Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βαμμένα πράσινα μυαλά! Kalo kouragio...


ΠΑΣΟΚ ή Τέφρα!
Πράσινες σκέψεις για τα… «σκληρά» κι «άδικα» μέτρα!

Από τον σύντροφο Χάρη
(από το πράσινο Αμβούργο)

Τους τελευταίους μήνες όλοι οι "λαοπρόβλητοι" και αυτόκλητοι προστάτες του εργαζόμενου λαού έχουν πέσει με τα μούτρα στην κινδυνολογία, τη σπέκουλα και τη συκοφάντηση της σωτήριας πολιτικής του προέδρου μας.

Κι εγώ ρωτώ:

Είναι αδικία η μείωση του αφορολόγητου;
Που έχει ακουστεί σε ετήσιο εισόδημα 20.000-22.000 ευρώ τα 12.000 να είναι αφορολόγητα; Το θεωρείτε δίκαιο αυτό;

Κανονικά θα έπρεπε να καταργηθεί εντελώς η έννοια του αφορολόγητου και να πληρώνουν όλοι τους φόρους που τους αναλογούν!

Είναι αδικία η εξίσωση του φόρου στα είδη του πετρελαίου;
Γιατί; Μην τυχόν και χάσουν οι λαθρέμποροι και όσοι φασίστες κερδίζουν από τη νοθεία;

Είναι αδικία η μείωση μισθών στο δημόσιο; ή μήπως δεν πρέπει να απολυθούν αμέσως 500.000;

Γιατί; Και μονιμάδες και με 2.000 έκαστος το μήνα; Και με άδειες 300 μέρες το χρόνο;

Τι χρειάζονται όλα αυτά τα τεμπελόσκυλα στο δημόσιο, την ώρα μάλιστα που θα αξιοποιηθούν (επιτέλους) όλοι οι παραγωγικοί τομείς της δημόσιας περιούσιας; η αγορά και οι επενδύτες ευτυχώς ξέρουν...

Ξέρουν να οργανώνουν, ξέρουν να επιλέγουν άξιους υπαλλήλους, ξέρουν να φέρνουν αποτελέσματα.

Θα μπορούσα να γράφω σελίδες, αλλά πέρα από κούραση το μόνο που θα πρόσφερα θα ήταν να προσβάλω την κοινή λογική που έχουμε όλοι οι αληθινοί δημοκράτες, πατριώτες και σοσιαλιστές.

Όλοι οι Έλληνες στηρίζουν το Γιώργο μας!!
Γιώργο προχώρα και μη φοβάσαι τίποτα. Ο λαός θα σταθεί πλάι σου και θα πάρει το κεφάλι κάθε φασίστα που θα τολμήσει να σε στραβοκοιτάξει, έστω....
Παρουσιάσαμε το μήνυμα που μας έστειλε ένας οπαδός του ΠΑΣΟΚ (που δεν μένει στην Ελλάδα) αυτούσιο. Σας δίνουμε την χαρά να το… σχολιάσετε. Παρακαλείσθε όμως, οποιαδήποτε κριτική ή σχολιασμός να γίνει σε πολιτισμένο ύφος, γιατί κάποιοι καραδοκούν να κλείσουν το ιστολόγιο. Καταθέστε τα επιχειρήματά σας κόντρα στην τοποθέτηση (αποφεύγω τη λέξη «λογική», όπως και την λέξη «επιχειρήματα») του σύντροφου Χάρη από το πράσινο Αμβούργο…

Καλή σας διασκέδαση…

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Α, ρε Χάρη! Συγχαρητήρια σ' αυτόν που σε λοβοτόμησε, μεγάλη επιτυχία!
    Είναι αδικία να φορολογείται αυτός που παίρνει 2000 με συντελεστή 25% και αυτός που βγάζει εκατομμύρια με 10%;

    Είναι αδικία να πληρώνει η γιαγιά σου, με 300 ευρώ σύνταξη κανονικό φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης και ο εργοστασιάρχης να το παίρνει αφορολόγητο, γιατί βοηθάει στην "ανάπτυξη" των Ελβετικών τρεπεζών;

    Είναι αδικία η μείωση των μισθών των δημόσιων υπαλλήλων που δεν υπακούνε στο "καθεστώς" Παπανδρέου; Είναι, γι αυτό το λόγο έχουμε τα κοινοτικά κονδύλια, ώστε να μην αδικούμε τα "κομματόσκυλά" μας και τα ισοπεδώνουμε με κάθε ξεφτίλα Έλληνα που απαιτεί ισονομία, το κάθαρμα!

    Ξέρουν να διαλέγουν τους "άξιους", που υποβάλουν ψεύτικα βιογραφικά, πλαστογραφημένα πτυχία, εκβιάζουν μέλη επιτροπών να τους προωθήσουν.

    Κυρίως ξέρουν να φέρνουν αποτελέσματα, τριπλασιάζοντας το χρέος σε ένα μόνο χρόνο!

    Τόσο "αξιόπουστοι" άνθρωποι σας λείπουν στη Γερμανία, πιστεύω. Βγείτε στους δρόμους και ζητείστε να ανταλλάξουμε κυβερνήσεις, μπας και δει η καημένη η Γερμανία μια άσπρη μέρα!

    Αν δε σε καλέσει ο Yorgo στον επόμενο ανασχηματισμό, πάει χαμένο τόσο ταλέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΡΗ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΓΑΠ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.

    Υ.Γ. ΧΑΡΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΠ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ. ΑΡΑ Ή ΣΠΑΣ ΠΛΑΚΑ Ή ΤΟ IQ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΝΟΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

    ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαρη σιγουρα περασες μικρος πολιομυελίτιδα και σου αφησε κουσουρι. περαστικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω με τι διαθεση εγραψε ο συντροφος Χαρης,αν ειρωνευεται η οχι,αν ειναι πασοκος η παπανδρε'ι'κος,αλλα ασυναρτησιες σαν τις δικες του εχω ακουσει απο αμετρητους οπαδους του ΠΑΣΟΚ.Οι ανθρωποι,ειναι απλως υπερανω πασης διαλεκτικης,οπως ολοι οι οπαδοι αλλωστε.Οταν ο Ανδρεας ελεγε ''η Ελλαδα στους Ελληνες'',ηταν πατριωτες χωρις αστεια.Οταν ο Σημιτης μας πηγε στο φιασκο των Ιμιων,παπαγαλιζαν τα εμεσματα του Παγκαλου:τι θελατε δηλαδη,ποοολεμο;Εννοειται οτι ηταν οι ιδιοι που 20 χρονια πριν κραυγαζαν ''βυθισατε το Χορα''.
    Και φτανουμε στο σημερα,και στον ΓΑΠ,και παλι εκστασιαζονται κατω απο το μπαλκονι του οι πρωην και καλα Βελουχιωτηδες,τωρα ομως με επικαιροποιημενη συνθηματολογια''το μνημονιο ειναι ευλογια''.
    Αυριο,αν υπαρχει ΠΑΣΟΚ,και αν υπαρχει αυριο,θα ψηφισουν ακομη και την Γκιουλ Καραχασαν,η την Σιμπελ Μουσταφαογλου(αν τους την επιβαλλουν ως προεδρο),με το ιδιο γινατι που ψηφιζαν ΓΑΠ απο το 2004 εως το 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Μαλλον τελευταν η μη καλως ζην"
    Ετσι που λες... Χαρη-χαρουλη-ΧΑΖΟΥΛΗ!

    "Οια η μορφην τοιδε και η ψυχη"
    Για ριξε μια καλη ματια στο καθρεπτη...εισαι καθυστερημενος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ , ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΛΑΚΑΣ! ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ. ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]