Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βάσω Παπανδρέου: Όταν εκβιάζεται η Βουλή, δολοφονείται η δημοκρατία


Πανικός στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ!

Τα ακούει κανονικά αυτή την ώρα ο Γ. Παπακωνσταντίνου από τους 90 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην ΚΤΕ Οικονομικών.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση της Βάσως Παπανδρέου που μιλούσε σε πρώτο ενικό στον Υπουργό Οικονομικών, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα!

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η Βάσω Παπανδρέου είπε στον Υπ. Οικονομικών: «Τον Οκτώβρη του 2009 σου είπα να πάρεις μέτρα και εσύ με αντιμετώπισες σαν UFO»!!!

«Δεν υπάρχει σχεδιασμός» είπε στον Γ. Παπακωνσταντίνου, ενώ έστρεψε τα βέλη της κατά του open government. «Χρησιμοποιείτε το opengov για να δικαιoλογείτε τους κολλητούς σας».

Παράλληλα, χρησιμοποίησε μια ρήση ενός Γάλλου πολιτικού λέγοντας «Όταν εκβιάζεται η Βουλή, δολοφονείται η δημοκρατία».

Ο Ανδρέας Μακρυπίδης ζήτησε περισσότερη ανάπτυξη, ενώ ο Κώστας Γείτονας ζήτησε να μην υπάρξει μείωσε στο αφορολόγητο όριο.

Η κα. Παναρίτη αναρωτήθηκε απευθυνόμενη στον Υπουργό Οικονομικών πως θα διασφαλιστεί ότι δεν θα ληφθούν και νέα μέτρα.

Τέλος, ο Π. Κουρουπλής είπε επίσης σε πρώτο ενικό στον Γ. Παπακωνστανίνου «Δεν βγαίνει το πρόγραμμα κ. Υπουργέ».

Ο Γ. Παπακωνστανίνου “ανακρίνεται” από τους βουλευτές του κόμματος, στην ΚΤΕ Οικονομικών, έχοντας άσχημη εμπειρία από την τελευταία πριν το Πάσχα, για το θέμα των τυχερών παιχνιδιών, όταν και είχε δεχθεί τα πυρά βουλευτών.

Το γεγονός ότι 62 βουλευτές έχουν ζητήσει να πάρουν το λόγο, δείχνει το κλίμα που επικρατεί, αλλά και το τι ακούει ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

Ο Γ. Παπανδρέου αποφάσισε να μην παραβρεθεί, αφήνοντας τους υπόλοιπους να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα», καθώς τα εσωκομματικά θυμίζουν «καζάνι που βράζει».

Στις 5 το απόγευμα τη σκυτάλη θα πάρει το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, προκειμένου να περάσει και από εκεί το Μεσοπρόθεσμο, που αποτελεί σημείο αιχμής για τους βουλευτές, κατ’ άλλους το «κόκκινο πανί».

Σε σημερινό δημοσίευμα των Financial Times, το κίνημα των «16» του ΠΑΣΟΚ αναλύεται εκτενώς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας οι «αντάρτες» ανέρχονται στους 30 που απειλούν με παραίτηση!

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]