Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για μια φορά ακόμα επικράτησαν οι διαδηλωτές


Οι διαδηλωτές ανάγκασαν για μια ακόμα φορά τα ΜΑΤ σε υποχώρηση τα οποία αποσύρονται προς τη Β. Σοφίας.

Ηρεμία επικρατεί αυτήν την ώρα στην πλατεία. και ετοιμάζεται η σκηνή για τη μεγάλη συναυλία που θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. Καθαρίζουν με λάστιχα νερού την πλατεία από τα χημικά και ό,τι έχει μείνει από τα δακρυγόνα. Μέσα και έξω από το σταθμό λειτουργούν υπαίθρια ιατρεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έχουν γίνει 17 προσαγωγές, 5 συλλήψεις ενώ υπάρχουν 21 τραυματίες αστυνομικοί και τέσσερις πολίτες.

Προχθές ο Πάγκαλος μας είπε για τα τανκς.

Χθες μίλησε για 40 νεκρούς, όπως στην Αργεντινή

Και σήμερα οι γνωστοί άγνωστοι αλλά καταπράσινοι στο βάθος μπαχαλάκηδες προσπαθούν με καδρόνια και μολότοφ και με την συνδρομή των χημικών της αστυνομίας να διώξουν τον κόσμο από την πλατεία.

Είναι όλα τόσο προφανή, τόσο ευτελιστικά πλέον.

Ντροπή !!!

Και όλοι στο Σύνταγμα το βράδυ και αύριο. Τι άλλο θα μας κάνουν;

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]