Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η δουλειά του βουλευτή έχει “ρίσκο και βάρη”. Η δικιά μας να δεις, του πολίτη!

Αμα έχει πρόβλημα αυτός ο βουλευτής ή άλλοι να πάρουν “τόσο μεγάλο ρίσκο και ένα τόσο μεγάλο βάρος στις πλάτες τους, να ξεκαθαρίσουνε μια κόπρο του Αυγεία” ας βάλουν τα ΑΦΜ όλων των πολιτών σε έναν κουβά κι ας τραβήξουν 200. Και να αναθέσουν σε αυτούς τους τυχαίους ΚΛΗΡΩΤΟΥΣ πολίτες το ρίσκο και το βάρος.

Αν θυμάστε τι σας έμαθε για την δημοκρατία και την κλήρωση κκ βουλευτές μας, ο δάσκαλός σας στο δημοτικό! Κι έννοια σας, οι τυχαίοι και ΚΛΗΡΩΤΟΙ αυτοί πολίτες θα τα πάρουν όλα τα ρίσκα και όλα τα βάρη.

Εξάλλου ξέρετε εσείς κκ. βουλευτές να στέλνετε εύκολα τα βάρη στους πολίτες. Με ελαφράν την καρδίαν μάλιστα, απ’ όσο καταλαβαίνω. Οι του ΠαΣοΚ ψηφίσατε το Μνημόνιο και όλα τα νομοσχέδια της κυβέρνησης, κι εσείς της ΝΔ, τα μισά νομοσχέδια της κυβέρνησης. Και την έχετε και στα ώπα ώπα την κυβέρνηση οι της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ούτε μια συγκέντρωση-πορεία διαμαρτυρίας για το Μνημόνιο δεν έκανε ακόμη το κόμμα σας. Μια κουβέντα κακή δεν ακούσαμε απ’ τα χείλη σας για το ΔΝΤ.

Και ξέρετε επίσης κκ. βουλευτές να ζητάτε από τους πολίτες να πάρουν και το “ρίσκο” να σας ψηφίσουν, που όλο άλλα τους τάζετε για την ψήφο, κι άλλα κάνετε μετά.

Οι πολίτες έχουν πάρει ήδη πολλά βάρη, χάρη στην αφεντιά σας πατριώτες βουλευτές μου. Θα το πάρουν κι αυτό το βάρος από τις τρυφερές σας πλάτες, άμα δεν μπορείτε εσείς.

Κι όχι μόνο βάρη έχουν πάρει…
Τά ‘χουν πάρει και χοντρά στο κρανίο μαζί σας, κύριοι, που λένε και οι νέοι.

Κι όσο για την Ζήμενς, τι να σας πω δημοκράτες πατέρες του έθνους μας, τι να σας πω; Ούτε μια αγωγή δεν έχετε πιέσει να κατατεθεί εις βάρος της. Για διαφθορά στην πολιτική σκηνή ακούμε και την πηγή της διαφθοράς, την Ζήμενς, δεν σας είδαμε να την στριμώχνετε. Ε, να μην σκεφτούμε μετά κι εμείς καχύποπτα; Με τόσα πού χουμε πάθει από σας καμάρια μου!

Οσο για την προτροπή να αναμειχθούν οι αρχηγοί στην δουλειά της επιτροπής σας, λόγω “ρίσκου και βάρους”, θα κάνω ότι δεν το άκουσα, κύριοι. Γιατί μόνο με την προτροπή αυτή έχετε κατεδαφίσει το ΜΙΣΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Εμείς σας στείλαμε στην βουλή, όσοι σας στείλαμε τέλος πάντων, για να παίρνετε ρίσκα και βάρη. Δεν σας στείλαμε για διακοπές κύριοι. Γι’ αυτό και καλά σας πληρώνουμε, και καλή σύνταξη σας δίνουμε και βοηθούς και γραμματείς και φαρισαίους και λάπτοπ. Κι ας είμαστε εμείς στο ζόρι και στην ανέχεια.

Τι κάθεστε και δεν παραιτείστε όλοι σας δεν μπορώ να καταλάβω;

Θραξ ο Αναρμόδιος



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]