Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και αν αύριο το Δίλημμα είναι “Θράκη ή χρεοκοπία”;

  • Επειδή οι εκβιαστικές τοποθετήσεις πολιτικών αρχηγών και δη πρωθυπουργών, είθισται να οδηγούν σε παρεκτροπές από το ίδιο το πολίτευμα ή ακόμη και σε αποφάσεις που μειώνουν το κύρος της χώρας, καλό θα ήταν να αναρωτηθούμε πότε θα πρέπει να σταματήσουμε την πολιτική των εκβιασμών
Η επιμήκυνση του χρέους και άρα της αναγκαιότητας Παρουσίας του ΔΝΤ και του Γιωργάκη στο προσκήνιο έχει αναχθεί σε μείζων εθνικό θέμα.

Έχουμε όμως και άλλα ανοιχτά θέματα Αιγαίο –Κυπριακο- Σκοπιανο τα οποία ανά πασά στιγμή μπορούν να μπουν στο τραπέζι ως αντισταθμιστικά οφέλη για να πάρουμε την επιμήκυνση του Χρέους από τους εταίρους μας. Ως γνωστόν η Ελλάδα του Γιωργάκη Παπανδρέου έχει παραιτηθεί από πλήθος κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Ίσως αύριο το δίλημμα θα είναι Θράκη ή χρεοκοπία μετά Μακεδονία ή χρεοκοπία Κύπρος η χρεοκοπία Αιγαίο η χρεοκοπία Πελοπόννησος ή χρεοκοπία…

Και ενώ η κυβέρνηση μέσω του MEGA θα εμφανίζεται να αντιστέκεται σθεναρά και ο Γιωργάκης θα κάνει τον κάμποσο στα διεθνή φόρα στο εσωτερικό θα παίζει το δίλημμα…. Κρήτη ή Χρεοκοπία και μετά Κάιρο ή χρεοκοπία.

Με τόση προπαγάνδα όμως να είστε σίγουροι ότι κάπου εκεί θα βγει ο Ραγκούσης με τον τότε πρόεδρο της Βουλής (ο Πετσάλνικος βγαίνει στην Β Ελλάδα που θα έχει χαθεί) και θα πουν «μειώσαμε τους βουλευτές και το προεδρείο της Βουλής κατά νν Μέλη αποδεικνύοντας ότι πιο πριν υπήρχαν σπατάλες»

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]