Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο γιαλός του Γιώργου...

Ένα χρόνο τώρα ζούμε την αγωνία του Γ. Παπανδρέου να «σώσει» (κατά τα λεγόμενά του φυσικά) τη χώρα,από την χρεοκοπία και τη διαφθορά.

Και τι δεν μας έχει πει για να μας πείσει!

Μας είπε ότι «γιατρεύει τις πληγές» της μεγαλύτερης κρίσης της πρόσφατης ιστορίας! Διαλαλεί εντός και εκτός Ελλάδας, πόσο ικανοποιημένος είναι που κατάφερε να δημιουργηθεί υπέρ της χώρας μας ένας πρωτοφανής μηχανισμός στήριξης,με το μεγαλύτερο δάνειο που έγινε ποτέ!

Δεν μας λέει, όμως, ποιους πραγματικά εξυπηρετεί με το δάνειο αυτό.

Θεωρεί «πατριωτικές» τις προσπάθειες που κάνει, παρ όλο που θα κοιμάται πιο ήσυχος «φροντίζοντας» λιγότερα στρέμματα Ελληνικής γης!

Πιστεύει, ότι με κόπο και θυσίες μας έπεισε ότι θέλει και μπορεί να βάλει τάξη στα του οίκου μας! Αποφασίζει κατόπιν εορτής (και αφού τελικά λεφτά δεν υπάρχουν), να πει στον Ελληνικό λαό την αλήθεια, και προσπαθεί να μας πείσει ότι παρά τρίχα γλίτωσε τη χώρα από τον εφιάλτη της χρεοκοπίας!
Πλανάται και δηλώνει ότι ο Ελληνικός λαός δέχτηκε τα μέτρα με μεγάλη ωριμότητα!

Ένας ελληνικός λαός μουδιασμένος, παγωμένος, γεμάτος τρόμο μπροστά στις εξελίξεις. Ένας Ελληνικός λαός που βλέπει με απίστευτη ταχύτητα και επιπολαιότητα να χάνονται όλα αυτά που με αγώνες χρόνων έχει κερδίσει.

Και φυσικά μέσα από τη γυάλα στην οποία είναι κλεισμένος ο κ. Παπανδρέου και μέσα στις ανέσεις και τη χλιδή που εξασφαλίζει για τον εαυτό του, στην ατελείωτη απουσία του από τη χώρα και στους ατελείωτους μονολόγους χωρίς ουσία, πως μπορεί να νοιώσει και να αντιληφθεί την αρνητική τροπή που έχει πάρει η καθημερινότητα του Ελληνα; Πως μπορεί να «οσφρηνθεί» την οργή των πολιτών;

Αφού είδε τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά να περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, στους δρόμους, στα μαγαζιά, στα εμπορικά κέντρα, να ακούει τη απελπισμένη φωνή των Ελλήνων και να δίνει ιδιαίτερη σημασία στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των νέων, αποφάσισε διαδικτυακά βέβαια, γιατί μάλλον φοβάται να τους αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο, να συνομιλήσει και αυτός με τους νέους!!

Και αφού τους είπε πως ξέρει (κάπου το άκουσε) ότι υπάρχουν τεράστια προβλήματα ανεργίας, ότι το γραφειοκρατικό σύστημα δεν έχει ευαισθησίες, ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία, και οι νέοι βασανίζονται, τα προσπέρασε απλά χωρίς απαντήσεις ή λύσεις και κάλεσε τους νέους να συνεισφέρουν με τη φαντασία, τη δημιουργικότητάς τους και τη γνώση τους!! Και βέβαια θα είναι δίπλα τους για να βοηθήσει, αλλά μάλλον ακόμα δεν έχει ανακαλύψει τον τρόπο. Πάντως θα είναι δίπλα!

Και αφού, λοιπόν, μας έλυσε όλα τα προβλήματα, μας έσωσε από την χρεοκοπία και δρομολόγησε και τους νέους, επιθυμεί ο Ελληνικός λαός την Κυριακή στις 7 Νοεμβρίου στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, να στηρίξει με κλειστά μάτια τις σωστές επιλογές του!

Έτσι θα του δηλώσει ο ώριμος Ελληνικός λαός, πόσο πολύ θέλει να συνεχίσει ο κ. Παπανδρέου το μνημονιακό ‘λαμπρό’ έργο του!

Απορίας άξιον!! Δημοκρατικά ή εκβιαστικά; Λογικά ή παράλογα;

Παραδέχεται σε όλες τις ομιλίες και συνεντεύξεις του, πως αν οι Έλληνες πολίτες δεν ψηφίσουν τις επιλογές του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, θα προχωρήσει σε Εθνικές εκλογές, για να μπορέσει με νέα λαϊκή εντολή να συνεχίσει το «συμμάζεμα» της χώρας!

Δεν είναι δυνατόν να ανακοπεί η λαμπρή πορεία της Ελλάδας! (κατά τον κ. Παπανδρέου) και όλοι οι αγώνες διάσωσης της χώρας, που δίνει να πάνε χαμένοι!
Είναι σίγουρο, οτι αυτό που φταίει είναι πως ο κ .Παπανδρέου περνάει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εκτός Ελλάδας!

Κι ενώ κατηγορεί τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, ότι μετατρέπει τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε αντιμνημονιακές, ο ίδιος απειλώντας και εκβιάζοντας τον Ελληνικό λαό τον αναγκάζει να ψηφίσει υπέρ ή κατά του μνημονίου!

Τα συμπεράσματα δικά σας!!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]