Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προσοχή! Προσοχή!!! Μας Δολοφονούν!

Τούτος ο συρφετός των καθεστωτικών ανδρεικέλων, που στήριξε την εξουσία του στο ψέμα, στο αίμα και στον θάνατο, μοναδικό σκοπό έχει την εξαφάνιση του Ελληνισμού από προσώπου γης. Και το καταφέρνει δυστυχώς αφού έχει απέναντί του έναν Λαό εθελόδουλο με έντονο το στοιχείο του εθελογενιτσαρισμού με μοναδικό σκοπό του την ατομική του και μόνο επιβίωση.

Είμαι βαθύτατα εξοργισμένος γιατί από την 20η Οκτωβρίου που η χώρα παραδόθηκε ολοκληρωτικά στις μαφιόζικες συμμορίες των σύγχρονων αποικιοκρατών και στην υποταγή, από μια κυβέρνηση εκπορνευμένων δωσίλογων, η δολοφονία ενός Έλληνα που είχε το θάρρος και την δύναμη να αγωνισθεί για το δίκιο του και την αξιοπρέπειά του πέφτοντας νεκρός από την ανεξέλεγκτη δράση των πραιτοριανών ταγμάτων θανάτου, αποτελούσε μια αναφορά στον ηλικιακό αριθμό του νεκρού.

Άκουγα αυτά τα φασίζοντα μίσθαρνα όργανα των καθεστωτικών ΜΜΕ να μιλάνε για τον «πενηντατριάχρονο» ως να μην ήταν ο άνθρωπος Δημήτρης Κοτσαρίδης, ο άνθρωπος με ονοματεπώνυμο, ο μέχρι εκείνη την στιγμή έχων υπόσταση άνθρωπος, αλλά ένας αριθμός ο «πενηντατριάχρονος».

Έτσι σιγά σιγά μας μπολιάζουν και δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα την πυρακτωμένη αριθμοσφραγίδα τους. Όχι ρε φίδια φαρμακερά. Όχι ρε χαμένα υποκείμενα. Όχι ρε καθεστωτικές πόρνες. Όχι ρε οδαλίσκες των καθεστωτικών νταβατζίδων. Ο «πενηντατριάχρονος» δεν ήταν ο αριθμός της ηλικίας του. Ο «πενηντατριάχρονος» ήταν ο άνθρωπος Δημήτρης Κοτσαρίδης, ήταν ένας από εμάς, ήταν ένας Έλληνας και ο θάνατός του μας θλίβει γιατί κάθε ημέρα λιγοστεύουμε, αλλά όσο και να μας δολοφονείτε αριθμοί δεν θα γίνουμε.

Αδέρφια Έλληνες: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!!

Οδυσσέας Τηλιγάδας
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]