Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το παρακράτος του Παπανδρέου επιτίθεται στους πολίτες και στην Δημοκρατία

  • Θα πρέπει οι πραιτωριανοί αστυνομικοί (κουκουλοφόροι και μη) να γνωρίζουν πως οι Έλληνες θα απαιτήσουν, θα ψάξουν και θα βρουν τα ονόματα ενός εκάστου από αυτούς που στηρίζουν την χούντα του ΠΑΣΟΚ και θα τους επιβληθούν ποινές συμμετεχόντων σε στρατό κατοχής
  • Ο Παπανδρέου πήρε απόφαση να αιματοκυλίσει την πλατεία Συντάγματος και τα ΜΑΤ εκτελούν πιστά τις εντολές του, μαζί παρακρατικούς που θρέφονται από τις υπηρεσίες του κυρίου Μπίκα
  • Το παρακράτος του Παπανδρέου χτυπάει αλύπητα την Ελληνική Δημοκρατία
  • Θέλουν νεκρούς! - Το υπέρτατο όπλο τρομοκράτησης των πολιτών
Είναι σαφές πλέον, τόσο από την κίνηση των 300 γνωστών-αγνώστων κουκουλοφόρων προβοκατόρων, όσο και με την εντολές απλώς ... κατευνασμού τους που έχει λάβει η αστυνομία, η οποία παρά το γεγονός ότι διαθέτει όλα τα μέσα δεν κινείται ενεργητικά προς σύλληψή τους, ότι κάποιοι θέλουν νεκρούς για να ανακοπεί το κύμα ξεσηκωμού στη χώρα κατά της τρόϊκας και της κυβέρνησης.

Θέλουν να επαναληφθεί αυτό που έγινε πέρσι στην Marfin με τους τρεις θανάτους υπαλλήλων της (και ένα έμβρυο στη κοιλιά της μάνας του) από ασφυξία και από τότε "πάγωσαν" οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας επί ένα χρόνο. Επιζητούν νεκρούς χωρίς καμία αναστολή. Άλλωστε, το δήλωσε και χθες ο Θ. Πάγκαλος στη Βουλή: "Θέλετε να γίνουμε Αργεντινή που είχε 42 νεκρούς στο Μπουένος Άϊρες σε 3 ημέρες;"

Η τακτική της κατατρομοκράτησης των πολιτών για να μείνουν στα σπίτια τους και των βουλευτών για να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο είναι αυτή που κυριαρχεί αυτή την στιγμή

Σήμερα, τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε, όταν ξαφνικά στις 13:40 επί της οδού Όθωνος 10, έξω από το Costa Coffee, όταν δεκάδες διαδηλωτές απέκλεισαν τον χώρο, απομονώντας κουκουλοφόρους που είχαν καμία απολύτως σχέση με τους συγκεντρωμένους. Αμέσως δημιουργήθηκε ένταση, ενώ άτομα εκτόξευσαν μπουκάλια και καδρόνια μπροστά στην είσοδο του Μετρό.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ένας πολίτης τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο τραυματίας είναι μαχαιρωμένος.

Τραυματίστηκαν επίσης τρεις αστυνομικοί από ρίψη πετρών, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρο.

Ξαφνικά από όλες τις οδούς που οδηγούν στο Σύνταγμα, ξεπετάχθηκαν κουκουλοφόροι οπλισμένοι με βόμβες μολότοφ! Πως είναι δυνατόν; Κινούνται από τα σπίτια τους με βόμβες μολότοφ; Μήπως τις είχαν προαποθηκευμένες στους δρόμους περί την πλατεία Συντάγματος; Φυσικά και αυτό έγινε, όπως επίσης υπήρχαν προαποθηκευμένα και άλλα όπλα, όπως αιχμηρά ξύλα, λοστοί, κοντάρια, βαριοπούλες κλπ.

Εκτός και αν νομίζει κανείς ότι όλα αυτά τα έφεραν από το σπίτι τους ή από τα κουβαλούσαν από την πλατεία Εξαρχείων. Κανονικό οργανωμένο επιχειρησιακό σχέδιο με έντονα τα στοιχεία της λογιστικής υποστήριξης και της διοικητικής μέριμνας. Ρεπόρτερ του defencenet.gr κατέγραψαν τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, όπου ζευγάρια κουκουλοφόρων πήγαιναν σε συγκεκριμένες κρύπτες, άνοιγαν τα καπάκια και έβγαζαν από μέσα προαποθηκεμένες βόμβες μολότοφ.

Στις 14:00, οι αστυνομικές δυνάμεις προωθήθηκαν στην οδό Φιλελλήνων και προχώρησαν στη ρίψη χημικών αλλά και βομβίδων κρότου-λάμψης, προκειμένου να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους. Εν τω μεταξύ, ομάδες ατόμων, κρατώντας βαριοπούλες, έσπαζαν μάρμαρα και τσιμέντα, πετώντας τα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Παράλληλα, μια άλλη ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε εναντίον του κτηρίου όπου στεγάζεται το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με τα ΜΑΤ που βρίσκονται στη στοά του Υπουργείου Οικονομικών να απωθούν το πλήθος, κάνοντας ρίψη δακρυγόνων και βομβίδων κρότου-λάμψης.

Επιπλέον, στις φλόγες τυλίχθηκε ένα βαν εταιρείας τηλεοπτικού συνεργείου στην οδό Όθωνος, ενώ φωτιές ξέσπασαν σε κάδους επί του πεζόδρομου στην Ερμού, ενώ νεαροί, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έβαλαν φωτιά στις ομπρέλες των καφενείων που βρίσκονται μέσα στην πλατεία Συντάγματος.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ.
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΕΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΑΝΔΡΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΙΑ. ΜΟΝΟ ΟΙ "ΒΑΜΜΕΝΟΙ" ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, Ή "ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ", ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΘΑ ΠΕΣΩ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΑΞΙΑ. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘ'ΕΝΟΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.

    ΕΜΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΑ ΤΡΕΛΟΣ !!!

    ΔΕ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ. ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΟΧΙ ΔΥΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ .... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟ, ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ, ΜΕ "ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ" ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΙ, ΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΟΛΟΥ ΞΕΡΑΤΟ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ", ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ 170 ΦΩΤΙΕΣ, ΕΚΑΙΓΑΝ 80 ΑΤΟΜΑ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΔΑΣΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ" ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, (ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ "ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ") ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ),
    ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ "ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕ ΞΕΡΑΜΕ, ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ".

    ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο Ε Λ Λ Η Ν Α Σ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΝΑ "ΣΚΑΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ "ΣΚΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ", ΟΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ.

    ΒΡΗΚΑΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ !!!!
    ΠΟΙΟΙ ??? ΕΜΕΙΣ !!!!
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑΜΕ ΠΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΛΗ, ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΕΜΒΡΥΑ, ΠΟΥ ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΑΝ ΕΓΚΥΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΓΕΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ, ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΟΛΗ, ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΗΛΙΑ, ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ...... !!!!

    ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΉΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΗΘΟΣ, ΤΙΜΗ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΣΥΜΠΟΝΙΑ, ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΘΡΥΨΑΛΑ...
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ, ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΠΙΑ.

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΆ ΤΟΥ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΑΝΗΘΙΚΟΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΟΣΟ ΑΝΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΞΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ "ΠΑΙΞΕΤΕ".

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ "ΦΕΥΓΕΙ" ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ "ΒΛΕΠΕΙ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    ΣΑΣ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ, ΔΕ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΣΑΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ, ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΜΕ, ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ.

    ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραίος φίλε μου !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ,Α Π Τ Ο Η Τ Ο Ι,Τ Ο Λ Μ Η Ρ Ο Ι,Χ Ε Ι Μ Α Ρ Ρ Ω Δ Ε Ι Σ,Ν Α Α Π Α Ι Τ Η Σ Ο Υ Ν ΤΗΝ Ε Κ Δ Ι Ω Ξ Η ΤΩΝ Ε Θ Ν Ο Μ Ε Ι Ο Δ Ο Τ Ω Ν ΚΑΙ Ν Α Α Γ Ω Ν Ι Σ Θ Ο Υ Ν ΓΙΑ ΤΗΝ Κ Α Τ Α Σ Χ Ε Σ Η-Δ Η Μ Ε Υ Σ Η Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Η Σ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ.Η ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΩΝ ''ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ'' ΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΘΕΙΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ/ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ-ΔΙΛΗΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ Σ Κ Ο Τ Α Δ Ι Σ Τ Ι Κ Ω Ν ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε Κ Π Ο Ι Η Σ Η Σ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ Π Α Τ Ρ Ι Δ Α Σ,Θ Ε Τ Ο Υ Ν Α Π Α Ξ Α Π Α Ν Τ Ε Σ ΠΡΟ ΤΩΝ Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Κ Ω Ν ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Α Λ Λ Α ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΩΣ 'Σ'ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ,ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ,ΕΥΘΥΒΟΛΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ''ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ'' ΚΑΙ ''ΤΑΣΕΩΝ'' ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΡΕΓΙΑΔΩΝ.Ο Π Ω Σ Η ΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΤΟ,ΜΕ Α Π Α Ρ Α Λ Λ Α Κ Τ Ο ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΚΕΙΤΑΙ Ν Α Κ Ο Μ Ι Σ Η ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΕΟ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ,ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΡΙΖΑ,ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ (ΜΗΤΡΙΚΟ) ΛΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΙΣΜΟΥ-ΔΙΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ(ΒΛ.''ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ'' ΚΑΙ ''ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ''.......).ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΑ ΕΤΗ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ,ΕΙΚΑΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΞΟΦΛΩ,ΙΔΙΑΙΤΑΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ,ΚΑΘΟΤΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ-ΦΙΛΕΡΕΥΝΗΣ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΑΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΙΑΣ Σ Υ Ν Ο Λ Ι Κ Η Σ Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Κ Η Σ ΕΘΝΟΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ-ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ-ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗΣ-Γ Υ Μ Ν Ο Τ Η Τ Α Σ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ 2050/2100.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]