Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αν και αργά, ο Μουμπάρακ κατάλαβε πως φταίει...

  • Τραγικό λάθος του Αιγύπτιου προέδρου που δεν θέλησε να μελετήσει την πολιτική σκηνή της Ελλάδας
  • Διεθνή μαθήματα παραμονής στην εξουσία δίνουν Παπανδρέου, Μητσοτάκης και Καραμανλής
  • Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Παπανδρέου σκέφτεται την διοργάνωση μαθημάτων tele-politics προς αρχηγούς κρατών, για να μάθουν πως να εξασφαλίζουν την διακυβέρνηση της χώρας τους τα τρισέγγονά τους

Θα πρέπει ο Χόσνι Μουμπάρακ να μην παραιτηθεί, αλλά να μελετήσει αμέσως το φαινόμενο των Ελλήνων πολιτικών, οι οποίοι ιδρύουν δυναστείες και μένουν στην εξουσία μέχρι τρίτης, τέταρτης κ.λ.π. γενεάς, έως ότου να βρεθεί τελικά κάποιος άτεκνος και έτσι να μην μπορέσει να συνεχιστεί η «βασιλική» διαδοχή. Θα πρέπει να μελετήσει καλά το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Θα πρέπει να μελετήσει, πως τα καταφέρνουν οι Έλληνες πολιτικοί, να διαπλέκονται με οικονομικά συμφέροντα, να γράφουν κανονικά τον ελληνικό λαό, όσο και αν διαδηλώνει ή διαμαρτύρεται, ακόμα και όταν σκοτώνονται άνθρωποι σε διαδηλώσεις και κανείς να μην κουνιέται από τη θέση του, ούτε να τιμωρείται!! Ακούς εκεί; Πήγε και ανακοίνωσε ότι θα φύγει και δεν θα είναι υποψήφιος ούτε ο γιός του!!! Δεν είμαστε καλά.

Αυτό θα έπρεπε να είχε κάνει και ο Μπεν Άλι, άλλο εκλεκτό μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και όχι να σπεύσει να φύγει τρέχοντας από τη χώρα και να τον κυνηγάνε τώρα . Έπρεπε να είχε μελετήσει καλά το φαινόμενο της ελληνικής «δημοκρατίας». Τι πράγματα είναι αυτά; Γιατί δεν παίρνουν τα “φώτα” από την κοιτίδα της Δημοκρατίας;;

Εκείνος πάλι ο καημένος ο Ιρλανδός πρωθυπουργός; Τι ευθιξία βρε άνθρωπέ μας ήταν αυτή; ώστε να δηλώσεις ότι θα αποσυρθείς από την πολιτική, εξ αιτίας…. της υπογραφής εκεί πέρα ενός μνημονίου, πολύ ηπιότερου από το ελληνικό και χωρίς απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και άλλα τέτοια μικροαστικά;; Α, δεν θα τα πάμε καλά!! Έπρεπε να είχες κάνει ελληνικά μαθήματα πολιτικής παχυδερμίας!!!

Τελικά φίλοι μας αναρωτιόμαστε: Τι συμβαίνει;

Είτε όλοι οι πιο πάνω πολιτικοί είναι τρομερά ευαίσθητοι, λίγο δύσκολο βέβαια μετά από τόσους θανάτους που προκάλεσαν οι δύο πρώτοι, είτε οι λαοί τους δεν αστειεύονται.

Διαλέξτε και πάρτε, αλλά επιτέλους προβληματιστείτε.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]