Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προκλητική φιέστα των Σκοπιανών στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου

Μια προκλητική τελετή με επίκεντρο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στα Σκόπια στο πλαίσιο του εορτασμού της 20ης επετείου, από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της χώρας από την ενιαία Γιουγκοσλαβία το 1991.

Στην κεντρική πλατεία «Μακεδονία» της πρωτεύουσας των Σκοπίων, ο πρωθυπουργός κ. Νίκολα Γκρούεφκσι, θα απευθυνθεί στο πλήθος σε μια ομιλία που αναμένεται ότι θα έχει και αναφορές στη «μακραίωνη» ιστορία της χώρας του, η οποία ερίζει για την κληρονομιά της αρχαίας Μακεδονίας.

Στη διάρκεια της τελετής, στην οποία σημειώνεται ότι δεν συμμετέχουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ούτε το αλβανικό κόμμα DUI που συμμετέχει στην κυβέρνηση, θα γίνουν και τα επίσημα αποκαλυπτήρια του συμπλέγματος που περιλαμβάνει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ύψους όσο μια πολυκατοικία οκτώ ορόφων και του σιντριβανιού που το περιβάλλει, ανάμεσα σε αγάλματα αρχαίων Μακεδόνων, στρατιωτών και λιονταριών.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Γεώργιος Α.Βλάχος | 09/09/2011 11:29 Το ότι οι αγαπητοί γείτονες μας στα βόρεια σύνορα μας ντρέπονται να ομολογήσουν ότι είναι ΣΛΑΒΟΙ είναι δικό τους πρόβλημα.Είναι το αποτέλεσμα του συνδρόμου του Μακεδονισμού το οποίο σύνδρομο γιγαντώνεται καθημερινά και με την αρωγή της αξιολύπητης ελληνικής πολιτικής ηγεσίας.Δε γνωρίζω αν αυτό το φρούτο που χειρίζεται τα ελληνικά πράγματα μπορεί να ονομασθεί πολιτική ηγεσία αφού δε μπορούν ή δεν θέλουν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, να συμφωνήσουν σε μία κοινά αποδεκτή γραμμή ανυποχωρητής στάσης στις γελοιότητες του κυρίου Γκρουέφσκι οι οποίες μόνο γελειότητες δεν είναι και όπως αποδεικνύεται τις θέσεις του ασπάζονται και τα άλλα δημοκρατικά κόμματα της ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Πρέπει να αλλάξει η ελληνική διαπραγματευτική γραμμή όπως την έχουν αλλάξει και οι ΣΛΑΒΟΙ γείτονές μας. Δεν είναι μόνο η ονομασία του σλαβικού κράτους είναι και η Εθνότητα,Ταυτότητα και Γλώσσα.Η λέξη ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ λύνει όλα τα προβλήματα και θα αποτρέψει μελλοντικά όταν τους το επιτρέψουν οι περιστάσεις να επιβάλουν την δημιουργία της μεγάλης τους ιδέας. Πρέπει να αλλάξουμε πολιτική θέση σήμερα, εκτός και πιστεύει η πολιτική ηγεσία της Μπανανίας ότι τα Σκόπια μπορούν και πρέπει να φτάσουν μέχρι το Μαραθώνα αρκεί μόνο να μας αφήσουνε τον Παρθενώνα. Το ότι βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση δεν επιτρέπει στους πολιτικούς μας, έστω αυτούς που έχουμε,να τα κατεβάσουν όλα.Και εδώ δεν υπάρχει από αριστερά προς τα δεξιά καμία εξαίρεση. Ολοι τα κατεβάζουν ή σιώπουν ο καθένας για τους δικούς τους λόγους. Διατελώ με εκτίμηση Γεώργιος Α. Βλάχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]