Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιδεικτικά αλαζόνες ή αλαζονικά επιδειξίες;

Περίπου οκτώ ώρες κράτησε χθες η άτυπη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, με την συζήτηση να χαρακτηρίζεται «εκτεταμένη και εις βάθος».

Αυτό είναι χαρακτηρισμός συζήτησης ή πληγής μετά από πυροβολισμό;

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών.

Πάει και το σενάριο για εκλογές στα τέλη Ιουλίου. 400 χιλιάδες ήταν χθες στο Σύνταγμα και στη Κυβέρνηση διαρρέουν σενάρια εκλογών για να τα διαψεύσουν την επόμενη. Έξις, δευτέρα φύσις…

Ο ΛΑΟΣ δεν πρόκειται να στηρίξει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα στη Βουλή με την ψήφο του, καθώς όπως δήλωσαν στενοί συνεργάτες του προέδρου του κόμματος ”δεν πρόκειται να δώσουμε δεύτερη ευκαιρία στην κυβέρνηση”.

Για αυτό ήθελε να φύγει από τη Βουλή ο Πρόεδρος; Για να μην κάνει τέτοιο κακό στο ΠΑΣΟΚ; Αν και φαίνεται ότι θα το στηρίξει με όλους τους άλλους τρόπους –εκτός από την ψήφο του-, η οποία δεν είναι και απαραίτητη: οι «τίγρεις» του ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνουν γατιά και θα ψηφίσουν αδιαφοροποίητα για μία ακόμη φορά.

Το έργο το έχουμε δει περισσότερες φορές και από τις «τρεις Χάριτες». Υπενθυμίζουμε πάντως στον αρχηγό του ΛΑΟΣ ότι –ακόμη- βρίσκεται στην αντιπολίτευση. Επίσης ότι η παραμονή του στη Βουλή γέμισε θλίψη όσους τον θαυμάζουν ως τον πλέον χαρισματικό τηλεοπτικό αστέρα.

Ο Ανδρουλάκης ξαναχτύπησε: ως επιδεικτικά αλαζόνες, χαρακτήρισε όσους αποτελούν τον ηγετικό πυρήνα της Κυβέρνησης. Αυτοί προφανώς ανακουφίστηκαν. Φαντάζεστε να τους κατηγορούσε ως «αλαζονικά επιδειξίες»…

Αθώος δήλωσε ενώπιον ποινικού δικαστηρίου της Νέας Υόρκης ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, ο οποίος προσήλθε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Αν Σανκλέρ.

Προφανώς εννοεί ότι σε αυτήν δεν έκανε τίποτα: όλα κι όλα, δεν είναι και ανώμαλος ο άνθρωπος να πηγαίνει με τη σύζυγο του.

Και η Ντόρα είναι αγανακτισμένη: με τους δημοσκόπους…

Λόγω παιδείας και αυτοσυγκράτησης δεν βγαίνει στις πλατείες να τους φωνάξει «κλέφτες, κλέφτες».

Η ΕΚΤ λέει ναι στη συμμετοχή ιδιωτών στη συμφωνία με την Ελλάδα. Δηλαδή ψάχνουμε ιδιώτες, ήτοι βλάκες;

Απορία: έχει επανέλθει το κομοδινί ως μόδα στο βάψιμο της ανδρικής κώμης ή με το άπλετο καλοκαιρινό φως φαίνεται έτσι;

Παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων αγροτών, μισθωτών, συνταξιούχων και εισοδηματιών εφόσον επιλέξουν το διαδίκτυο.

Η παράταση κρίθηκε απαραίτητη καθώς όλοι ψάχνουν ανεπιτυχώς τα εισοδήματα τους…

Μ.Ο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ???
    ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ....
    .... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .... ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΛΕΝΕ !!!!
    ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]