Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκτελούν σχέδιο εκκένωσης του Συντάγματος από τους πολίτες


Αυτό που σήμερα συμβαίνει στην Αθήνα, μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, είναι η εκτέλεση ενός σχεδίου που όλοι μας περιμέναμε να εκτελεσθεί, αλλά ελπίζαμε πως η θλιβερή κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα τολμούσε να επιχειρήσει να υλοποιήσει.

Οι αστυνομικές δυνάμεις (βλ. ΜΑΤ – αδίστακτοι πραιτωριανοί εκτελεστές της χούντας Παπανδρέου) έχουν γεμίσει τον αέρα με χημικά και είναι αδύνατον να παραμείνει κάποιος άνθρωπος στο Σύνταγμα, χωρίς να πάθει ανεπανόρθωτη βλάβη στους πνεύμονές του. Γυναίκες με παιδιά στα χέρια, τρέχουν να ξεφύγουν από τα αέρια… Η χούντα Παπανδρέου είναι παντού και επιβάλλει τον τρόμο. Δεν περιμένουμε να παραιτηθεί κανείς υπουργός. Όλα όσα σήμερα γίνονται, συμβαίνουν με την άδεια της κυβέρνησης και φυσικά με τις ευλογίες του πρωθυπουργού και των υπουργών του…

Ο χορός των οργανωμένων κουκουλοφόρων συνεχίζεται και το κλίμα της τρομοκρατίας Παπανδρέου επιβάλλεται. Οι αντιδράσεις των πολιτών με ανηλεείς ξυλοδαρμούς κουκουλοφόρων που πιάνουν, δεν σταματούν.

Οι πολίτες έχουν υποχωρήσει από το Σύνταγμα και περιμένουν να ξεκαθαρίσει η ατμόσφαιρα για να επιστρέψουν. Η χούντα Παπανδρέου δεν θα μπορέσει να κρατήσει τους πολίτες μακριά από το Σύνταγμα. Οι πολίτες θα δείξουν τον Παπανδρέου τι σημαίνει Έλληνας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. KOYΡΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ......ΕΞΩΡΚΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

    Όσο ο ελληνικός μας κόσμος επιστρέφει στην πλατεία πάμε καλά. Δεν πάμε όμως καθόλου καλά όσο η θλιβερή κυβέρνηση Παπανδρέου και το όλο νυν πολιτικό σύστημα της δυναστικής κομματοκρατίας παραμένει στο ανθελληνικό κυνοβούλιο βολευτών, στο όνομα της λαίλαπας ΝΔ-ΠαΣοΚ.

    Πολιτικό σκηνικό δεν υπάρχει πλέον στην Ελλάδα. Μόνον στυγνή εξουσία και βία υπάρχει.

    Είναι καιρός η Ελλάδα μας να γυρίσει σελίδα. Άλλως πως θα πάψει να υπάρχει και, μαζί της, θα πάψουμε και εμείς να υπάρχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πραγματι μολισ τωρα εχει ξεκηνιση ο πολεμωσ κατα τησ χουντασ του τζεφρευ κουραγιο και καληγ λευθερια τωρα χρειαζεται μονο πιστη! και κουραγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο σεισμος ποτε θα ρθει?
    ποτε θα ανοιξει η γης να τους καταπιει?
    οι μπαχαλοι και οι αστυνομικοι,δουλευουν με μπαταριες?
    τι περιμενατε απο τους ανωμαλους?
    ανωμαλιεςςςςςςςςς!
    η πισω κινηση δεν εχει καταργηθει?
    ποιος μαζευει τις εισπραξεις το βραδυ στο συνταγμα?
    τα λαθρο εχουν ..παροχης?
    η δημοκρατια τελικα, ειναι μεγαλη πουτανα.
    μας πηρε και μας ξεζουμισε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουραγιο Ελληνες και το εκαναν το λαθος!
    Η σπιθα στο αιμα των Ελληνων καταλαβε επιτελους και θα τους εξαφανιση.Ουτε η σταχτη τους δεν θα μεινη!
    Φυσιξε δυνατα ο λυκος,ηταν σιγουρος οτι ειμασταν ετοιμοι για την επισημη πλεον δουλεια,και αυτο ηταν το λαθος ΤΟΥΣ!Αναψανε την φωτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]