Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δηλώσεις Καμμένου


Την ώρα πού η Ελλάδα δοκιμάζεται θα παραμείνω συνεπής:

-μέ τόν όρκο μου στό Σύνταγμα καί τούς πολίτες .

-μέ τή καρδιά μου στίς αρχές καί αξίες πού υπηρέτησα.

-μέ τήν ψυχή μου στήν Ελλάδα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

-Γιά τήν εμπιστοσύνη τούς τούς χιλάδες πολίτες πού μέ στήριξαν μέ στηρίζουν καί μέ τά μηνύματα τούς μέ έκαναν δυνατό καί ισχυρό.

-Τόν Αρχηγό καί τούς συναδέλφους μου στή Νέα Δημοκρατία γιά τήν αγάπη τήν κατανόηση καί τήν συντροφικότητα .

-Τούς υπαλλήλους τής νέας τάξης πραγμάτων γιά τίς άνανδρες απειλές καί επιθέσεις πού μέ κάνουν πιό αποφασισμένο.

Ο αγώνας συνεχίζεται….

Πάνος Καμμένος

Ο Σαμαράς "μεροληπτεί" υπέρ Καμμένου

Όχι μόνο δεν έκανε κακό στον Παναγιώτη Καμμένο ο Σαμαράς, όπως φαντάζονται διάφοροι που στερούνται πολιτικού αισθητηρίου, αλλά του έκανε το μεγαλύτερο καλό, δημιουργώντας εύλογες ανησυχίες στους συναδέλφους του Καμμένου στην περιφέρεια που εκλέγεται: θα τον επαναφέρει στην Κ.Ο. ένα μήνα πριν τις εκλογές και ο Πάνος θα σαρώσει σε ψήφους!

Άλλωστε δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς ο Σαμαράς, γιατί θα δημιουργούσε “δεδικασμένο” και όποιος βουλευτής έκανε του κεφαλιού του από δω και πέρα, σε πολύ κρίσιμες ψηφοφορίες, θα επικαλούνταν την ατιμωρησία Σαμαρά. Δεν θhttp://www.blogger.com/img/blank.gifα μπορούσε να κάνει αλλιώς ο Σαμαράς, γιατί στην ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό π.χ. μπορεί να εμφανίζονταν 5-10 βουλευτές που να καταψήφιζαν. Οπότε η ΝΔ θα γινόταν μπάχαλο κι ο ρόλος του πρόεδρου του κόμματος, δεν είναι να κάνει τον τροχονόμο σε ανθρώπους, που τραβούν ο ένας αριστερά κι ο άλλος δεξιά.

Ας μην ανησυχούν κάποιοι λοιπόν κι ας μην επηρεάζονται από δονκιχωτισμούς. Η πολτική -ιδιαίτερα στην Ελλάδα- είναι πολύπλοκο και περίτεχνο σπορ, δεν είναι κίνηση σε ευθεία και γράφεται με την λογική και όχι με το συναίσθημα.

Ο Καμμένος δεν διαγράφηκε ποτέ από τη ΝΔ και δεν θα διαγραφεί. Θα είναι πρώτος στον αγώνα και θα πάρει 100.000 ψήφους (και Πασόκων, που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα!), προς απαγοήτευση όσων “ανησυχούν” για τα εσωτερικά της ΝΔ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Φοβερό αρθράκι. Δεν γίνεται να μην περάσει από το νου οποιουδήποτε ξέρει έστω λίγο από πολιτικές μανούβρες ότι υπάρχει λόγος που ο λαοπρόβλητος και χαρισματικός αυτός άνδρας (α) δεν προωθήθηκε σε ανώτερο πόστο στο κόμμα και (β) ενώ πάει κόντρα στην ουσιαστική κομματική γραμμή, δεν διαγράφεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ξυπνατε!!!!!
    Ο Καμμενος λεει οτι υπογραφουν την εξαφανιση του Εθνους, της Πατριδος, την περιουσια των Πατεραδων μας και τα κομματοσκυλα περα βρεχει!
    Επρεπε, δεν επρεπε να τον διαγραψουν και αλλα τετοια.
    Ο Καμμενος δεν υπογραφη,αλλα το κομμα κομμα και ο αρχηγος... πρωτος!!!!!!!!!Ποιος κοροϊδευη ποιον;

    Κουραγιο Ελληνες δεν ειμαστε μονοι μας οπως νομιζουν.Ο ΘΕΟΣ των Ελληνων ειναι κοντα μας και θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! Η ΠΑΤΡΙΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ και ολα αυτα τα μαζεματα στην βουλη θα εξαφανιστουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως θα συνεννοειται ο Καμμενος με τους αλλους ΝΔ-κρατες που υπεγραψαν,αυτο μονο ο Καμμενος το ξερει!
    Αν ειχε παραιτηθει ο ιδιος απο τη ΝΔ,τοτε θα μπορουσε να κερδισει την εμπιστοσυνη του κοσμου.
    Αλα τωρα πως ειναι δυνατον να καταγγελει το ΠΑΣΟΚ και οχι και τη ΝΔ και τον Σαμαρα που ψηφιζουν ακριβως τα ιδια!?Διοτι με συνυπογραφες νομιμοποιουνται και τα προηγουμενα αισχη!!
    Και να δουμε κι αν θα γινουν εκλογες τον Φλεβαρη,διοτι μετα πως θα δικαιολογηθει?

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]