Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπαρόζο: “Πείτε ολη την αλήθεια στον ελληνικό λαό”

Μια δήλωση που εγείρει πολλα ερωτήματα έκανε ο Ζοζε Μανουελ Μπαροζο, μιλώντας στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο κ. Μπαροζο κάλεσε τους Έλληνες πολιτικούς να πούνε την αλήθεια στον κόσμο! Όπως είπε η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί στην Ελλάδα και ο λαός θα πρέπει να μάθει όλες τις αλλαγές και τα νέα επώδυνα μέτρα που έρχονται.

Ο κ. Μπαροζο τόνισε ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι το υψηλό χρέος, ενώ η φοροδιαφυγή μπορεί να καταπολεμηθεί. Προσθέτει ότι όλες οι χώρες της ΕΕ αν απαιτηθεί, θα πρέπει να δώσουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών απο Έλληνες καταθέτες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι νόμιμα.

Το ερώτημα πάντως παραμένει: Ποια είναι η αλήθεια που πρέπει να μάθουν οι Έλληνες; Μήπως θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνουν γνωστές όλες οι παρασκηνιακές συμφωνίες που έχουν ξεπουλησει τη χώρα;

Να δούμε τωρα αν η κυβέρνηση θα έχει να απαντήσει κάτι στον κ. Μπαροζο!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αφήστε τι λέει ο Σόιμπλε και ο Μπαρόζο. Όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό την είπε ο Ομπάμα με τις δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν σήμερα στον ξένο και ελληνικό τύπο (ενώ τις έκανε πριν από δύομιση μήνες!) και δεν επιδέχονται παρά μόνο μία ερμηνεία: τα ιμάτιά μας τα έχουν ήδη μοιράσει νοερά Αμερικάνοι και Γερμανοί, έχουν προαποφασίσει ποιός θα αρπάξει τι και μας το λένε και έξω από τα δόντια σε περίπτωση που δεν θα το καταλάβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]