Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος σχεδιάζει την... "ανάστασή" του;


Πείτε με τρελό, πείτε με χαζό, αλλά το επόμενο θαύμα που θα αναστήσει τον ΓΑΠ καλά προετοιμάζεται.
Και τι εννοώ;

Σύμφωνα με τις πρόσφατες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ελληνικές "οντότητες" αγοράζουν το χρέος. Αυτές είναι πληροφορίες που λέχθηκαν στο προπαγανδιστικό κανάλι του ΜΕΓΑ μέσω του δημοσιογράφου Ιγνατίου.

Θα αναρωτηθείτε βέβαια γιατί ελληνες επιχειρηματίες βάζουν το χέρι βαθιά και αγοράζουν ένα μέρος του χρέους;
Υπάρχει νοήμων Έλληνας επιχειρηματίας που θα βάλει το χέρι του στην τσέπη χωρίς να ξέρει ότι με το άλλο χέρι θα τα πάρει πίσω πολλαπλάσια;

Διανύουμε την Μεγάλη βδομάδα και είναι ο καιρός να καταλάβετε τι θαύμα ετοιμάζεται…!
Λοιπόν η επόμενη παγίδα των πολιτών και το μεγάλο κόλπο του ΓΑΠ για την ανάσταση του είναι κοντά και το ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ του παρελθόντος θα δώσει την θέση του στο ΘΑΥΜΑ που έρχεται, για να ξαναδουλέψουν τον κόσμο και να τον ψηφίσουν ξανά…!

Θα γίνει ένα πολιτικό παιχνίδι για εσωτερική κατανάλωση που μόνο κάτι βόδια θα το πιστέψουν. Κύριοι να ξέρετε δεν είμαστε Αμερικανάκια.

Πριν μερικες μέρες συναντήθηκαν Σόρος ΓΑΠ και επιχειρηματίες (Κυριακόπουλος, Δασκαλόπουλος, Μυτιλιναίος, Ζαβός) Τι συζήτησαν όλοι αυτοί; Μα τι άλλο από το πως θα μεγαλώσουν την τσέπη τους, αλλα και πως θα βοηθήσουν τον ΓΑΠ να μην "πέσει" το παιδί. Πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε τις επόμενες εκλογές ώστε μαζί με τον πουλημένο ΛΑΟΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ, ΝΤΟΡΑ να ψηφίσουν το παράνομο μνημόνιο και να νομιμοποιηθεί με 180 βουλευτές. Θα τους αφήσουμε; ΟΧΙ βέβαια.

Ετοιμάζεται κούρεμα του χρέους κατα 30% περίπου. ΩΩΩΩΩΩΩωωωω τι θαύμα ΖΗΤΩ ο ΓΑΠ θα αναφωνάξουν τα κομματόσκυλα και οι αφισοκολλητές.

Ας δούμε όμως , είναι τα πράγματα έτσι; Το ελληνικό χρέος το κατέχουν ευρωπαικές τράπεζες και σε μεγάλο ποσοστό Γερμανικές και Γαλλικές. Ζήτησαν αγορά των ομολόγων αυτών για να μην σκάσει η βόμβα του "κουρέματος" του χρέους που θα "πετύχει" ο ΓΑΠ στα χέρια τους. Έτσι αυτο το χρέος, τα σκουπίδια ελληνικά ομόλογα δηλαδή, τα αγοράζουν έλληνες επιχειρηματίες στο 100% της αξίας τους .

Έτσι όλοι αυτοί "πληρώνουν" και αγοράζουν μέρες κυβέρνησης για τον ΓΑΠ με αντάλλαγμα τα ελληνικά φιλέτα που θα πουληθούν.

Από την στιγμή που ένα μεγάλο ποσοστό χρέους θα το κατέχουν τα γιουσουφάκια του ΓΑΠ, ο ΓΑΠ θα κάνει πολιτικό παιχνιδάκι για εσωτερική κατανάλωση. Δηλαδή Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει.

Το συμπέρασμα είναι ότι παίζονται όλα για όλα για την Ανάσταση του Λαζαρου (ΓΑΠ). ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ οι ξένοι ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ με τίποτα . Έτσι ο ΓΑΠ αγοράζει το χρέος μέσω των επιχειρηματιών που τον στηρίζουν και όταν είναι έτοιμοι θα βγουν και θα πουν στον λαό ότι ΠΕΤΥΧΑΝ κούρεμα χρεους 30% . Άλλο να σκάσει κούρεμα χρέους τώρα, που το χρέος το έχουν οι Ξένοι ακόμα (πελάτες του ΔΝΤ) και άλλο όταν ένα μεγάλο μέρος θα το μαζέψουν εγχώριοι ιδιώτες.

Τι κερδίζουν όμως οι επιχειρηματίες;

1. Εκποίηση, εξαγορές μεσω χρηματιστηρίου, δημιουργία νέων επενδυτικών σχημάτων για άρμεγμα των χρημάτων που θα "πέσουν", αγορά κρατικών φιλέτων και όλα αυτά βέβαια υπό τον έλεγχο των funds που θα ελέγχει ο Σόρος.

2. Δεν φοβούνται από κανέναν που δεν είναι μέσα στην κλίκα, αφού είναι σε ισχυρότερη θέση έναντι αντιπάλων λόγω των σκουπιδιών ομολογων που θα έχουν στα χέρια τους.

3. Θα παίξουν όλοι αυτοι το παιχνίδι της "Τεράστιας νίκης που πέτυχε" το ΓΑΠ ώστε να κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Να αναφερθώ για λίγο προς την θεία μου και την γιαγιά μου που θα βγει να πει μπράβο στον Γιωργάκη, ότι αντί για μπράβο πρέπει να του δείξουμε τα 5 δάχτυλά μας. Αυτό γιατί σας δουλεύει αφού πετυχαίνει κούρεμα χρέους με χαρτιά σκουπίδια που θα κατέχουν έλληνες επειχηρηματίες και όχι κούρεμα που πετυχαίνει έναντι των ξένων τραπεζών και ότι αυτά τα λεφτά που δώσανε οι εγχώριοι επιχειρηματίες που στηρίζουν τον ΓΑΠ θα τα δώσουν πίσω οι έλληνες απλοί φορολογούμενοι μέσω φόρων, μείωσης μισθών, συντάξεων, αυξήσεων στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ και με αποτέλεσμα την μείωση του βιωτικού επιπέδου του δικού μας των παιδιών μας των εγγονών μας κλπ.

4. ‘Ολο το σύστημα είναι ευχαριστημένο και το θαύμα της ανάστασης του ΓΑΠ θα πετύχει.

Θα το αφήσουμε να πετύχει ή θα πρέπει απο τώρα να ετοιμάζεται η δικαιοσύνη για μηνύσεις επιτέλους στους γνωστούς αγνώστους. Έχει τεράστια ευθύνη η δικαιοσύνη και θα πρέπει να επέμβει , προετοιμαστείτε… Εκτός αν στην Ελλάδα η λέξη δικαιοσύνη δεν υπάρχει…!

Πηγή



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]