Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τολμούν να αυτο-αποκαλούνται κυβέρνηση!


Θέλοντας να προσεγγίσω με την καλύτερη διάθεση τις κυβερνητικές επιλογές και πρακτικές, διαγράφοντας την σοβαρή πιθανότητα όλα όσα συμβαίνουν να είναι η εκτέλεση ενός καλοστημένου σχεδίου (που όλοι υποψιαζόμαστε) και γενόμενος πιό ΓΑΠ και από τον ΓΑΠ (ακραία ως παραχώρηση, αλλά ενδεικτική της καλής θέλησής μου), θα υποθέσω πως αυτή η κυβέρνηση είναι μία κυβέρνηση μη προδοτική, ούτε ηλιθίων..., αλλά μία κυβέρνηση που αφού δέχτηκε έναν εκβιασμό δέχτηκε και όλους τους άλλους που ακολούθησαν στην συνέχεια. Δηλαδή, θα υποθέσω πως ΚΑΙ αυτή η κυβέρνηση (η κυβέρνηση του τραπεζίτη Παπαδήμου) είναι κυβέρνηση που εκβιάζεται...

Και πριν καν το υποθέσω, έρχεται ο κύριος Γιούνκερ και με ένα τελεσίγραφό του εκβιάζει (και πάλι) την κυβέρνηση... Από προχθές γράφουμε ότι η μεταβατική κυβέρνηση δεν ξεκίνησε καθόλου καλά προκαλώντας διαρκώς την καχυποψία και την επιφυλακτικότητα. Βλέποντας λοιπόν ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλωντ Γιούνγκερ ότι ο Παπαδήμος δεν εννοεί να καταλάβει πως ο χρόνος της πρωθυπουργίας του εκπνέει στις 19 Φεβρουαρίου, του απέστειλε σήμερα επιστολή απαιτώντας απάντηση για το ποια συγκεκριμένα πράγματα θα κάνει ο μεταβατικός πρωθυπουργός έως το τέλος της θητείας του. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο μεταφέρει αποκλειστικά την ευθύνη στον Παπαδήμο για τον χρόνο εκταμίευσης της έκτης δόσης.

Και τί κάνει ο κύριος Παπαδήμος; Αντιστέκεται όσο το φρέσκο βούτυρο στο... μαχαίρι, αφού αμέσως θέτει ως πρώτη προτεραιότητα τα ενεργειακά ζητήματα ο Παπαδήμος ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Παπακωνσταντίνου. Όπως λέγεται, σκοπός του είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησης πέντε μονάδων της ΔΕΗ και οι διαγωνισμοί για τα φωτοβολταϊκά, προφανώς επειδή το διεθνές ενδιαφέρον, από Γερμανούς και Αμερικάνους, είναι τεράστιο.

Στην ίδια προτεραιότητα έχει βάλει και το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν οι τράπεζες χωρίς να απαιτείται η έγκριση από τις γενικές συνελεύσεις. Πρόκειται για στόχους που… σκανδαλίζουν γι΄αυτό και ο Σαμαράς σήμερα από το βήμα της Βουλής έσπευσε να του στείλει τα σχετικά τελεσίγραφα.

Το συμπέρασμα (καλοπροαίρετο πάντα), είναι πως στην πατρίδα μας, την Ελλάδα, έχουμε μία κυβέρνηση που υποκύπτει στον εκάστοτε εκβιαστή και λειτουργεί μονίμως εκβιαζόμενη...! Έχουμε δηλαδή μία κυβέρνηση υπό το καθεστώς εκβιασμών, που ισχυρίζεται πως θα λειτουργήσει υπέρ των συμφερόντων των πολιτών και της χώρας...!

Αλήθεια, ποιός καλοπροαίρετος πολίτης μπορεί να το κατανοήσει ή να το πιστέψει αυτό; Μόνο οι βουλευτές που σήμερα θα ψηφίσουν σήμερα υπέρ της παράδοσης άνευ όρων της Ελλάδας στους τοκογλύφους και τους διεθνείς τρομοκράτες. Και αυτοί θα είναι εκείνοι που θα φέρουν την βαρύτατη ευθύνη για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Κανείς άλλος...

Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. η νεα εποχη.
    ανεργοι αναξιοπιστοι αστεγοι απατριδες ανυποληπτοι
    ασιτοι απλυτοι απληρωτοι ,παρακολουθουμε τους εμπορους των εθνων, να διαπραγματευονται τα χωματα μας και τα λειψανα των αγιων και των ηρωων μας!
    γεμισε η πατριδα δρακους.
    Παναγια μου και Χριστε μου.
    στειλτε τον αι Γιωργη και τον αι Δημητρη, να καθαρισουν τα θερια,να ξεβρομισει ο τοπος.
    ξερω δεν θα αργησουν .
    ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο αφού έχουμε χάσει τα πάντα, είμαστε ικανοί να κάνουμε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συν αθηνά και χείρα κίνει.. γιατι αν περιμένουμε απο τους αγίους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί έβαλαν τον Παπαδήμο «ανάμεσά» τους;

    Για «μονωτικό», που θα τους προστατεύει από τα εγκλήματα που καθημερινά πραγματοποιούν εις βάρος του λαού και τις ευθύνες που αυτά συνεπάγονται.

    Γιατί απλούστατα δεν είχαν άλλο τρόπο οι τοκογλύφοι να μας επιβάλουν την προδοτική Δανειακή Σύμβαση, που υποθηκεύει το μέλλον των Ελλήνων.
    Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να παρακαμφθεί ο λαός και άρα η ίδια η Δημοκρατία.
    Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να «εγκλωβιστούν» τα δύο κόμματα, χωρίς να αντιδράσουν τα στελέχη τους και βέβαια οι οπαδοί τους.
    Έπρεπε να εγκλωβιστούν στελέχη και οπαδοί, γιατί τα συμφέροντα των κομματαρχών, που ήθελαν να εξυπηρετήσουν τα ξένα αφεντικά, δεν ταυτίζονται με αυτά των υπολοίπων αφελών, οι οποίοι νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με πολιτικούς που είναι Έλληνες και μάλιστα πατριώτες.

    Επιπλέον, χωρίς τον Παπαδήμο δεν υπήρχε άλλη μέθοδος να ξεφύγουν οι δύο εγκληματίες κομματάρχες από τις ευθύνες τους.

    Αν πήγαιναν σε εκλογές και ο ελληνικός λαός «μιλούσε», θα την πατούσαν.
    Γιατί;
    Γιατί θα έπεφταν οι ίδιοι θύματα του δικού τους δικομματισμού.
    Γιατί αναγκαστικά θα έδινε ο λαός την εξουσία στη ΝΔ και η ΝΔ δεν θα μπορούσε να περάσει τη Δανειακή Σύμβαση από τη Βουλή.

    Επιπλέον, αναγκαστικά θα έπρεπε η ΝΔ να ξεκινήσει τις διαδικασίες των εξεταστικών επιτροπών, οι οποίες θα αφορούσαν τον ρόλο του Παπανδρέου στην κρίση δανεισμού.

    Δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, εφόσον η ίδια κατήγγειλε ότι υπήρχε ύποπτη μεθόδευση.

    Σε μια τέτοια περίπτωση θα ξεκινούσε η γνωστή «παράσταση» με αλλαγή ρόλων.

    Οι πασόκοι θα έβγαιναν να καταγγείλουν τις νεοδημοκρατικές ρεβανσιστικές πολιτικές και στο τέλος θα κατέληγαν να σέρνονται σαν «αντιμνημονιακοί» αγωνιστές στους δρόμους.

    Για λόγους κομματικής «αντίστασης» δεν θα ψήφιζαν οι βουλευτές τους τη Δανειακή Σύμβαση και θα ερχόμασταν και πάλι στο ίδιο αδιέξοδο.

    Αυτός ήταν ο απόλυτος εφιάλτης των τοκογλύφων και γι’ αυτόν τον λόγο δεν ήθελαν για κανέναν λόγο να δώσουν τον «λόγο» στον λαό.

    ----------------------------------------
    11-11-11
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    Διαδώστε τα διαδώστε τα διαδώστε τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αργησαμε !!!
    Θα πεινασουμε και θα ματωσουμε.
    Θα Σταυρωθουμε και θα Αναστηθουμε.
    Καλο Γολγοδα σε ολους τους Ελληνες και καλη Μετανοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο αρχικός σχεδιασμός του πασοκ μετά τις εκλογές ήταν για συνενοχή-εκλογικό κόστος λόγω της υπόθεσης ότι η Ν.Δ. θα ακολουθούσε συμβατική πολιτική.

    Όμως η στρατηγική του πασοκ άλλαξε λόγω της αντιμνημονιακής πολιτικής της Ν.Δ.

    Η αντιμνημονιακή πολιτική της Ν.Δ. στην αρχή βόλευε το πασοκ επειδή θα χρησιμοποιούνταν σαν δικαιολογία για να μην πειράξουν τον κομματικό στρατό του δημοσίου και να μεταφερθούν τα βάρη στους ιδιώτες.

    Γι΄αυτό και δεν πίεσε την Ν.Δ. να το υπογράψει ώστε να εξυπηρετήσει τα κομματικά συμφέροντα.
    Αυτό ήταν κοινό μυστικό στους συνδικαλιστές του πασοκ και γι΄αυτό ο θεατρινισμός των αντιδράσεών τους συνεχίστηκε.

    Στην Ευρώπη το πασοκ είχε καλλιεργήσει την εντύπωση πως η Ν.Δ. έχει αντιευρωπαϊκές θέσεις και γι΄αυτό δεν υπόγραψε το μνημόνιο.

    Όμως όταν η πίεση από την Ευρώπη για τον περιορισμό του κράτους έγινε ασφυκτική πριν από λίγο καιρό (πίεζαν και για μέτρα που θα πείραζαν τον κομματικό τους στρατό), η αξιοπιστία των Μ.Μ.Κυβερνοπροπαγάνδας ήταν στο ναδίρ και σε συνδιασμό με την καταβαράθρωση των ποσοστών του πασοκ αποφασίστηκε από εγχώρια και ξένα κέντρα η συγκυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]