Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έφυγε και ο Λιάνης από το ΠΑΣΟΚ


Με δήλωση παραίτησής του ο γνωστός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Λιάνης, υπέβαλε την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Την απόφασή του αυτή ο βουλευτής Φλώρινας Γιώργος Λιάνης την γνωστοποίησε με επιστολή του στον πρωθυπουργό.

Στη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του, που διενεμήθη πριν από λίγο, ο κ. Λιάνης επικαλείται λόγους συνείδησης και δηλώνει ότι δεν πιστεύει πλέον στην ακολουθούμενη οικονομική πολιτική.
Στο συνταρακτικό το κλείσιμο της επιστολής του λέει επι λέξη:

Ταπεινώσαμε και εξαθλιώσαμε τον Ελληνικό Λαό!
Δεσμευτήκαμε να στείλουμε στην φυλακή όσους φταίξανε τα τελευταία χρόνια και δεν κάναμε ΤΙΠΟΤΑ...
Άχρηστος ένας χρόνος πέρασε με το μνημόνιο και το νέο δεν θα είναι μεσοπρόθεσμο αλλά ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.


Φαίνεται πλέον πως το καράβι έχει πάρει οριστικά κλίση βύθισης και οι έξυπνοι "ναύτες" το έχουν καταλάβει και το εγκαταλείπουν όπως-όπως. Βέβαια, πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους παίζει η οργή του Ελληνικού λαού, στην οποία διαφαίνεται πως στη συνέχεια πρόκειται να "πέσουν πολλά κεφάλια". Και αυτό δεν θα γίνει με πολιτική κομψότητα, αλλά με την βία που έχει γεννήσει η αναλγησία ξεπουλήματος της χώρας, από τον κύριο Παπανδρέου και το τσίρκο της τροϊκανής κυβέρνησης...

Σοφά σκεπτόμενος ο κύριος Λιάνης, προφανώς "ζύγισε" τις καταστάσεις και αποφάσισε να γλιτώσει ο ίδιος παρά να θυσιαστεί στον βωμό του νεοταξισμού του καθεστώτος Παπανδρέου...

Νωρίτερα, σήμερα, την παραίτησή του από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Αντώνης Κοτσακάς. Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κινήματος και πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη και με κοινοποίηση προς τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ο κ. Κοτσακάς αναφέρει μεταξύ άλλων ότι παραιτείται από το «τέως ΠΑΣΟΚ», διευκρινίζοντας εξαρχής ότι «δεν φεύγω εγώ από το κίνημα, αλλά το ΠΑΣΟΚ έφυγε από το ΠΑΣΟΚ».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, ανέφερε σήμερα ότι "για τη κυβέρνηση δεν τίθεται θέμα παραίτησης των βουλευτών. Μπροστά στο πατριωτικό καθήκον θα ανταποκριθούν, όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα". Σε ερώτηση αν η κυβέρνηση ζητά από όσους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ διαφωνούν, να παραδώσουν την έδρα τους τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]