Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θράκη: Δύο χωριά προσέλαβαν security λόγω λαθρομεταναστών


Διογκώνεται συνεχώς το φαινόμενο της κατατρομοκράτησης των ελλήνων πολιτών λόγω της εγκληματικής δραστηριότητας που αναπτύσσουν οι λαθρομετανάστες αλλά και οι Βούλγαροι οικονομικοί μετανάστες, που έχουν μετακινηθεί στα νότια του νομού Ξάνθης.
Πακιστανοί, Αλβανοί και Βούλγαροι αγροτικοί εργάτες έχουν εγκατασταθεί και ζούνε τα τελευταία χρόνια (νόμιμα ή παράνομα) σε παραλιακά χωριά και έχουν δημιουργήσει δυνατούς «πυρήνες» εργατικού δυναμικού φθάνοντας στο σημείο να καθορίζουν οι ίδιοι τις αμοιβές τους (λόγω έλλειψης εργατών).
Οι τοπικές κοινωνίες δέχτηκαν την έλευση αυτών των ανθρώπων, αλλά δεν γνώριζαν πως στην ουσία η είσοδός τους σήμαινε την εισαγωγή ενός νέου τρόπου ζωής τους. Έτσι λοιπόν, δεν άργησε να εμφανισθεί το «φαινόμενο» των κλοπών τόσο στα χωράφια (από όπου ξαφνικά εξαφανιζόταν μέρος της παραγωγής), όσο και στα σπίτια των κατοίκων των χωριών. Σε πολλές περιπτώσεις οι κλοπές σε σπίτια γινόντουσαν ενώ οι κάτοικοι βρισκόντουσαν μέσα σε αυτά, αλλά με την μέθοδο της απασχόλησης (ομαδική εργασία, άρα διαπιστώνουμε οργανωμένες ομάδες – συμμορίες) άδειαζαν τα σπίτια των θυμάτων τους… Τα θύματα αυτά, μάλιστα, τις περισσότερες φορές ήταν χήρες γυναίκες προχωρημένης ηλικίας που έμεναν μόνες και πιθανότατα είχαν στοχευθεί ως… θύματα.
Οι κάτοικοι δύο χωριών, της Ποταμιάς και της Νέας Κεσσάνης, διαπιστώνοντας πως το θράσος των κλεφτών άρχισε να ξεπερνάει τα όρια, αποφάσισαν να προσλάβουν εταιρεία προστασίας (security) προκειμένου να περιπολεί στα χωριά και να ελέγχει την «κίνηση» των αλλοδαπών που κυκλοφορούν σε μικρές ομάδες. Στην λύση αυτή κατέφυγαν, όπως μας ανέφερε ένας κάτοικος, για να μην προχωρήσουν σε άλλες λύσεις, που δεν συμπεριλαμβάνονται στα νόμιμα πλαίσια…
Σε περίπτωση που κάποιοι απορούν γιατί δεν παρεμβαίνει η Αστυνομία, ας ζητήσουν την απάντηση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο προφανώς δεν προστατεύει τους Έλληνες πολίτες, αλλά -αντίθετα- τους θυματοποιεί στην ό,ποια εγκληματική πράξη αποφασίσουν να κάνουν εις βάρος τους οι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου που εισέρχονται στην χώρα μας και απολαμβάνουν τον «ανθρωπισμό» των κυβερνώντων…

Κωνσταντίνος
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Ποια οικογένεια έχει αναλάβει την τύχη της χώρας μας στα χέρια της;

  "Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας".
  Γιώργος Παπανδρέου (Συνέντευξη τύπου – Τορόντο Καναδά, 1999)

  "Είμαι 37 ετών στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Γουόλτερ σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας… Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα… Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του ‘60. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά…".
  Νίκος Παπανδρέου (Επιστολή προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ – Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ-ΚΑΝΟΝΙΚΑ-ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤV ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ,ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ...ΑΕΙΜΝΗΣΤΩΝ ΡΕΜΑΛΙΩΝ,ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ-ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....... -ΕΛΛΗΝΙΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για να επιτύχει η κατοχή των εισβολέων και για την αποτροπή επαναστατικών κινήσεων εναντίον προδοτικών κυβερνήσεων (ακύρωση στην πράξη του άρθρου 120) υπάρχει σχεδιασμένος σκόπιμος αφοπλισμός του γηγενούς πληθυσμού.

  Δυστυχώς η Ελλάδα έχει "διαφημιστεί" και έχει γίνει ένας τεράστιος μαγνήτης λαθροεγκληματιών που πληρώνονται αφού έρθουν εδώ (στα μέρη από τα οποία προέρχονται οι ποινές είναι εξοντωτικές, ενώ εδώ υπάρχει ατιμωρησία από το δικαστικό σώμα*** και τις αστυνομικές δυνάμεις λόγω "άνωθεν εντολών".

  Οι αστυνομικές δυνάμεις "λαμβάνουν το μήνυμα της ατιμωρισίας"

  1. μέσω παραδειγμάτων ατιμωρισίας** της τυραννικής πολιτείας, ή μέσω οδηγιών στις αστυνομικές δυνάμεις "για προοδευτική συμπεριφορά"*, ή απλώς ακολουθούν την κακώς εννοούμενη δημοσιουπαλληλική νοοτροπία που τους έχει "εμποτίσει" η γενική κυβερνητική πολιτική.

  *"προοδευτική συμπεριφορά" = αδιαφορία για το λαθρεμπόριο, το εμπόριο ναρκωτικών, την πορνεία, τα ψευτοκοράνια,

  **παραδείγματα ατιμωρισίας όπως του Χιλιανού, του παπαχρήστου, και λοιπών παρακρατικών που αφέθηκαν ελεύθεροι με μολότωφ στα σακκίδιά τους κ.α.

  2. μέσω της προαγωγικής-μισθολογικής τους αξιολόγησης από αξιωματικούς που υπακούουν στους "προοδευτικούς-τυραννικούς κυβερνώντες"

  *** το δικαστικό σώμα "λαμβάνει το μήνυμα της ατιμωρισίας" μεταξύ άλλων και από τα εξής:

  1. οδηγίες από "προοδευτικούς" κυβερνητικούς παράγοντες για "ελαστικότητα" προς τους λαθροεισβολείς

  2. "περίεργες" αλλαγές στους νόμους π.χ. ο πρώτος νόμος λίγες μέρες μετά την εκλογές στις 4 Οκτώβρη για αποφυλακίσεις κρατουμένων, η μη φυλάκισή των εγκληματιών μέσω της αλλαγής των νόμων που αφορούν την πλημμεληματική και κακουργηματική δίωξη,

  3. την μη καταγραφή των λαθροεισβολέων που οδηγεί σε εγκληματικές πράξεις και πολλαπλές αλλαγές - πλαστών - ταυτοτήτων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Το έγκλημα βρίσκεται δίπλα στο σπίτι μας, απέναντι από τη δουλειά μας και τα ΜΜΕ τηρούν σιωπή όχι απλώς ψαριού, αλλά φιμωμένου ψαριού. Όταν η απελπισία του απροστάτευτου πολίτη χτυπήσει κόκκινο, τι θα κάνει; Θα πάρει το νόμο στα χέρια του; Πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα βρίσκονται μπροστά μας.

  Μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]