Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η τρόικα στηρίζει τον Παπανδρέου και καθυστερεί... τις εξελίξεις


Με διαρροές για πιθανές διπλές εκλογές, το Μαξίμου κατάφερε να "πείσει" την τρόικα ώστε να αναβληθούν σειρά ανακοινώσεων γύρω από την κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας. Ανακοινώσεις που φέρνουν νέα μέτρα και τα νέα μέτρα -προ εκλογών- θα έστελναν τον Γιώργο εκτός κυβέρνησης και ίσως... εντός Κορυδαλλού!
Προκειμένου λοιπόν να μην “χάσει” τον Γιώργο (και που να βρει άλλο για να γίνει η βρωμοδουλειά) η Τρόικα δέχθηκε να αναβληθεί η λήψη των νέων μέτρων για μετά τις εκλογές – απόδειξη η χθεσινή ανακοίνωση της Eurostat.
Με άλλα λόγια, θέλοντας και μη, η Τρόικα έδωσε μια ανάσα στην Κυβέρνηση του Μνημονίου προκειμένου να αντέξει κάπως στις εκλογές που έρχονται και να μην υποστεί συντριπτική ήττα προκειμένου να εφαρμόσει τα νέα μέτρα εξόντωσης του ελληνικού λαού.

Τα νέα μέτρα που έρχονται μετά τις εκλογές
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα μέτρα που αναβλήθηκαν για μετά τις εκλογές είναι, μεταξύ άλλων:
1. Αύξηση του ΦΠΑ από 11 σε 13%, ή 23 σε 25%, ανάλογα με την κατηγορία που επιλεγεί τελικά.
2. Εξίσωση προς τα κάτω των δημοσίων υπαλλήλων με τον ιδιωτικό τομέα.
3. Αύξηση 13,6% στα τιμολόγια; της ΔΕΗ (απο 1/1/2011)
4. Αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.
5. Αύξηση των αντικειμενικών αξιών.
Έτσι στις 15 Νοεμβρίου και όχι στις 22 Οκτωβρίου, λοιπόν, ανακοινώνονται τα στοιχεία της Eurostat για το ελληνικό έλλειμμα...
«Τα στοιχεία από την Ελλάδα θα δημοσιευθούν έως τα μέσα Νοεμβρίου», όπως ανακοίνωσε ο κ. Αλταφάζ μέσω e-mail σήμερα. «Η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, Eurostat, βρίσκεται σε διαδικασία ποιοτικής εκτίμησης των στοιχείων του Δημοσίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Στατιστική Αρχή και του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Ελλάδας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Νά 'τη η συμπαιγνία!Η προεκλογική συμπαιγνία!
Η ΕΕ αναβάλλει για μετά τις εκλογές στη χώρα μας την ανακοίνωση των νέων μαγειρεμένων στοιχείων του ελλείμματος 2006-2009 αλλά και των νέων μέτρων! (τι παραμάγαζο, τι παράγκα!!!)
Φρόντισε μάλιστα η ΕΕ να απαλλάξει την κυβέρνηση από τις ευθύνες για απόκρυψη στοιχείων, μάλιστα μίλησε για ¨επανακατηγοριοποίηση” δαπανών (σιγά μην τους κατηγορούσε για GAP-PAP statistics!)
Ο “Βάλτα Όλα Μέσα” οσφυοκάμπτης-υποχωρητικός Υπουργός θα πρέπει να απολογηθεί!
Και μην τολμήσει να μιλήσει ότι είναι έργο της νέας ελληνικής στατιστικής/παράγκας της τρόικας γιατί οι πολίτες θα τους πάρουν παραμάζωμα.
Όταν, πολύ σύντομα θα καταρρεύσει η eurostat και βγουν από τα ντουλάπια οι σκελετοί των άλλων χωρών ….θα γίνει μεγάλο γλέντι!
Η ιστορία θα χαρακτηρίσει τον ΓΑΠ και την παρεούλα του ως εφιάλτες!
Το έγκλημά τους είναι ΔΙΑΡΚΕΣ!
Γιατί η ζημία που προκαλούν με την συμεριφορά τους στη χώρα είναι ανεπανόρθωτη.
Η τρόικα δε φοβάται μήπως χάσει τον Παπανδρέου, αλλά μήπως ξεμείνει η Ελλάδα από κυβέρνηση. Τότε με ποιον θα συνεννοηθεί; Με τους υπηρεσιακούς που θα διεξάγουν τις απανωτές εκλογές;... Κι έχουν πολλές δουλειές να κάνουν και άλλες τόσες να κλείσουν...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]