Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ισραηλινός βουλευτής προλέγει δολοφονία του Αχμαντινετζάντ!

  • Ισραηλινός βουλευτής: «Ο Ahmadinejad δεν πρέπει να γυρίσει ζωντανός»
Σύμφωνα με ανάρτηση του yunetnews.com το μέλος της ισραηλινής βουλής της Knesset ο βουλευτής Arieh Eldad του ισραηλινού κόμματος της Εθνικής Ένωσης, σχολιάζοντας την επίσκεψη του ιρανού προέδρου Mahmoud Ahmadinejad στο Λίβανο έκανε μια δήλωση με νόημα:

«Η ιστορία θα ήταν διαφορετική εάν το 1939 ένας Εβραίος στρατιώτης είχε καταφέρει να σκοτώσει τον Χίτλερ. Εάν ο Ahmadinejad είναι στο σκόπευτρο ενός όπλου του ισραηλινού Στρατού όταν θα έρθει να μας πετάξει πέτρες δε θα πρέπει να επιστρέψει πίσω ζωντανός».

Παραθέτουμε και το αγγλικό κείμενο:

"History would have been different if in 1939 some Jewish soldier would have succeeded in taking Hitler out. If Ahmadinejad will be in the crosshairs of an IDF rifle when he comes to throw rocks at us, he must not return home alive."

Η συγκεκριμένη "προφητεία" αποδεικνύει πως κάποιοι στο Ισραήλ είναι αποφασισμένοι όχι μόνο να παίξουν με την φωτιά, αλλά και να βάλουν φωτιά στη Μέση Ανατολή. Το δε θράσος της προαναγγελίας μίας δολοφονικής ενέργειας κατά του προέδρου του Ιράν, αποτελεί σαφέστατη απόδειξη πως η πρακτική αυτή όχι μόνο είναι αποδεκτή, αλλά είναι και τακτική που πιθανότατα ακολουθήθηκε σε παλαιότερες περιπτώσεις, όπου το Ισραήλ έκρινε πως έπρεπε να "καθαρίσει".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ενεργουν συμφωνα με την θρησκευτικη τους συνείδηση τον διάβολο. Για αυτο σταύρωσαν τον Χριστο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο βουλευτής Arieh Eldad ξεχνα να αναφερει ομως τα βρωμικα παιχνιδια των Εβραιων της Γερμανιας κατα των ιδιων των Γερμανων καθως και την Διακηρυξη του Μπαλφουρ!!
    Οπως και πολλα αλλα!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]