Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φοβούνται αποκλεισμό βουλευτών και αλλάζουν μέρα και μέροςγια Υπουργικό για ΚΤΕ Οικονομικών! Εντολές στην αστυνομία να μην πλησιάσει κανείς στη Βουλή

Σοκ και δέος έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση το κύμα των “Αγανακτισμένων” που έχει αποφασίσει να περικυκλώσει τη Βουλή.

Μετά την προσπάθεια για εισβολή ορισμένων στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία όπου φημολογούνταν ότι μέσα βρίσκονταν τρεις βουλευτές έρχεται αναγκαστικά και αλλαγή προγράμματος.

Εκτός του γεγονότος ότι ο πρωθυπουργός μεταβαίνει εκτάκτως στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το κύμα των πολιτών ανάγκασε να αλλάξει η έδρα που θα πραγματοποιηθεί ο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ που είχε προγραμματιστεί να γίνει στη Βουλή και μετακομίζει στην Ιπποκράτους!

Επίσης, αλλάζει μέρα και το Υπουργικό συμβούλιο που μετατίθεται για Πέμπτη υπό τον φόβο αποκλεισμού βουλευτών μέσα στη Βουλή!

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο έχουν σωθεί σαφείς εντολές στην αστυνομία να μην επιτρέψουν σε κανέναν να πλησιάσει το Κοινοβούλιο επιστρατεύοντας ακόμα και μάνικες νερού για να απωθήσουν οποιαδήποτε “απειλή”!

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. 50 ΕΔΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ;;;;;

    ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΚΛΕΒΟΥΝ;;;;;;;

    ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;;;

    ΞΕΚΟΛΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]