Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απ. Κακλαμάνης στον Γ. Παπακωνσταντίνου: “Μια κυβέρνηση πρέπει να έχει παντελόνια για να μην πω όρχεις”


Βαριές κουβέντες άκουσε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

“Μια κυβέρνηση πρέπει να έχει παντελόνια για να μην πω όρχεις”, είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης, προσθέτοντας “‘Οσοι ξεγέλασαν το λαο πήγαν στο Γουδί. Αν ξεπουλήσετε βιομηχανίες και κτήματα και δημόσια περιουσία στη Θράκη να το σκεφτείτε καλά”.

Σφορδρή επίθεση εξαπέλυσε και η Β. Παπανδρέου απευθυνόμενη στον Υπουργό Οικονομικών σε πρώτο ενικό!

“Οταν σε είχα επισκεφθεί στα τέλη του 2009 και σου είχα πει να πάρεις μέτρα, με αντιμετώπισες σαν ούφο! Τι έχει κάνει για τους κερδοσκόπους; Η διαδικασία ακριβής δανειοδότησης μιας χώρας δεν οδηγεί πουθενά. Αφήστε τα κόλπα του opengov που συγκαλύπτουν τις επιλογές των κολλητών σας. Το σχέδιό σας έχει κοντά πόδια.”

Η κα Παπανδρέου έκλεισε την τοποθέτησή της με την εξής φράση: “‘Οταν εκβιάζεται η Βουλή, δολοφονείται η Δημοκρατία!”

«Να κλείσουμε τα πολιτικά μας γραφεία και να μειωθεί ο μισθός όλων μας στις 2.500 ευρω το μήνα». Αυτό πρότεινε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος κατά την παρέμβαση του στον ΚΤΕ οικονομικών του κόμματος. Συγκεκριμένα ο T. Αντωνακόπουλος απευθυνόμενος στους παριστάμενους υπουργούς κατέθεσε τις ακόλουθες προτάσεις:

Μέγιστη αμοιβή 2.500 ευρώ € το μήνα, για τους δημόσιους υπαλλήλους, υπάλληλοι ΔΕΚΟ καθώς και τους δημόσιους λειτουργούς (Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δημάρχους κ.τ.λ.).

* Κλείσιμο των βουλευτικών γραφείων στην εκλογική περιφέρεια και τη λειτουργία ενός γραφείου κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης.

* Μείωση κατά 50% των μετακλητών συμβούλων των Υπουργών, των Βουλευτών και των Αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

* Να μειωθούν στο ¼ οι μηνιαίες δόσεις προς τις τράπεζες, των οφειλετών που βγαίνουν στην Ανεργία ή κλείνουν τις επιχειρήσεις τους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Καταλάβατε παιδιά με τι φασιστόμουτρα έχουμε να κάνουμε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.antinews.gr/2010/11/29/73813/

    ΠΟΛΥ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.......ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ......ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]