Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πλεόνασμα πασοκο-τιτάνων στην πτωχευμένη Ελλάδα


Στην Ελλάδα των τιτάνων του ΠΑΣΟΚ έχουμε:

- έναν παπου-λια, ως ανώτατο άρχοντα, που καθημερινά μας επιβεβαιώνει με την συμπεριφορά του ότι ούτε άρχων είναι, ούτε ανώτατος. Είναι απλά κατώτατος των περιστάσεων.

- τον ιό της Μαργαρίτας, που πιστεύει ότι είναι πρωθυπουργός, όμως ασχολείται με πιστόλια και ποδήλατα, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να αυτοτραυματίζεται,

- τον βουβουζέλο, ο οποίος το παίζει αντιπροεδρεύων πρωθυπουργός, και κοστίζει 2.500.000 ευρώ, στο πτωχευμένο κράτος,

- τον υπουργό Ξυνίδη που δηλώνει : «Μέχρι και το γιαούρτωμα δεχόμαστε», για να παραμείνει στην καρέκλα του,

- κάποιον βουλευτή Τσώνη που πάσχει από πριαπισμό, αφού μέχρι και συνάδελφό του κυνηγούσε στους διαδρόμους της βουλής, φωνάζοντας : «Αντε γ….., όπου σε συναντάω θα σε γ…, έχεις χάρη που δεν μπορώ να σε πλακώσω»!

Ε, ρε γλέντια. Ο Τσώνης, γ...εί, αλλά δεν δέρνει. Έχει και αυτός βίτσια. Προτιμάει να τον δέρνουν οι πολίτες της Λαμίας..

- κάποιους βουλευτές πρωτοπαπα-τζηδες και μακρυπηδηχτούληδες, που κάποτε το «έπαιζαν» συνδικαλιστές-σοσιαλιστές, όμως σήμερα ο κόσμος για συντομία, τους αποκαλεί απλώς ληστές.

- βρέθηκε και ένας Χριστιανός, ο κ. Μόσιαλος, να πει στους πολίτες ότι έχει αποποιηθεί όλων των βουλευτικών προνομίων και έπεσαν να τον διαμηρίσουν, οι πολυπολιτισμικοί σοσιαλιστές εν τω ΠΑΣΟΚ, συνάδελφοί του.

Αυτοί και άλλοι πολλοί, αποφασίζουν και ψηφίζουν για τις τύχες μας. Στις επόμενες εκλογές οι πολίτες θα τους ξαναψηφίσουν. Αυτή είναι η διαστροφή, αυτός είναι ο ραγιαδισμός.

Με τις υγείες σας… γομάρια.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]