Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χτίζοντας το Μέλλον (με διπλά τζάμια)

Στη φωτογραφία. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Νεότερου Νέου ΠΑ.ΣΟ.Κ στη συνάντηση με την εν δυνάμει Πρόεδρο της Πιο Νέας Δημοκρατίας

Επιτέλους οι αγώνες μιας ολόκληρης ζωής “έπιασαν τόπο”. Πριν λίγο άκουσα στις ειδήσεις ότι, η Υπουργός Μονωτικών Υλικών, Ενεργειακών Κρυστάλλων και Κλιματικής Αλλαγής ανακοίνωσε το πρόγραμμα με το οποίο «η Ελλάδα θα χτίσει το μέλλον». Είμαι ευτυχισμένος, παραμιλάω, ζαλίζομαι! Η ευτυχία τρέχει από τα μπατζάκια μου με ορμή μεγαλύτερη από τότε που ο Υπουργός Μεταφορών της παλαιάς Ν.Δ Κ. Χατζηδάκης έκανε “εκστρατεία” για την Οδική Ασφάλεια χρησιμοποιώντας την Κα Έλλη Κοκκίνου και τον Μικρό Νίνη. Δεν είναι δα και λίγο at this day and age να διαπιστώνεις ότι, το οικονομικό, κοινωνικό, εκπαιδευτικό και στρατηγικό μέλλον της χώρας εξαρτάται απ’ τα διπλά τζάμια, τις μονώσεις και την καλή λειτουργία των καυστήρων.

Η συγκλονιστική (στη σύλληψη) είδηση σε συνδυασμό με τη δήλωση του Κυριάκου (Μητσοτάκη) ότι δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το δρόμο της μαμάς ή του παππού και την άλλη του Αντρίκου που, μέσα από την ΜΚΟ του i4esp (extra sensory perception) και την …αποκλειστικότητα του ιστολογίου «Κουρδιστό Πορτοκάλι» για την σύνθεση της κυβέρνησης Εθνικής Ανάγκης, που θα αποτελείται από στοιχεία της Νεότερης Νέας Δημοκρατίας, του Νεότερου Προεδρικού και Εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, με ένα σνιφ από down town New York και σορο-προωθούμενες ΜΚΟ, με κάνουν να πετάω απ’ τη χαρά μου!

Να είναι καλά όλα τα παιδιά που κυβέρνησαν τη χώρα, αυτά που ήταν σπίτι απ’ τις 18 μέχρι τις 4 Οχτώβρη (του ’81 και του ’09) αλλά, και εκείνα που έλλειπαν στο Καστρί, στη Γλυφάδα, στη Ραφήνα, στο Κολωνάκι, πάλι στη Ραφήνα, στο ΔΝΤ και πάλι στο Καστρί που δεν είχαν ήξεραν τίποτα, δεν είχαν καταλάβει τίποτα, δεν έβλεπαν τίποτα. Όμως Κυριακή κοντή γιορτή κι’ αν, περιφερειάρχης βγει ο Δημαράς πάμε για διπλές, τριπλές ίσως και τετραπλές εκλογές μέχρι να κερδίσει η Μέρκελ, ο Σαρκοζί και η …Σάρα Πέϊλιν και ο Ιησούς να περπατήσει πάλι στη Γη.

Πηγή



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]