Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Εφημερίς ΤΑ ΝΕΑ και η νοοτροπία της Ιερόδουλης

“… αν ζητούσε ο Ξέρξης “Μειωμένη Εθνική Κυριαρχία” αντί “Γη και Υδωρ” από τον Λεωνίδα, θα έκανε ο Λεωνίδας κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας με τον Δημάρατο και Πρωθυπουργό τον τεχνοκράτη Μαρδόνιο;..”

Σκεφτόμουν πολύ ώρα τον τίτλο του άρθρου, αλλά δεν μπορώ να βρω αντίστοιχη νοοτροπία. Και δεν είμαι ο Ψυχάρης να βάζω τίτλους με την λέξη π….ς

Οι άνθρωποι είναι απλώς απίστευτοι! Βλέπουν παντού λεφτά!

Αξίες όπως Δημοκρατία, Αξιοπρέπεια, Συνείδηση μάλλον είναι ανοησίες για την Συγκεκριμένη Εφημερίδα.

Αποκορύφωμα ήταν το κατάπτυστο Πρωτοσέλιδο της 30ης Ιουνίου 2011, όπου η ψήφος του Βουλευτή, της μέγιστης κατάκτησης της Δημοκρατίας, έστω με τις αδυναμίες της, αξίζει 1,29 δίς !

Ποια Εθνική Αξιοπρέπεια, ποιά Εθνική Κυριαρχία, ποια έστω διαπραγμάτευση!

Σήμερα μπροστά στην δύσκολη στιγμή της Ελλάδας, που μας έφερε το ΠΑΣΟΚ, ζητούν από τον Σαμαρά της υπογραφή του για 8 δις!

  • Ψήφος Βουλευτή = 1,29 δις
  • Υπογραφή Αρχηγού Αντιπολίτευσης = 8 δις

Δεν είναι μόνο ο Σαμαράς που θίγεται κύριοι, ο Σαμαράς σήμερα είναι αυριο δεν είναι, οι εχθροί ζητούν το κωλόχαρτο με την Υπογραφή για να δεσμεύσουν κι όλους του επόμενους διαδόχους. Το ανέλυσε κι ο αντίλογος εδώ “Πιέζουν πλέον ξεδιάντροπα τον Σαμαρά …

Ισως όχι πρακτικά, αλλά και ηθικά, να μειώσουν την αξιοπρέπεια όλων των Ελλήνων.

Εγώ 800,00 € τον μήνα παίρνω, αλλά δεν τα πουλάω όλα για να πάρω 1.000,00 €.

Γιατί δεν στέλνουμε τις κόρες μας να μάθουν “ξένες γλώσσες”, από τον Σόιμπλε και τον Γιούνγκερ να τελειώνουμε;

Με το σκεπτικό αυτό ο Ξέρξης κι ο Δαρείος αν ζητούσαν “Μειωμένη Εθνική Κυριαρχία” αντί “Γη και Υδωρ”, ο Λεωνίδας ή Μιλτιάδης θα έπρεπε να σκεφτούν την φτώχεια, τα σπαρτά που θα σάπιζαν στα χωράφια, το εμπόριο και θα έκαναν κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας ο Λεωνίδας με τον Δημάρατο και Πρωθυπουργό τον τεχνοκράτη Μαρδόνιο;

Αλλά τι νόημα έχουν αυτά για ΤΑ ΝΕΑ; Τσιμέντο να γίνουν…

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ:

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]