Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κύριε Βενιζέλο, "με πορδές δεν βάφουν αυγά"...


Οταν κάποτε στο μέλλον ο Ευάγγελος Βενιζέλος αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο, ως απλός πολίτης, ας προσέξει.

Διότι αν το αυτοκίνητο χάσει κομμάτια στην πρώτη του διαδρομή, δεν θα δικαιούται να διαμαρτυρηθεί. Μια «παιδική ασθένεια» θα είναι.

Και αυτό δεν θα είναι δικαιολογία του κατασκευαστή, του πωλητή, ούτε καν του μεσάζοντα, αλλά του ίδιου του πελάτη !!!

Τη διάγνωση την έκανε ο υπουργός , ως εκπρόσωπος του αγοραστή, δηλαδή του ελληνικού λαού. Το είπε για το υποβρύχιο «Παπανικολής», που έχασε κομμάτια λόγω κακών καιρικών συνθηκών (!), που στοίχισε κάπου 500 εκατ. ευρώ, που καθυστέρησε χρόνια να παραδοθεί, που έγερνε, που… που…

Και όλα αυτά την ώρα που η εισαγγελία του Μονάχου ερευνά για μίζες της υπόθεσης.

Ας μην προτρέχει, λοιπόν, ο υπουργός. Οσο αποικιοκρατικό και να είναι το συμβόλαιο αγοράς, δεν μπορεί, αν είναι σοβαρό θα έχει και ρήτρες για κακοτεχνίες.

Ας μην τις καίει, λοιπόν, αλόγιστα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ποιος Βενιζέλος και Πράσινα (άλογα) !! Ποιος Παπανικολής και μίζες
    Αυτά είναι μόνο το κερασάκι της τούρτας. Εδώ ταΐζουμε την μισή Ευρώπη με γκαρσόνια τους πολιτικούς μας και μας βγάζουνε και χρεωμένους.
    Μας είναι τόσο δύσκολο πλέον να καταλάβουμε το μαριονετο-πολιτικό τους φέρσιμο προς τον Ελληνικό λαό;
    Κι’ αυτοί είναι τόσο απύθμενα βλάκες (οι λαθρο-πολιτικοί μας) που δεν βλέπουν καν στο δικό τους μικρό μέλλον πως θα μετατραπούν σε λίγο σε άνθρωπους χωρίς πατρίδα. Δεν πήραν είδηση ακόμη πως ο κόσμος πλέον είναι τόσο μικρός, επικοινωνιακά, που δεν θα έχουν που να κρυφτούν.
    Οι Έλληνες συγχωρούν σχεδόν πάντα τα πάντα, όμως όχι ανθρώπους που θέλουν να τους πουλήσουν και ειδικά τους εκλεγμένους απ’ τον Ελληνικό λαό για το καλύτερο μέλλον του Έθνους.
    Αυτός ο Γιώργος όπως τον αναφέρετε συνέχεια τελικά τι σχέση μπορεί να έχει μ’ εμάς. Αυτός, το τελευταίο που σκέφτεται όταν δεν έχει τι άλλο να κάνει είναι περί Ελληνισμού και πως να τον διαλύσει (Διεθνείς εντολές βλέπεις). Ενώ γνωρίζουν πολύ καλά πως την αμφισβήτηση της ταυτότητας του ο Έλληνας δεν την συγχωρεί ποτέ και περισσότερο ακόμη δεν την διαπραγματεύεται. Τέρμα το πούλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]