Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μούγκα στη στρούγκα και όχι μπούγκα-μπούγκα


Του την «πέφτουν» όλα τα ΜΜΕ. Τον λοιδωρούν επειδή κυκλοφορεί ή καλεί στο εξοχικό του νεαρές κοπέλες. Τον κυνηγούν δικαστικά για σκάνδαλα (ενώ είναι δισεκατομμυριούχος). Τον έχουν στοχοποιήσει «βρίσκοντας» συνεχώς νέες ερωτικές παρτενέρ…

Στην πατρίδα μου υπάρχει μία παροιμία που λέει «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»… μόνο που τους λείπουν και αυτά… τα κρεμαστάρια ντε! Γιατί, οι ίδιοι που τον κατηγορούν ως «παρ’ ολίγον» παιδεραστή κλείσανε μάτια, αφτιά και «κόλλησαν» τα χέρια τους σε βιντεοσκοπημένες παιδεραστίες επωνύμων της χώρας μας...! Οι ίδιοι που μέμφονται ως γυναικά τον Μπερλουσκόνι, θυμάμαι πως χειροκροτούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου όταν μαθεύτηκε η σχέση του με τη Μιμή, αλλά και πως οι ίδιοι προέτασσαν το «επιχείρημα» του «άντρακλα» και του «γαμ@@ήκουλα» πρωθυπουργού…

Αυτοί οι ίδιοι, λοιπόν, το συνάφι της δημοσιογραφίας που έχει καταντήσει κακοπληρωμένο πορνίδιο των πολιτικών εξουσιών, σήμερα κατάπιαν τις γλώσσες τους. Ανάσα… άχνα δεν ακούγεται. Ούτε μία λέξη δεν γράφτηκε για την «γυριστή» που έκανε ο Μπερλουσκόνι στους «ανθρωπιστές» Ευρωπαίους, στέλνοντάς τους λαθρομετανάστες από την Λιβύη, αφού πρώτα τους είχε τροφοδοτήσει με την νόμιμη βίζα…!

Φωτιά στα μπατζάκια των Ευρωπαίων ηγετών, όταν τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν και τους απάντησε ο Μπερλουσκόνι: «Αυτή η Ευρώπη που μας θέλει δίπλα της στα εύκολα, αλλά στα δύσκολα μας κλείνει την πόρτα λέγοντάς μας πως «είναι δικό μας πρόβλημα», δεν είναι αυτό που σχεδιάστηκε»…

Με απλά λόγια, κάρφωσε τους Ευρωπαίους ανθρωπιστές, χαρακτηρίζοντάς τους ως εκμεταλλευτές, φασίστες και οτιδήποτε άλλο. Και πολύ καλά τους έκανε. Δεν είναι δυνατόν για προσωπικό σου όφελος να «χτίζεις» προβλήματα σε… συνεταίρους σου!!! Αυτό ονομάζεται επιχειρηματική απιστία. Και ο πολύ καλός επιχειρηματίας, κύριος Μπερλουσκόνι, ανάγκασε να ανοίξει τα σύνορά της η Γαλλία, και να πάρει «ειδικά μέτρα» η δημοκρατική Γερμανία…

Τι είπατε; Γιατί δεν έκανε το ίδιο ο Γιώργος Παπανδρέου και ο θίασος του; Επειδή, αγαπητοί μου, για να κάνεις κάτι τέτοιο απαιτούνται κοχόνες, απαιτείται χρήση του καβάλου στο παντελόνι, επειδή πρέπει όχι μόνο να δείχνεις αλλά και να είσαι άντρας. Και το τελευταίο είναι κάτι που σηκώνει πολύ συζήτηση, πολύ κουβέντα πραγματικά, για την (ανθυπο)κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου…

Θυμάμαι, όταν άρχισε να διαφαίνεται το πρόβλημα που θα δημιουργήσουν οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας, δημοσιογράφους και πολιτικούς (όλων των παρατάξεων) να εξανίστανται και να θέτουν ως απαγορευτική την έκδοση βίζας στους δύσμοιρους αυτούς ανθρώπους (στους λαθρομετανάστες αναφέρομαι) και την μετέπειτα μετάβασή τους σε ό,ποιο ευρωπαϊκό κράτος επιθυμούν… Ο ανθρωπισμός των γελοίων πολιτικών και των καλοπληρωμένων κονδυλοφόρων, έθετε ως προάσπιση του επιχειρήματος της παραμονής των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, το «Δουβλίνο ΙΙ»!!! Δεν ήταν δυνατόν, μας έλεγαν τότε, να παραβιάσουμε τη Συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, αφού υπογράψαμε να κρατάμε στην χώρα μας τους (λαθρο)μετανάστες!!! Ουσιαστικά, βέβαια, ομολογούσαν πως με αυτή τους την τακτική δημιουργούσαν δύο (τουλάχιστον) κατηγορίες κατοίκων στην Ελλάδα: Τους ιθαγενείς, οι οποίοι και θα μπορούσαν να μετακινούνται ανέτως στην Ε.Ε. μόνο με την επίδειξη της ταυτότητάς τους και τους νέο-έλληνες, οι οποίο θα ήταν εγκλωβισμένοι σε μία χώρα στην οποία δεν επιθυμούσαν να παραμείνουν. Ουσιαστικά, δηλαδή, οι «σοφοί» της χώρας μας έλεγαν πως με βάση τη Συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ» η Ελλάδα είχε μετατραπεί σε μία ανοιχτή φυλακή και σε ένα δοχείο ανθρώπινων απορριμμάτων των ευρωπαίων ανθρωπιστών…!

Κανείς από τους γλοιώδεις της εξουσίας δεν τόλμησε να θέσει άμεσα θέμα ισότητας μεταξύ Ευρωπαίων πολιτών. Κανείς τους δεν τόλμησε να προασπίσει τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια της Ελλάδας (η χθεσινή ανακοίνωση – υπόδειξη της Αστυνομίας, μέσω της οποίας προτρέπεται ο γυναικείος πληθυσμός της χώρας να μην κυκλοφορεί στους δρόμους μετά τη δύση του ηλίου, τα λέει όλα…), αφού τα στοιχεία γύρω από την εγκληματικότητα μετατράπηκαν σε άκρως απόρρητα έγγραφα, άμεσα συνδεδεμένα με την ασφάλεια του κράτους.

Όλα αυτά τα ανθρωπάκια, έβαλαν μπροστά, σαν γερή ασπίδα του επιχειρήματός τους, το «Δουβλίνο ΙΙ». Και ήρθε ο γέρος, ο χαμένος πολιτικός, αυτός που βάζει σε πρώτη μοίρα τις προσωπικές του απολαύσεις και ηδονές, και τους «άδειασε» κυριολεκτικά. «Για ποια ενωμένη Ευρώπη να μιλάμε, όταν οι πολίτες της δεν μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα, για να μην απειληθούν οι κοινωνικές δομές και η ασφάλεια συγκεκριμένων χωρών;» Αυτό τους είπε ο κύριος Μπερλουσκόνι και πέταξε το «Δουβλίνο ΙΙ» και τις πληρωμένες παραφυάδες του στο καναβάτσο.

Όχι, δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου, ούτε του κυρίου Ραγκούση, αλλά ούτε και του κυρίου Δρούτσα. Αυτοί έχουν άλλα να ασχοληθούν. Πρέπει να βρούνε τρόπο να προωθήσουν επικοινωνιακά τα συμφωνηθέντα, χωρίς να απειληθεί άμεσα το κεφάλι τους… Αν κι εδώ που τα λέμε, μία «επανάσταση» των (λαθρο)μεταναστών αυτή την χρονική στιγμή, θα τους έλυνε τα χέρια…

Λέτε να βάζω ιδέες σε κάποιους;


Κωνσταντίνος

Η είδηση όπως μεταδόθηκε από τα ΜΜΕ

Ιταλία: Ένταση με τη Γαλλία, μετά την απόφαση της δεύτερης, να μπλοκάρει στα σύνορα, τα ιταλικά τρένα που μεταφέρουν Αφρικανούς μετανάστες

Η Γαλλία έκλεισε σήμερα τα σύνορά της για όλα τα τρένα που προέρχονται από την Ιταλία και μεταφέρουν Αφρικανούς μετανάστες, προκαλώντας την επίσημη αντίδραση της Ρώμης που εκτοξεύει κατηγορίες ότι το Παρίσι παραβιάζει τις ευρωπαϊκές αρχές.

Οι ιταλικοί σιδηρόδρομοι και η μεθοριακή αστυνομία ανέφεραν ότι η Γαλλία εμποδίζει όλα τα τρένα να περάσουν τα σύνορα από τη Βεντιμίλια με προορισμό το Μεντόν.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας, Φράνκο Φρατίνι, έδωσε οδηγίες στον πρεσβευτή της χώρας στο Παρίσι να εκφράσει "την έντονη διαμαρτυρία της ιταλικής κυβέρνησης στις γαλλικές αρχές", όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου. Η Ιταλία ζητά "εξηγήσεις για τα μέτρα που αποφασίστηκαν" και τα οποία φαίνεται να είναι "παράνομα και να παραβιάζουν σαφώς τις ευρωπαϊκές αρχές", προστίθεται στο κείμενο.

Το υπουργείο διευκρίνισε επίσης ότι το ιταλικό προξενείο στη Νίκαια της Γαλλίας "θα ξεκινήσει άμεσα επαφές με τις τοπικές αρχές για να ζητήσει εξηγήσεις για το θέμα".

Η Ιταλία διαμαρτύρεται γιατί οι εταίροι της στην Ευρωπαϊκή Ένωση την άφησαν μόνη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τους χιλιάδες Τυνήσιους μετανάστες οι οποίοι έχουν αποβιβαστεί τις τελευταίες εβδομάδες στο νησάκι Λαμπεντούζα. Οι ιταλικές αρχές ξεκινήσαν να εφοδιάζουν τους μετανάστες με προσωρινές βίζες που τους επιτρέπουν να ταξιδεύουν σε άλλες χώρες, μια ενέργεια όμως που προκάλεσε αντιδράσεις εκ μέρους της Γαλλίας και της Γερμανίας. Ορισμένες από τις χώρες της ΕΕ ανησυχούν ότι η προσφορά ασύλου σε πάρα πολλούς παράνομους μετανάστες θα ενθαρρύνει και άλλους να επιχειρήσουν να περάσουν παράνομα στην Ευρώπη.

Μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαρόνι, χαρακτήρισε "ακατανόητη" τη στάση της Γαλλίας και "σκληρή και άδικη απέναντι στην Ιταλία". Πρόσθεσε ότι ελπίζει οι "φιλικές σχέσεις" των δύο χωρών θα αποκατασταθούν στη σύνοδο κορυφής στις 26 Απριλίου, όπου στα θέματα της ατζέντας περιλαμβάνεται και το μεταναστευτικό.

Στη Βεντιμίλια εκατοντάδες Ιταλοί συγκεντρώθηκαν στο σιδηροδρομικό σταθμό διαδηλώνοντας κατά της Γαλλίας και προσπάθησαν να πείσουν τους αστυνομικούς να τους επιτρέψουν να διαδηλώσουν έξω από το γαλλικό προξενείο στο Μεντόν.

Ένας εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε στο ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa ότι η απόφαση για διακοπή της κυκλοφορίας των τρένων είναι προσωρινό μέτρο που ελήφθη για λόγους ασφαλείας λόγω των διαδηλώσεων γύρω από το σιδηροδρομικό σταθμό.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Λέτε να βάζω ιδέες σε κάποιους;"


    Προς το παρον βολευονται με την Τζουλια τα ανδρεικελα!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]