Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο "πολιτισμός" των ΜΑΤ έφτασε στην... Ακρόπολη


Με παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων επιχειρείται να «ανοίξει» ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης, που παραμένει κλειστός από χτες από διαμαρτυρόμενους συμβασιούχους του ΥΠΠΟ.
Τις αστυνομικές δυνάμεις, που προχώρησαν και σε χρήση χημικών, συνοδεύει εισαγγελέας.
Αν και οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν καταφέρει να ανοίξουν τη σιδερένια κεντρική είσοδο του αρχαιολογικού χώρου, υπάλληλοι του ΥΠΠΟ βρίσκονται ακόμη εντός και εν μέσω έντασης οι αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν να τους απωθήσουν, ενώ προχωρούν και σε προσαγωγές.
Τη στιγμή των επεισοδίων παρόντες ήταν στο χώρο και τουρίστες, οι οποίοι απομακρύνθηκαν, ενώ ήδη η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου μέσω ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων.
Οι αστυνομικοί είχαν δώσει από νωρίς τελεσίγραφο αποχώρησης στους συμβασιούχους και αρχαιοφύλακες του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι από χθες κρατούν κλειστό τον αρχαιολογικό χώρο.
Οι διαμαρτυρόμενοι έμειναν στον χώρο της Ακρόπολης ολόκληρη τη νύχτα. Οι συμβασιούχοι και οι αρχαιοφύλακες ζητούν να γίνουν προσλήψεις, να καταβληθούν δεδουλευμένα έως 22 μηνών, να καταργηθεί το 24μηνο στις ειδικότητές τους και να ακυρωθούν περίπου 350 απολύσεις που αναμένονται στο τέλος του μήνα.
Ήδη η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου μεταξύ ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων.
Φυσικά, η κυβέρνηση αδιαφορεί για την "διαφήμιση" του Ελληνικού πολιτισμού, μέσω των ΜΑΤ. Θεωρεί προτιμότερο να επιδεικνύει διεθνώς την αντίληψή της περί της δημοκρατίας και του δικαιώματος της διαμαρτυρίας, παρά να συζητήσει για να βρει κάποια λύση.
Εάν ο κύριος Παπανδρέου (και οι συν αυτώ) είναι κοινωνοί της άποψης επιβολής δια της βίας, τότε ίσως θα πρέπει να περιμένουν τις ίδιες δράσεις εκ μέρους των πολιτών.
Οι συμβασιούχοι καταγγέλουν ότι τους απολύουν με τον νόμο Ραγκούση για να προσλάβουν ίδιο αριθμό νέων συμβασιούχων ενόψει εκλογών για κομματικούς λόγους!! Το ίδιο κατήγγειλαν και οι συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ που διαμαρτύρονται με ανάλογες τροπους εδώ και λίγες μέρες... Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο τότε φαίνεται κ.Πάγκαλε ποιοι τρώνε τα λεφτά... Ψάξτε στο κόμμα σας ή στις... τσέπες σας.
Πρόταση προς την κυβέρνηση Τσολάκογλου - Παπανδρέου: Υψώστε στην Ακρόπολη και την σημαία του ΠΑΣΟΚ ή του ΔΝΤ. Δεν θα είναι άσχημο, αφού κάθε κατοχική δύναμη εκεί συνηθίζει να υψώνει το λάβαρό της. Μόνο να θυμάστε πως οι κατοχικές δυνάμεις αντιμετωπίζονται αναλόγως από τον Ελληνικό λαό, ο οποίος έχει αποδείξει ότι δεν ξεχνά.
Συμβουλή προς την κυβέρνηση Τσολάκογλου - Παπανδρέου: Να ελπίζετε προς η αμηχανία των πολιτών θα διαρκέσει αρκετό χρονικό διάστημα, ώστε να ετοιμαστείτε αναλόγως για τα... "δέοντα".
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]