Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το πολιτικό σύστημα «δίνει» παλιά μέλη του για να γλιτώσει....

  • Ο πολιτικός καννιβαλισμός είναι εργαλείο διάσωσης του σαθρού πολιτικού συστήματος
Πανικόβλητο το πολιτικό σύστημα αναμένεται, από στιγμή σε στιγμή, να «δώσει» παλιά και τελειωμένα πολιτικά μέλη του για να γλιτώσει το ίδιο τα χειρότερα. Βουϊζουν τα ΜΜΕ, βουϊζει ολόκληρο το διαδίκτυο ότι γίνεται ένα τεράστιο αλισβερίσι μεταξύ των μελών της ενεργού πολιτικής ελίτ, για το ποιους από τους παλιούς και μη ενεργούς πλέον συνάδελφους του θα ρίξουν στην πυρά.

Αυτό πάλι το «θα ρίξουν στην πυρά», εντάξει, μη το παίρνετε και τόσο τοις μετρητοίς. Εμείς αντίθετα, διαβλέπουμε πίσω από αυτή την πρεμούρα του πολιτικού συστήματος, μια τεράστια προπαγανδιστική προσπάθεια για να ρίξει στάχτη στα μάτια των αγανακτισμένων πολιτών, προκειμένου να αποφύγει γενικευμένη εξέγερση και καθολική κατάρρευσή του.

Τι λέτε, θα τσιμπήσουμε;

Θα επιτρέψουμε στο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να μας εξαπατήσει και πάλι; Θα επιτρέψουμε να «αποκαθαρθεί» στη συνείδησή μας, μέσα από τέτοιες διαδικασίες για να συνεχίσει το «θεάρεστο» έργο του;

Αποβάλτε το λοιπόν από τις συνειδήσεις σας σαν κάτι άχρηστο. Αφήστε το να καταρρεύσει. Με αυτά τα τεχνάσματά του, ακόμα και τώρα που ψυχορραγεί, αποδεικνύει ότι παραμένει αμετανόητο και συνεχίζει να μας περνάει για αφελείς.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΞΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΜΙΑ ΠΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]