Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξεπέρασαν τις προσδοκίες τα κέρδη της Goldman Sachs

Παρά το γεγονός ότι τα κέρδη της Goldman Sachs το πρώτο τρίμηνο του έτους ήταν μειωμένα κατά 21%, καθώς η μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα των ΗΠΑ κέρδισε λιγότερα χρήματα από τη διαπραγμάτευση ομολόγων για λογαριασμό πελατών της, τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών.

Το παραπάνω οφείλεται στον υπερδιπλασιασμό των εσόδων στη μονάδα σταθερού εισοδήματος, σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο.

Τα καθαρά κέρδη της Goldman Sachs υποχώρησαν στα 2,74 δισ. δολάρια από 3,46 δισ. δολάρια το αντίστοιχο τρίμηνο του 2010, ενώ τα κέρδη ανά μετοχή -στα οποία συμπεριλαμβάνεται η καταβολή μερίσματος στην Berkshire Hathaway του Γουόρεν Μπάφετ- μειώθηκαν στα 1,56 δολάρια από 5,59 δολάρια.

Οι αναλυτές της Wall Street τα ανέμεναν στα 81 σεντς κατά μέσο όρο. Τα έσοδα της εταιρείας μειώθηκαν το ίδιο διάστημα κατά 7%.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]