Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Άγκυρα κλιμακώνει τις προκλήσεις της και ο Παπανδρέου επισκέπτεται τον Ερντογάν! Τί ετοιμάζει;


  • Επίσκεψη Παπανδρέου στην Άγκυρα στα τέλη Οκτώβρη μεταδίδει η Hurriyet – Φήμες και για συνεκμετάλλευση!
Μια μέρα μετά την τηλεφωνική συνομιλία Παπανδρέου – Ερντογάν, ο τουρκικός τύπος αναφέρεται σε επικείμενη επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Αυτή η εξέλιξη αφήνει να εννοηθεί, ότι προέκυψε από την χθεσινή συνομιλία τους, και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου και στόχος της θα είναι η αναβάθμιση των σχέσεων των δύο πλευρών «σε όλα τα επίπεδα».

Αυτό το τελευταίο μας υποψιάζει ιδιαίτερα, αφού ακούγονται και πάλι «υπογείως» για συνεκμετάλλευση μέρους του φυσικού πλούτου που διαθέτει το Αιγαίο!

Τις πληροφορίες για την επίσκεψη Παπανδρέου στην Άγκυρα, μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet επικαλούμενη πληροφορίες από πηγή του περιβάλλοντος του Ταγίπ Εντογάν.

Ο Γ. Παπανδρέου στην τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Ερντογάν του είχε συστήσει “αυτοσυγκράτηση”, λόγω των εξελίξεων και της αυξανόμενης έντασης που προωθεί η Τουρκία, με αφορμή τις έρευνες της Κύπρου για φυσικό αέριο, στο οικόπεδο “12″.

Φυσικά, αυτή η τηλεφωνική επικοινωνία μοιάζει με ανέκδοτο, αφού ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε για την Κυπριακή ΑΟΖ, αλλά ξέχασε να μιλήσει για την Ελληνική!!! Ή μήπως δεν υφίσταται Ελληνική ΑΟΖ για τον κάτοικο του Μαξίμου;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Απειλούν την Ελλάδα, ρυθμίζοντας την τουρκική εξωτερική πολιτική.

    Απειλούν την Ελλάδα με ακρωτηριασμούς, εφόσον αυτοί βρίσκονται πίσω από το "Μακεδονικό" ή το "Θρακικό" ζήτημα.
    Ενθαρρύνουν την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, για να τρομοκρατούν τους Έλληνες, ζητώντας πώληση νησιών.

    Όλα αυτά υποτίθεται για ένα χρέος. Αγνοούν αυτά τα τέρατα του ιμπεριαλισμού και της τοκογλυφίας ότι όλα έχουν τα όριά τους.

    Οι λαοί υποχρεούνται να ξεπληρώνουν τα χρέη τους, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνον με τη δουλειά τους και όχι με την περιουσία τους.

    Αυτό είναι ένα πολύ βασικό όριο, γιατί δεν μπορεί κάποιος να απειλεί ανθρώπους ή λαούς με θάνατο.

    Αν χαθούν αυτές οι περιουσίες, απειλούνται με "θάνατο" οι ίδιοι οι λαοί. Αυτό, όμως, εκτός από ανήθικο είναι και παράνομο.
    Είναι τόσο παράνομο όσο και το να ζητάει ένας τοκογλύφος από έναν δανειολήπτη να του αποσπάσει το νεφρό ή το συκώτι ή την καρδιά του για κάποια χρέη του.

    Δεν μπορεί κανένας να απειλεί τη ζωή ανθρώπων ή λαών για χρέη.

    Απειλείται η επιβίωση του ελληνικού λαού, αν χάσει έναν "πνεύμονα", όπως είναι ο ΟΤΕ ή το "συκώτι", όπως είναι η ΔΕΗ. Πρέπει να τραβηχτεί η Ελλάδα από το τραπέζι του "σφαγείου".

    Όμως, για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει η ίδια η Ελλάδα να βρει τους δικούς της προδότες, ώστε να βρει τα αδιάσειστα εκείνα στοιχεία, τα οποία χρειάζεται, για να εξηγήσει στο παγκόσμιο κοινό ότι είναι θύμα και όχι θύτης …

    Να αποδείξει με στοιχεία ότι είναι ένα θύμα του ιμπεριαλισμού της Γερμανίας και των Εβραίων τοκογλύφων και όχι ένας τεμπέλης, ο οποίος προσπάθησε να επωφεληθεί από την εργασία τού γερμανικού λαού.

    Γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να πάνε οι Έλληνες πολίτες έξω από τον Άρειο Πάγο και να πιέσουν τη δικαστική εξουσία να τους κλείσει όλους αυτούς στη φυλακή αρχής γενομένης από τον Αλογοσκούφη.

    ------------------------------------------------

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

    ΗΛΙΘΙΟΙ θα ειμαστε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟ....
    ΚΑΙ ... ΜΠΛΑ...ΜΠΛΑ....ΜΠΛΑ....
    ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]