Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με τη λήξη της προθεσμίας του Εισαγγελέα βγαίνουν έξω από τη Νομική


Αναμένεται λίγο μετά τις 1 π.μ. να βγούνε ειρηνικά και συντεταγμένα από το καταληφθέν κτίριο της Νομικής οι λαθρομετανάστες.
Επήλθε τελικά συμφωνία με την κυβέρνηση, αφού ως λαθρομετανάστες που κανονικά θα έπρεπε να διώκονται ποινικά για κακούργημα (η παράνομη είσοδος στη χώρα), έγιναν συνομιλητές του τραγικού Παπουτσή, υπουργού Προστασίας του Πολίτη.
Η συμφωνία εξόδου αφορά την ανάμιξη των καταληψιών με πορεία που θα "τύχει" να περνάει την ίδια ώρα μπροστά από το κτίριο. Η "ανάμιξη" θα γίνει προκειμένου να υπάρξει δικαιολογία για τις μη συλλήψεις (υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ Χανίων ήταν κάποιοι από αυτούς άλλωστε...)

Η συμφωνία και το σχέδιο της αποχώρησης
θα μετεγκατασταθούν, για χρονικό διάστημα 15 ημερών, στο κτήριο που είχε προταθεί από την πρυτανεία του Πανεπιστημίου.
Μεταξύ των όρων της συμφωνίας είναι ότι οι μετανάστες θα φιλοξενηθούν στο κτήριο όχι για διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών, η παρουσία της αστυνομίας θα είναι σε κάποια απόσταση, διακριτή σε σχέση με το κτήριο και ο αριθμός των αλληλέγγυων στους μετανάστες θα είναι περιορισμένος.
Για απόψε τουλάχιστον οι μετανάστες απεργοί πείνας θα εγκατασταθούν στο ισόγειο του κτηρίου και οι αλληλέγγυοι θα βρίσκονται στον κήπο.
Η αστυνομία καθ΄ όλη τη διάρκεια της μετακίνησης των μεταναστών από τη Νομική στο κτήριο θα παρακολουθεί διακριτικά.
Και με τον τρόπο αυτό, κλείνει η αυλαία του θεάτρου αποπροσανατολισμού της κυβέρνησης.

Ας ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν το "έργο" που παίχτηκε αυτές τις ημέρες:
Τι έγινε; Είχαμε μαϊμού «κατατρεγμένους», ηθική αυτουργία και συναυτουργία σε διατάραξη κοινής ειρήνης, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών, απρόκλητη διακεκριμένη φθορά από κοινού, παράβαση καθήκοντος και άλλα πολλά, από αυτά που ανενόχλητοι διέπραξαν αλλοδαποί μουστερήδες κι οι ημεδαποί αβανταδόροι τους. Και φυσικά οι Εισαγγελείς που τα έβλεπαν αυτά σφύριζαν αδιάφορα, διαπράττοντας καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος. Άραγε θα ασκηθούν διώξεις σε αυτούς που πλήρωσαν τα εισιτήρια, καθοδήγησαν τους λαθραίους «εκδρομείς», τους διακίνησαν, έσπασαν πόρτες και προετοίμασαν τον χώρο για την κατάληψη;


Παρεπιμπτόντως, με όλο τον θόρυβο δεν μάθαμε ότι ο Σόρος στο Νταβός ανακοίνωσε πως η Ελλάδα δεν θα αποφύγει την πτώχευση!!!




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ολοι οι βολευτες του κυνοβουλιου ειναι στο κολπο του Αρχιπροδοτη και των συν αυτου.
    Αλλα δεν μας ξεγελαν πλεον.
    Οτι και να κανουν το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ειναι στην γωνια....
    Ελευθεροι η σταχτη το εκτρωμα που ακομη το λεν Ελλας.
    Εμεις οι πεινασμενοι τι θα χασουμε;Απεναντιας αν ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ θα εχουμε την Πατριδα μας πισω,χωρις μαστροπους και κυναιδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ Η΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. -ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]