Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θράκη: Έχτισαν τζαμί με τουρκική χρηματοδότηση και... τουρκική σημαία!


  • Ο Τούρκος δήμαρχος του Σισλί της Κωνσταντινούπολης, εγκαινίασε το τζαμί που χρηματοδότησε ο δήμος του, στους Αμαξάδες της Κομοτηνής

Ο Τούρκος δήμαρχος του Σισλί της Κωνσταντινούπολης, εγκαινίασε το τζαμί που χρηματοδότησε (με 70.000 ευρώ) ο δήμος του, στους Αμαξάδες της Κομοτηνής. Ο ίδιος είχε επιμεληθεί τη διακόσμηση και τις θρησκευτικού χαρακτήρα οροφογραφίες, και την τουρκική σημαία. Όλα αυτά στην ελληνική Θράκη!

Η εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής κάνει λόγο για υποδοχή ηγέτη με τεράστια πανό και πλήθος κόσμου, που οργανώθηκε από τους ψευτομουφτήδες, και με Τούρκους που έφτασαν με τρία λεωφορεία από την Κωνσταντινούπολη.

Η Τουρκία συνεχίζει την εκμετάλλευση του ισλαμισμού, γέμισε με τζαμιά τη Θράκη, κατέκλυσε με σίριαλ την ελληνική τηλεόραση, καταγγέλλει καθημερινά την Ελλάδα στα διεθνή φόρα ότι καταπιέζει την «τουρκική» μειονότητα, δραστηριοποιείται σε όλα τα Βαλκάνια στρέφοντας τους λαούς τους εις βάρος μας, κι εμείς… πιστοί στα «δήθεν» μας.

Σχόλιο ιστολογίου: Εμείς δεν θα σχολιάσουμε τίποτε για τα "φαινόμενα", αφού τα έχουμε γράψει και καταγγείλει πάρα πολλές φορές. Μόνο μία ερώτηση έχουμε να υποβάλουμε, δεδομένου του ότι τα θρησκευτικά κτίρια δεν έχουν υπόγεια, αφού δεν χρησιμοποιούν αποθηκευτικούς χώρους για τίποτε... Το συγκεκριμένο τζαμί, αλλά και άλλα που (ανα)κατασκευάζονται στην Θράκη, γιατί έχουν υπόγειους χώρους ίσους με το εμβαδό του χώρου λατρείας τους; Και γιατί αυτοί οι χώροι δεν έχουν εισόδους απο το εξωτερικό του κτιρίου; Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται ως χώροι αποθήκευσης διαφόρων "υλικών"; Η απάντηση βρίσκεται σε μαρτυρίες Κυπρίων, που πριν την τουρκική εισβολή στη μεγαλόνησο έβλεπαν παρόμοιες οικοδομικές δραστηριότητες και δεν κατανοούσαν το γιατί... Το γιατί, όμως, το ένιωσαν με τον χειρότερο τρόπο, αφού για πολλούς από αυτούς μαζί με την απάντηση ερχόταν και ο θάνατος... Φυσικά, οι Ελληνικές υπηρεσίες δεν έχουν κάνει κανέναν τακτικό ή αιφνίδιο έλεγχο στα τζαμιά που έχουν υπόγεια...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πολύ καλό το σχόλιο του ιστολογίου. Ό,τι περνάει από το χέρι τους κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]