Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το τελευταίο ταξίδι σαν πρωθυπουργός;

Το νεύμα της Black Rock προς την διεθνή κοινότητα, η οποία εξετάζει με τη βοήθεια της ρομποτικής χειρουργικής τα εντόσθια των ελληνικών τραπεζών, ήταν αυτό που σήμανε κόκκινο συναγερμό για την ελληνική οικονομία και άνοιξε το καπάκι με τα σενάρια του τρόμου.

Η αποχώρηση της Εμπορικής Τράπεζας από το Χρηματιστήριο έγινε για να προλάβει στο παρά 5′ την εξάτμιση της μετοχής της.

Την ίδια στιγμή οι ελληνικές τράπεζες στο σύνολό τους είναι παγιδευμένες με 137 δις ευρώ εκρηκτικά κρατικά ομόλογα, έτοιμα να κάνουν την Αργεντινή του 2001 να μοιάζει παράδεισο σε όσα πρόκειται να μας συμβούν σε περίπτωση που χαθεί εντελώς η ψυχραιμία.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έσπευσε να βγει πρώτος σε εφεδρεία κι αν υπήρχε τρόπος να μεταφερθεί, με το Πείραμα της Φιλαδέλφειας στη Σάντα Λουτσία και κανείς να μην τον αναζητήσει, θα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο κόσμο.

Το εάν ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου θα τον βρει (υπηρεσιακό) πρωθυπουργό, θα εξαρτηθεί από τη συνάντηση της Τρίτη στο Βερολίνο με τη Μέρκελ και με τη προυπόθεση ότι κι αυτό το ταξίδι δεν θα αναβληθεί τη τελευταία στιγμή!

Ήδη ο Παπανδρέου έχει καταφέρει να μην θέλουν να τον δουν ούτε ζωγραφιστό ο Μπαράκ Ομπάμα αλλά και Βλαντιμίρ Πούτιν- ο οποίος πριν λίγες ώρες μας έκανε ζητιάνους-ρόμπες.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι η προσφυγή στις κάλπες στις 13 Νοεμβρίου εξαιτίας ενός γεγονότος που θα είναι πάνω από τις δυνάμεις της θνησιγενούς κυβέρνησης…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. επίσης οι ελληνικές;;; τράπεζες είναι παγιδευμένες με τα χρέη ιδιωτών που άρχισαν να "σκάνε" σαν βόμβες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ta ιδια ελεγαν και τον αυγουστο οτι θα κανουν εκλογες τον σεμπτεμβριο.
    Συνεχως οταν βλεπουν οτι η χυτρα συκωνει πιεση τοτε εκτονωνουν την συσαρεσκεια λεγοντας οτι θα κανουν εκλογες η φτιαχνοντας Νεοταξητικα κινηματα αγανακτισμενων που τα ελενχουν απολυτα απαγορευοντας να σηκωνουν Ελληνικες Σημαιες και να μην αναφερεται καθολου η βιαιη αλλαγη του δημογραφικου ιστου με εκατομμυρια λαθρομε τα να στες που το τονιζω τους εφεραν οι Νεοταξητες,ηρθαν με προσκληση και δεν ηρθαν μονοι τους.
    ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΕΊ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
    Ειναι ανοητο να κανουν εκλογες γιατι θα χασουν και θα δικασθουν απο Ελληνες Πατριωτες που θα εκλεγουν.
    Αρα μας εκτονωνουν με κοινωνικη μηχανικη.
    Ερωτω ειναι δυνατον να πεσουν με αυγα γιαουρτια βρισιδια και *******τζες;.
    Εχοντας ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΣΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΦΑ,διοτι οι Νεοταξητες παντα ανακοινωνουν τι θα μας κανουν γιατι ετσι νομοιμοποιουντε.
    Λαμβανοντας υποψην οτι οι λαθρομε*******στες ,που ειναι συμπαθείς ταλαιπωρημένοι συνάνθρωποι μας,για να ξεκαθαρίσω οτι δεν μιλαω με φασιστικο ρατσιστικό λογο.
    Τους λαθρομε τα να στες λοιπον που αποτελουν το 30% του πληθυσμού θα τους κτυπησουν με προβοκατσια.Τα κτυπηματα θα ειναι βαρια προφανως ετσι ωστε να ζητησουν νομιμα την βοηθεια του Συμβουλιου Ασφαλειας.
    Παραλληλα οι μυστικες υπηρεσιες των Νεοταξητων εξοπλιζουν κρυφα διαφορες ομαδες με τα να στων.
    Με το αιτημα προστασιας απο τα Ηνωμενα Εθνη θα καταλαβει την χωρα ο παγκοσμιος στρατος θα στησει πρασινες ζωνες και εχωντας στρατιωτικη κατοχη εκτος απο την οικονομικη ,εμεις ο λαος θα το χασουμε το παιχνιδι,χανουμε την κυριαρχια της πατριδας.
    Ο διαμελισμος θα επερθει με το εκτρωμα του ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ,και εαν αντιδρασουμε ειναι ετοιμη η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.
    ΑΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΑΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΝ ,ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΠ ΚΛΠ.
    Αυτο που μπορουμε να κανουμε οσο το δυνατον πιο γρηγορα ειναι να πυκνωσετε τις ταξεις των Ελληνων Πατριωτων και ενοω το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΚΟΛΗΣΗΣ ΝΑ προστατεψετε την Ελλαδα.
    Αυτο το αρθρακι που εγραψα κολαει στο οτι εχουν τροπους να ξεφευγουν οτι το σχεδιο τους ειναι πολυπλοκαμο,και οτι εκμεταλευοντε τα παντα.
    Προσφατο οι Αγανακτισμενοι που δεν επετρεπαν στον λαο να εχει μαζι του την Ελληνικη Σημαια και να μην αναφερει επουδενι λογω για λαθρο με τα ναστευση,που επαμε τους εφεραν για να φαγωθουμε μεταξυ μας.Οι με*******στες ειναι τα θυματα κυριολεκτικά των Νεοταξητων.
    Παντου χειραγωγουν το λαο μας με πορτοκαλί επαναστασεις
    Προστατευουμε νομιμα το Συνταγμα μας που εχει καταπατηθεί,απο τωρα ομως πριν ερθουν οι στρατοχωροφυλακες του Ευρωστρατου,και πριν επεμβει η Μεραρχια του Κιλκις

    Πυρηνας Κρητης του Πατριωτικου Μετωπου AΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ www pamet.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]