Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάρρυ Κλυνν: Ο λαός θα σας πληρώσει τοις μετρητοίς κύριοι... τοις μετρητοίς

Αλέξης Παπαχελάς «Αν το μοντέλο Κερατέας γίνει αποδεκτό ως μέθοδος διαμαρτυρίας η χώρα θα εισέλθει σε μία πολύ ταραγμένη περίοδο»

Δίκαιο έχει ο αμερικανοσκυφτοσαβουρογράφτης τώρα «είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα» που έλεγε και αείμνηστος Ηλιόπουλος.

Άκου να σου πω Καρατζαφερογλύφτη, το μοντέλο που σας ετοιμάζει ο ελληνικός λαός (μη νομίζετε ότι εσείς οι δεκανικοπρομηθευτές του νεραϊδοχτυπημένου θα την γλυτώσετε) καλύτερα να μην το σκέφτεστε, γιατί η Κερατέα κοντά του θα είναι σαν επιτραπέζιο παιχνιδάκι…

Μπορεί να τον χρεώσατε τον λαό μέχρι το λαιμό, αλλά να είστε σίγουροι κι εσείς και όλη η μειοδοτική σκατοπαρέα σας, ότι ο ελληνκός λαός έμαθε να πληρώνει... Κι εσάς σκοπεύει να σας πληρώσει, όπως σας αξίζει…

ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ!




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

  1. Να αγιάσει το στόμα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ζήσης Χάρρυ Κλυνν αστείρευτε καιευρηματικέ.
    Όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο καιρό θα έχουμε εμφύλιο πόλεμο μεταξύ πασοκτζήδων και Ελλήνων .Ουστ από την Ελλάδα παλιό Jeffry με λαμογια σου σύγχρονε Εφιάλτη. Τελικά τέτοια Δημοκρατία είχα να δω από την χούντα, για να μη πω, ίσως εκείνη η Δημοκρατία ήταν καλύτερη από την σημερινή. Jeffry go home.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, σωστός ο Χάρρυ Κλυνν, αλλά το πρόγραμμα γιά το τι θα γίνει ‘μετά’, δεν μπορεί να είναι μόνο το “τιμωρία στους διεφθαρμένους”, το “φέρτε πίσω τα κλεμμένα” και το “οι κλέφτες στην φυλακή”.

    Παρόλο που η αποκατάσταση της νομιμότητας και η τιμωρία των διεφθαρμένων είναι ζήτημα που συσπειρώνει τον λαό. Και που βέβαια θα πρέπει να είναι άμεσο μελημα μιας επόμενης κυβέρνησης.

    Όμως ο λαός θα εξεγερθεί και θα επιβάλλει την θέλησή του, μόμον όταν υπάρξει ένα πρόγραμμα θεσμικών αλλαγών, πάνω στο οποίο θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι πολίτες του ελληνικού μας έθους και έθνους.

    Πηγή: http://anarmodios.wordpress.com/2011/04/14/1-280/

    ΥΓ: Βάλτε παιδιά και την Mrs Μπόρα Ντακογιάννη μαζί με την Mrs Diamantopoulou και τον von Droutsas. Αν όχι στου Γουδή, τότε άστους να ξεσκονίζουν κουραμπιέδες στην... Λαπωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ας παμε εκκλησια .
    εχουμε να μαθουμε πως κατανταει ο εβραιος ανθρωπος.
    τα κανει ολα κολαση.και τον θεο ακομα, τον σταυρωνει!!!
    καλη ωρα τα δικα μας...
    αυτοι δεν μας θελουν εκκλησια,δεν θελουν να ξερουμε...
    εμεις θα παμε εκκλησια,δεν θα παμε..αδιαβαστοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Χάρρυ πρέπει να μας βοηθήσει.

    Ας ξεκινήσει μερικά σκετσάκια με πολιτικό περιεχόμενο στο Youtube...

    Θα κάνει πάταγο και θα βάλει λαμόγια, κανάλια και λαλάκηδες στη θέση τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπράβο Χαρυ...όρμα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔημΒας
    Αγαπητέ μας Χάρρυ
    γιατί τόσο μένος για τον ΠαπαΧάλια; Αφού ο άνθρωπος είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Όπως και εκείνος ο ανεκδιήγητος που παίζει το ρόλο του Πρωθυπουργού με το όνομα Γιωργάκης ο Β΄(ούς) ο Αμβλύνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χάρυ είσαι η φωνή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Κλυνν
    Σας ευχαριστώ που υπάρχετε,νομίζω ότι δίνετε φωνή στο συλλογικό υποσυνείδητο των Ελλήνων,σε όλα αυτά που όλοι μας-λίγο πολύ- έχουμε σκεφτεί,αλλά δεν τολμάμε να ψελλίσουμε υπό τον φόβο των Ιουδαίων.Και πάλι σας ευχαριστώ,είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εξαιρετικός γλωσσοπλάστης! Λάτρεψα τις λέξεις αμερικανοσκυφτοσαβουρογράφτης και δεκανικοπρομηθευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαλέ μου Χάρρυ, όσο υπάρχουν φωνές σα τη δική σου, είμαι σίγουρη πια και ήσυχη και ασφαλής , οτι κάποια στιγμή θα γίνει ναι θα γίνει αυτό που περιμένουμε!
    και δε θα χαθεί η πατρίδα μας....

    σ'ευχαριστω πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]