Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια ζήτησε η "Νέα Ελλάδα"


Η Νέα Ελλάδα, κατανοώντας το ύψιστο της κρίσης που βιώνει η χώρα, αλλά και τα επερχόμενα δεινά που επιφέρει η παρούσα ανικανότητα και ανυπαρξία της πολιτικής σκηνής, προχώρησε σε αίτημα συνάντησης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, προκειμένου να του εκθέσεις τις αγωνίες του κόμματος αλλά κυρίως των Ελλήνων πολιτών που αντιμετωπίζονται ως αριθμοί και όχι ως άνθρωποι και ως πολίτες.

Το Δελτίο Τύπου της Νέας Ελλάδας σχετικά με την αίτηση συνάντησης με τον Κάρολο Παπούλια
Προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
Κύριο Κάρολο Παπούλια

Κύριε Πρόεδρε,

Η Νέα Ελλάδα, νέος πολιτικός φορέας που δημιουργήθηκε από απλούς Έλληνες πολίτες, μέσα στα δραματικά γεγονότα στα οποία οδήγησε την χώρα το υπάρχον πολιτικό σύστημα, συμμετέχει ενεργά στην δημιουργία νέων πολιτικών δεδομένων για την πατρίδα και το λαό.

Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε δια του προέδρου μας κ. Ηλία Μαρκόπουλου, δικηγόρου – οικονομολόγου, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας για την εθνική μας επιβίωση.

Ο νέος πολιτικός φορέας διαθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα και πολιτικά στελέχη καθώς και τεχνοκράτες για την εφαρμογή του, ώστε η χώρα να μπορέσει να βγει από το αδιέξοδο.

Σας επισυνάπτουμε την ιδρυτική διακήρυξη και σας παραθέτουμε στοιχεία επικοινωνίας.

Για την Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Ηλίας Μαρκόπουλος

Fax: +30 2106457561
email: neaellada.gr@gmail.com
email: info@neaellada.org.gr

Συνημμένα: Ιδρυτική Διακήρυξη, Καταστατικό
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σιγά μη σας δεχτεί ρε παιδιά! Αυτοί δε παίρνουν από λόγια! Τα λόγια τέλειωσαν! Σημάνετε τα σήμαντρα της επανάστασης και όλοι να βγούμε στο κλαρί! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]