Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είναι άλλο το να σε σκοτώνει ο υπαρκτός σοσιαλισμός

  • Νεοφιλελευθερισμός είναι αυτός ή υπαρκτός σοσιαλισμός;
Το ΠΑΣΟΚ αφήνει επίτηδες να πιστεύει ο κόσμος ότι αυτό που εφαρμόζει είναι Νεοφιλελεύθερη πολιτική, με την οποία μάλιστα δεν συμφωνεί αλλά το κάνει δήθεν με βαριά καρδιά, για το καλό της πατρίδας βεβαίως βεβαίως. Όμως εδώ βλέπουμε ότι, εκτός από Νεοφιλελεύθερη πολιτική, εφαρμόζει πλήρως και πολιτική του χειρότερου υπαρκτού σοσιαλισμού, προς μεγάλη φυσικά χαρά και του ΚΚΕ κ.λ.π.

Πριν λίγες ημέρες ο κ. Χρυσοχοϊδης είχε πει ότι πρέπει να αποσοβιετικοποιήσουμε την οικονομία, ομολογώντας, κατά τον πλέον ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ότι η Ελλάδα επί ΠΑΣΟΚ είναι μια Σοβιετία.

Σήμερα όμως έρχονται οι κ.κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου και (ακούστε αν έχετε Θεό!!!), ορίζουν ότι όποιος έχει ακίνητο αξίας (θα αυξήσουν στο μεταξύ και τις αντικειμενικές) 100.000 ΕΥΡΩ μόνο, θα θεωρείται κάτοχος μεγάλης ακίνητης περιουσίας και θα πληρώνει κάθε χρόνο ΦΜΑΠ!!! Δηλαδή ένας πολίτης με ένα δυαράκι στην Κοκκινιά, θα είναι ξαφνικά μεγαλοκαπιταλιστής!!!

Με αυτό όμως τι κάνει το ΠΑΣΟΚ; Απλούστατα, βάζει το κράτος συνέταιρο στην ακίνητη περιουσία μας και ουσιαστικά πραγματοποιεί το όραμα του υπαρκτού σοσιαλισμού.

Και όλα αυτά για να γλιτώσει το πελατειακό κράτος του ΠΑΣΟΚ και ας πεθάνει η κοινωνία.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]