Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι... "εκβιαστές" του λαού πότε θα πιαστούν;

Διαβάζουμε στο διαδίκτυο και βλέπουμε στην τηλεόραση τις ημέρες αυτές, την τεράστια επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στην υπόθεση του ξεκαθαρίσματος των κυκλωμάτων εκβιαστών της νύχτας, από την οποία θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη διακόσιοι δεκαεπτά πολίτες! Ναι δεν διαβάσατε λάθος 217!

Μέσα σε αυτούς εμπλέκονται και συνταξιούχοι αστυνομικοί και μάλιστα υψηλόβαθμοι! Άκουσα τον εκπρόσωπο της αστυνομίας να λέει ότι αυτούς θα τους αντιμετωπίσουν ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ!
Το άκουσα και μ έπιασε ΘΛΙΨΗ. Θλίψη για την κατάντια των βουλευτών που μας εκπροσωπούν στις διάφορες επιτροπές που στήνουν κατά καιρούς για να ξεδιαλύνουν υποτίθεται τα διάφορα σκάνδαλα και αντί γι αυτό, να τα …ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΥΝ περισσότερο!

Με γέμισε θλίψη η σύγκριση των αντανακλαστικών των απλών αστυνομικών με εκείνα των μεγαλόσχημων βουλευτών μας!

Διότι άλλο να αντιμετωπίζεις τους συναδέλφους σου ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ πιο σκληρά αν έχουν κάνει κακουργήματα όπως οι αστυνομικοί και άλλο …ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ πιο …ΧΑΛΑΡΑ, όπως κάνουν τόσα χρόνια οι διάφοροι πολιτικοί μας!

Και εδώ βρίσκεται το κλειδί για την κατανόηση της μηδενικής εμπιστοσύνης του λαού στους περισσότερους πολιτικούς μας και στην πολιτική γενικότερα.

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν οδηγήθηκε στη ΦΥΛΑΚΗ και δεν ΔΗΜΕΥΤΗΚΕ η περιουσία του επειδή ΖΗΜΙΩΣΕ με τις πράξεις του το ΔΗΜΟΣΙΟ, δηλαδή όλους εμάς τους απλούς πολίτες.

Δεν μπορεί να οδηγείται στη φυλακή για παράδειγμα κάποιος που χρωστάει στο δημόσιο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και ο πολιτικός που έχει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ παραδεχτεί ότι ΛΑΔΩΘΗΚΕ να συνεχίζει να καπνίζει τα κοχίμπα του και να πουλάει μούρη και ηθική στην πλατεία Κολωνακίου!

Το αίσθημα της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ έχει χαθεί από την ψυχή του λαού.
Έχει εξαφανιστεί θα έλεγα.

Μόνο αν βρεθεί ο τρόπος ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ οι κλέφτες πολιτικοί και να ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ οι περιουσίες τους, μόνο τότε ίσως ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποκατάσταση της ΗΘΙΚΗΣ και του ΔΙΚΑΙΟΥ στην ψυχή του λαού μας.

Ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς, έχει δείξει κατά το παρελθόν στην ΠΡΑΞΗ πως δεν ‘μασάει’ και μπορεί να συγκρούεται με τις δυνάμεις του ΣΚΟΤΟΥΣ – (διαπλεκόμενοι μεγαλοεργολάβοι και μεγαλοεκδότες, πολιτικά τζάκια, κλέφτες και απατεώνες πολιτικούς)- χωρίς να υπολογίζει αυτήν την αθλιότητα που ονομάζουν οι δημοσιογράφοι ‘πολιτικό κόστος’.

Το απέδειξε όταν ακόμα είχε λίγους μαζί του. Σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς έχει δίπλα του το πλειοψηφικό κομμάτι, το ζωντανό κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας που απαιτεί να γίνει πράξη η ΕΛΠΙΔΑ εφαρμόζοντας ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Οι απατεώνες να μπουν ΦΥΛΑΚΗ. Και ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα τους διαψεύσει.
Θα τους στείλει από εκεί που ήρθαν και ακόμα παραπέρα.

Να είστε σίγουροι γι αυτό!

Πηγή





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ti Jeffrey τι Σαμαράς! Μία από τα ίδια! Αν όχι και χειρότερα...

    Στην Γη κυριαρχεί δύναμη δημιουργός των τελικών μορφών της ύλης, η εντελέχεια (βλ. Αριστοτέλης, ‘Μετά τα Φυσικά’, 1092a.3, 1050a.22). Βέβαια η αδαής δεσποτική κομματοκρατία, που καταδυναστεύει την Ελλάδα, από το 1946, είναι παρα πολύ βαθειά προβληματισμένη με την δική της αριστοτελική εντελέχεια.

    Η προβληματική της δεν έχει τίποτα να κάνει με το κοινό καλό της ελληνικής κοινωνίας. Η προβληματική της δεσποτικής κομματοκρατίας που καταδυναστεύει την Ελλάδα, δεν έχει τίποτα να κάνει με την ευδαιμονία ή την ομόνοια της ελληνικής κοινωνίας.

    Η προβληματική της δεσποτικής κομματοκρατίας τούτης είναι πώς θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων και να «περάσει» από τη Βουλή τις νέες… «μεταρρυθμίσεις» χωρίς να ξεσηκωθεί θύελλα απεργιακών κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων. Ως ένας τυφλά πιστός υπηρέτης των αγορών χρηματιστικής, η δεσποτική κομματοκρατία, που καταδυναστεύει την Ελλάδα, δείχνει να είναι εγκλωβισμένη στον εκβιασμό τάχα των αγορών.

    Από το 1946 έκαναν την Ελλάδα παζάρι. Και τώρα να και η αλεπού στο παζάρι.

    Το όνομα της αλεπούς; Τζορτζ Σόρος!

    Και ο μεγαλοϋπηρέτης της αλεπούς; Jeffrey! Και με πιθανή αλλαγή φρουράς, ο επόμενος αλεπουδο-μεγαλοϋπηρέτης θα είναι ο Σαμαράς!

    Και νάταν μόνον μία η αλεπού... Δυστυχώς είναι πολλές.

    Αυτός είναι ο λόγος που ο Dr. Robert Alan Dahl ονόμασε το πολιτικό σύστημα πίσω από την δεσποτική κομματοκρατία, που καταδυναστεύει την Ελλάδα, πολυαρχία ή polyarchy:
    Robert A. Dahl. 1971. “Polyarchy: Participation and Opposition”. Yale University Press: New Haven, Connecticut.

    Όσο το ελληνικό έθνος επιτρέπει την διεθνή πολυαρχία να το καταδυναστεύει, μέσω της δεσποτικής κομματοκρατίας στη χώρα, τόσο η Ελλάδα κινδυνεύει να φτάσει το σημείο μη δυνατής επιστροφής. Όσο η Ελλάδα δεν αντιδράει, κάθε μέρα που περνάει, τόσο περισσότερες αλεπούδες θα έρχονται στο παζάρι.

    Κάθε παζάρι όμως έχει και το τέλος του. Έτσι και η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]