Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κύριε Παπανδρέου, ποιός κυβερνάει επιτέλους την Ελλάδα;


Αυτό το κρυφτό που παίζει η σημερινή κυβέρνηση είναι απαράδεκτο. Αφήνει επίτηδες θολό το πεδίο και καλλιεργεί έντεχνα μια σύγχυση, ως προς το ποιος είναι ο πραγματικός κυβερνήτης και επομένως ο πραγματικά υπεύθυνος για την κατάσταση στη χώρα. Αν ρωτήσετε τους Έλληνες για το ποιος είναι ο πραγματικός κυβερνήτης της χώρας, κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με απόλυτη βεβαιότητα. Η αυθόρμητη απάντηση των μισών θα είναι η τρόϊκα, ενώ των άλλων μισών η κυβέρνηση.

Αυτή η σύγχυση εξυπηρετεί την κυβέρνηση, αφού ότι καλό προκύπτει, προσπαθεί να το καρπωθεί προπαγανδιστικά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ενώ ότι κακό και αποτυχία συμβαίνουν, τα φορτώνει στη Τρόϊκα και ταυτόχρονα η ίδια ισχυρίζεται ανερυθρίαστα ότι δεν ταιριάζουν με τη δική της ιδεολογία.

Σε μια ραδιοφωνική εκπομπή χθες το πρωϊ ακούσαμε ηχητικά αποσπάσματα από ομιλία του παππού του σημερινού πρωθυπουργού, ο οποίος έθετε στο ακροατήριό του το ερώτημα «ποιος κυβερνάει τη χώρα;», εξ αιτίας της ενεργού ανάμιξης του παλατιού τότε στην πολιτική.

Σήμερα εμείς ζητάμε από τον εγγονό Παπανδρέου τον Γ΄, να μας απαντήσει στο ίδιο ερώτημα: «ποιος κυβερνάει κ. Παπανδρέου την Ελλάδα;». Το ερώτημα αυτό είναι καίριο και ο λαός έχει δικαίωμα να μάθει ποιος είναι…. ο υπεύθυνος πραγματικός κυβερνήτης της χώρας σήμερα;

Μην κρύβεστε άλλο κ. Παπανδρέου. Πείτε μας ευθέως ποιος είναι σήμερα ο υπεύθυνος κυβερνήτης της χώρας; Ο λαός πρέπει να γνωρίζει.

Αν δεν είστε εσείς αλλά η τρόϊκα, τότε θα πρέπει να απομακρυνθείτε ως περιττή φιγούρα.

Αν όμως δεν είναι η τρόϊκα θα πρέπει να γνωρίζουμε τίνος την παραίτηση θα ζητήσουμε όταν έρθει η ώρα.


Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρεκί"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τι ποιος κυβερνάει;
    Οι Αμερικανοεβραίοι...από την αντιπολίτευση και μετά,ίσως και από νωρίτερα μιας και η χούντα έγινε υπό τις "ευλογίες" των Αμερικάνων.

    Σίγουρο είναι ένα όμως.Δεν κυβερνάει Έλληνας.

    Ελπίζω να'ρθει σύντομα η στιγμή που οι Έλληνες θα πάρουν τα ινία...και θα βγάλουν τη χώρα (οι ίδιοι και κανενός τσιράκια) από την ένδεια του σήμερα.
    Στον αγώνα συνΕλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]