Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ας σκεφτούμε πριν την κάλπη...


Ελληνίδες και Έλληνες ψηφοφόροι:
Πριν πάτε να ψηφίσετε διαβάστε το Ελληνικό Σύνταγμα:
ΑΡΘΡΟ 1:
1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη
Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
3. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ.
ΑΡΘΡΟ 2:
1. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.
ΑΡΘΡΟ 4:
1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Ελληνίδες και Έλληνες ψηφοφόροι:
Τρεις είναι οι Πυλώνες, πάνω στους οποίους στηρίζεται η Οργάνωση και οι Λειτουργίες της Πολιτείας :
1. Η νομοθετική λειτουργία, η οποία ασκείται από τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
2. Η εκτελεστική λειτουργία, η οποία ασκείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση.
3. Η δικαστική λειτουργία, η οποία ασκείται από τα Δικαστήρια, οι δε αποφάσεις τους εκτελούνται στο όνομα του κυρίαρχου ελληνικού λαού, και που τώρα όλοι πρέπει να υψώσουν το ανάστημά τους και να διεκδικήσουν μαζί με τον κυρίαρχο λαό, (κομμάτι του οποίου είναι και αυτοί), απαλλαγή από τη φαυλότητα και την προδοσία.


Ως κυρίαρχος λαός, είμαστε όλοι εμείς, ο εργοδότης αυτής της Πολιτείας , έχοντας αναθέσει και εμπιστευθεί τη φροντίδα και το σεβασμό των συμφερόντων της πατρίδας μας, των παιδιών μας και τα δικά μας, στους αντιπροσώπους μας στην κυβέρνηση και το κοινοβούλιο, τους υπάλληλους μας δηλ., οι οποίοι πληρώνονται από εμάς, για τη συγκεκριμένη αποστολή που τους έχουμε αναθέσει και που προβλέπεται από το Σύνταγμα, δηλ. το συμφωνητικό που έχουμε υπογράψει ως εργοδότες μαζί τους.
Ως εκ τούτου, όλοι ανεξαιρέτως υποχρεούνται να σέβονται αυτήν μας την εντολή και το Σύνταγμα, ώστε να διασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο η προστασία της εθνικής μας κυριαρχίας, η ψυχική και σωματική μας υγεία, η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, η μητρότης, η παιδική και νεανική ηλικία, οι πάσχοντες και άποροι, οι ηλικιωμένοι, η δωρεάν παιδεία σε όλες της τις βαθμίδες για τα παιδιά μας, η ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφόρηση, η προστασία του φυσικού και ανθρωπογενούς-πολιτιστικού μας περιβάλλοντος, τα μνημεία και οι παραδοσιακές μας περιοχές, η δημόσια περιουσία και ο εθνικός μας πλούτος, το δικαίωμα στην εργασία ,η προστασία των εργασιακών, κοινωνικών – ασφαλιστικών – συνδικαλιστικών σχέσεων, η χρηστή και δίκαιη διαχείριση των οικονομικών της χώρας, η ασφάλεια και η ειρηνική συμβίωση και πρόοδος στο χώρο μας ,σε πλαίσια κοινωνικής ασφάλειας και ηρεμίας, εθνικής αλληλεγγύης, δικαιοσύνης - δίκαιης μεταχείρισης όλων μας, η συνέχιση της δημιουργικής μας παρουσίας στα προαιώνια εδάφη. (διαβάστε ολόκληρο το Σύνταγμα!).
Ελληνίδες και Έλληνες ψηφοφόροι
Ως προασπιστής και άγρυπνος φρουρός της σωστής λειτουργίας αυτού του Καταστατικού Χάρτη – Συμβολαίου μεταξύ ημών και των αντιπροσώπων μας, εκλέγεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που όμως, σε αυτήν την κρίσιμη και εθνικά προδοτική στιγμή, με το μέλλον της πατρίδας μας σκοτεινό και αβέβαιο, αυτός σωπαίνει… δεν βλέπει… δεν ακούει τίποτα…, δεν αντιδρά, δεν δείχνει φιλότιμο και περηφάνια, αγωνία και υπευθυνότητα, ως παλιός αγωνιστής της αντίστασης, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος… δεν σηκώνει ανάστημα να μιλήσει ανοικτά στο λαό… δεν παραιτείται καν…
Ελληνίδες και Έλληνες ψηφοφόροι:
Αυτή τη στιγμή, όλες και όλοι εμείς, ως κυρίαρχος λαός, δηλ. ως εργοδότης, έχουμε την υποχρέωση και καλούμεθα, ως συνειδητοί και υπεύθυνοι πολίτες, αλλά και ως υπεύθυνοι εργοδότες, να επανεξετάσουμε με πολύ σοβαρότητα και υπευθυνότητα, τη σχέση μας με όλους όσους έχουν επωμισθεί από εμάς την ευθύνη της πατρίδας μας, των παιδιών μας και ημών των ιδίων.
Το Ελληνικό Σύνταγμα, δηλ. το συμφωνητικό που έχει υπογράφει ανάμεσα στον κυρίαρχο Ελληνικό λαό, εμάς δηλ. και τους αντιπροσώπους μας, δηλ. τους υπάλληλους μας, μας ορίζει ότι :
«Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην πατρίδα και τη δημοκρατία, αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων», (άρθρο 120,παρ.2).
Επειδή λοιπόν εμείς, ως κυρίαρχος λαός και ως εργοδότης, εκτός από τα ύπατα αξιώματα στα οποία έχουμε αναδείξει αυτούς τους υπαλλήλους μας, τους χρηματοδοτούμε και πολύ πλουσιοπάροχα μάλιστα, για να μπορούν να εκτελούν με άνεση, τα σοβαρά καθήκοντα που τους έχουμε αναθέσει, είναι πλέον κάτι περισσότερο από φανερό, ότι αυτοί , αντί με την πρέπουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα και τον σεβασμό που μας οφείλουν και που πηγάζουν από τη σχέση μας, να επιτελούν το καθήκον τους, απεδείχθη ότι εκτελούν στο όνομα άλλου εργοδότη (ή και εργοδοτών…) ένα συμβόλαιο οριστικού θανάτου της πατρίδας μας, των παιδιών μας, του Ελληνισμού, της Γλώσσας, της Παιδείας, της ιστορίας μας, δηλ. ολοκληρωτικής εξαφάνισής μας από τον χάρτη, με εξαναγκαστικό εποικισμό της χώρας μας και βάρβαρο διωγμό των παιδιών μας σε αναγκαστική μετανάστευση χωρίς επιστροφή, αφού αυτοί, ύπουλα και εγκληματικά πράττοντες, διαλύουν και χαρίζουν τον τόπο μας σε άλλους, ως αυτός να είναι προσωπική τους περιουσία. Και μάλιστα, αυτή το φορά, βλέπουμε να φεύγουν τα παιδιά μας και θα φεύγουν, γεμάτα οργή, θυμό και απελπισία, χωρίς την παραμικρή ελπίδα γυρισμού, αφού δεκαετίες τώρα, με διάφορες εντεταλμένες όπως φαίνεται αποστολές και πολιτικές, φρόντισαν οι υπάλληλοί μας, να προετοιμάσουν το έδαφος με ύπουλο τρόπο και χωρίς τη νομιμοποίησή μας γι αυτό:
με απελευθέρωση της αγοράς ακινήτων, και ξεπουλήματος της ελληνικής γης, με διάλυση της γεωργίας-κτηνοτροφίας, της κάθε είδους οικονομικής βάσης και ξεπουλήματος όλων των υποδομών, που με αγώνα και αίμα δικό μας έχουν φτιαχτεί, με την ελεύθερη, προσχεδιασμένη, χωρίς οργάνωση ανεξέλεγκτη είσοδο μεταναστών και λαθρομεταναστών, τη διάλυση της παιδείας και της υγείας, την αλλοτρίωση κάθε ιστορικού και πολιτιστικού δεσμού, μνήμης, και παραδόσεων, με εξευτελισμό της ελληνικής μας ψυχής, ταυτότητας και ιδιαιτερότητας, καταρρακώνοντας το ηθικό, τις αξίες και τα προτερήματά μας, ναι, για όλα αυτά και πολλά ακόμη άλλα, είναι όπως πλέον καταδεικνύεται, υπόλογοι και υπεύθυνοι απέναντί μας. Με ψεύδη και παραπλανητικές υποσχέσεις διαχρονικά, μας εξαπάτησαν και εξαπατούν και καταληστεύουν και τώρα βάζουν ταφόπετρα στην ψυχή και τη ζωή μας οδηγώντας στην απόλυτη καταστροφή, την Πατρίδα και όλους εμάς μαζί.
Ελληνίδες και Έλληνες ψηφοφόροι
Ήλθε πλέον η ώρα, να κηρύξουμε επί τέλους άκυρη την σχέση μας με όλο το φαύλο, πολιτικό και πελατειακό μας σύστημα,
Και να τους απολύσουμε!!!
Η συμπεριφορά τους ,αποδεικνύει περιφρόνηση και σφετερισμό, με κάθε τρόπο , της λαϊκής κυριαρχίας και όλων των εξουσιών που απορρέουν από το Σύνταγμα, από τη σχέση τους μαζί μας, από την εμπιστοσύνη που τους έχουμε χαρίσει διαχρονικά, έχουν καταστεί πλέον εξαιρετικά επικίνδυνοι για την πατρίδα και όλους εμάς. Με επίφαση την δήθεν συμμετοχή μας σε εκλογικές διαδικασίες, έχουν στην ουσία μετατρέψει το πολίτευμά μας σε άγρια και βάρβαρη συνταγματική δικτατορία, προς ίδιον όφελος και όφελος των ξένων εργοδοτών τους και έχθρων της πατρίδας μας.
Πλέον, δεν νομιμοποιούνται να συνεχίζουν το προδοτικό τους έργο και πρέπει το γρηγορότερο, να απομακρυνθούν, ως άκρως επικίνδυνοι.
Το Σύνταγμα στο άρθρο 120, παρ.3, προβλέπει και την δίωξή τους, μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία.
Ελληνίδες και Έλληνες ψηφοφόροι
Έχουμε όλοι υποχρέωση να σεβόμαστε το Σύνταγμα. Κι αυτό μας λέει καθαρά, ότι οι Έλληνες δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, μην το ξεχνάμε. Είναι χρέος και ελπίδα μας , να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι ,στην κάθαρση και την απελευθέρωση μας από την υποταγή, την κατοχή, τη σκλαβιά, τη φτώχια, τον εξευτελισμό, τον ανελέητο διωγμό μας και τη σαπίλα που προσπαθούν να μας επιβάλλουν οι «υπάλληλοί» μας αυτοί.
Ελληνίδες και Έλληνες ψηφοφόροι
Πλησιάζει η ώρα των εκλογών, με βάση το καινούριο Σύστημα Αυτοδιοίκησης και Αποκεντρωμένης Διοίκησης με το Όνομα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», που κατασκεύασαν, με στόχο την πιο γρήγορη διάλυση, «ομοσπονδιοποίηση», ιδιωτικοποίηση και ξεπούλημα της πατρίδας μας, δεν είχαν καν το θάρρος να το ετοιμάσουν ως Προεδρικό Διάταγμα, και να το στείλουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για εξέταση ως προς τη συνταγματικότητά του. Γιατί ήξεραν, ότι θα τους το επέστρεφαν ως… Αντισυνταγματικό. Έτσι μας το επέβαλλαν με νόμο, ο οποίος δεν προσβάλλεται κατευθείαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Πριν ρίξεις την ψήφο σου, λοιπόν (αν την ρίξεις!)
Ενημερώσου!
Προβληματίσου!
Σκέψου σοβαρά και δράκε υπεύθυνα !
Δίωξε τον φόβο !
Ελευθερώσου από προσωπικά συμφέροντα, απατηλές υποσχέσεις, κομματικές αγκυλώσεις, τρομοκρατία, απειλές και εκφοβισμούς πληρωμένων κομματικών τραμπούκων!
Τους γνωρίζεις άλλωστε καλά! Τόσες και τόσες φορές τους έχεις φάει στο πετσί σου. Και να πού σε φέρανε.
Κοίταξε τα παιδιά σου βαθιά στα μάτια!
Σκέψου αυτή τη φορά την πατρίδα που μας χρειάζεται. Που την έβαλαν σε κατοχή και κατάσχεση χωρίς να μας ρωτήσουν! Δεν έχουν βλέπεις τα κότσια, την περηφάνια και το φιλότιμο για να πουν στους άπληστους τοκογλύφους, ένα καινούριο – μεγάλο και θαρραλέο, όχι!!!
Εσύ όμως μπορείς να το πεις! Και πριν πας να ψηφίσεις, επειδή έχεις χορτάσει από τα ψέματά τους, πονηρέψου και ενημερώσου για τον «Καλλικράτη», που διαλύει και διαιρεί την Ελλάδα σε 13 κρατίδια, καθένα με αρμοδιότητες κεντρικού σχεδόν ανεξάρτητου κράτους, με κατευθείαν εξάρτηση από τις Βρυξέλλες, με άδεια ταμεία και τους ιδιώτες και τα ξένα-αρπακτικά συγκροτήματα να περιμένουν με ανυπομονησία να αναλάβουν, ως «καλοί άγγελοι», τη διαχείριση των οικονομικών τους, των φορών μας, με ιδιωτικοποίηση της Υγείας, της Παιδείας, αστυνομικών τμημάτων, τμημάτων φυλάκων, Δασαρχείων, περιβάλλοντος και πολιτιστικής κληρονομιάς, όλο τον πλούτο της χώρας, και άλλα πολλά… με όλα τα προσωπικά μας δεδομένα συγκεντρωμένα στα χέρια τους.
Γι αυτό η ηλεκτρονική κάρτα.
Ενημερώσου και πες…
Όχι!!!
Εσύ όμως πριν πας να ψηφίσεις, ενημερώσου και για το ανεξέλεγκτο μεταναστευτικό. Έχει απόλυτη σχέση με τον «Καλλικράτη» και την μελλοντική ανεξαρτητοποίηση του κάθε κρατιδίου, ανάλογα με την εθνικότητα που θα προωθείται εκεί… Είναι το πιο άγριο-βάρβαρο δουλεμπόριο και ο μέγιστος κίνδυνος που στοχεύει στη διάλυση κρατών, εθνών, πατρίδων, την αλλοτρίωση μέχρι και της εξαφανίσεως μικρών γηγενών πληθυσμών, την αλλοτρίωση και σταδιακή εξαφάνιση των πολιτισμών και θρησκειών τους. Της ιστορικής συνείδησης, μνήμης και ταυτότητάς τους. Την διάλυση εργασιακών και ασφαλιστικών κατακτήσεων και παντελή εξάρτηση και υποδούλωση ολόκληρων λαών σε παγκόσμια σχιζοφρενή κέντρα αρπακτικών τοκογλύφων, τα οποία οι ηγεσίες μας, δυστυχώς έχουν προσκυνήσει και υποσχεθεί την άνευ όρων παράδοση και εκτέλεσή μας. Σήκωσε λοιπόν το ανάστημά σου και πες τους δυνατά…
Όχι
Ενημερώσου και για το μνημόνιο.
Το αγγλικού- αποικιοκρατικού δικαίου συμβόλαιο, που κι αυτό χωρίς τη νομιμοποίησή μας, φρόντισαν να μας επιβάλουν. Όλη η χώρα μας είναι εν δυνάμει υπό κατάσχεση, χωρίς δικό μας δικαίωμα προσφυγής σε δικαστήριο. Αντίθετα μάλιστα, οι δανειστές μας, μπορούν να μας πάνε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αν δεν πληρώνουμε τις δόσεις μας και αυτό, στη συνέχεια μπορεί να διατάξει Ελληνικό Δικαστήριο να προχωρήσει σε κατάσχεση, ίσης αξίας δημόσιας περιούσιας, π.χ. Γη, νησιά, ακίνητα, φρεγάτες, πολεμικά αεροπλάνα, ακόμα και την Ακρόπολη, κλπ. κλπ… Μπορούν ακόμα να μεταβιβάσουν τα «δικαιώματά» τους σε τρίτους και να έλθουν κοντινές ή μακρινές χώρες ή άσχετες τράπεζες και να απαιτήσουν κατάσχεση.
Ελληνίδες και Έλληνες ψηφοφόροι
Ας θυμηθούμε ότι οι πρόγονοί μας, μας άφησαν παρακαταθήκη ηθικές αξίες, περηφάνια και μια πατρίδα χιλιοποτισμένη με το αίμα τους.
Ναι, είναι αλήθεια, ότι αφήσαμε να μας παρασύρουν τα ψέματα και τα παραμύθια τους. Πως αλλιώς θα είχαν καταφέρει να μας φέρουν σε αυτήν την κατάντια… Να μας παίρνουν πατρίδα και βιός και να πουλάνε τα παιδιά μας στο σκλαβοπάζαρο… Δεν το αξίζουμε αυτό. Κανένας λαός δεν το αξίζει. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να έχει τέτοια τύχη!!
Με θάρρος, ενότητα και ειρηνικά, λέμε όχι στους προδότες! Όχι στην κατοχή, το ψέμα, την σκλαβιά, τη ντροπή, αυτή την κατάντια, την μπόχα και την ανομία, τη βία, την προδοσία, το κομμάτιασμα της ενιαίας μας πατρίδας! Λέμε όχι στο προσωπικό και ιδιοτελές συμφέρον .
Σκεφτόμαστε συλλογικά, με μια ψυχή αγκαλιάζοντας όλη την Ελλάδα, όλα μας τα παιδιά, όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.
Μοιραζόμαστε τη βαθιά αγωνία της Θράκης, της Μακεδονίας, του Αιγαίου και των νησιών μας. Με τον «Καλλικράτη», βρίσκονται σε αμεσότατο κίνδυνο, με την υπόλοιπη πατρίδα, να ακολουθεί… θυμίζει Γιουγκοσλαβία…
Κάτω από άλλες συνθήκες… και το δικό μας μοναδικό, δυνατό, ενωμένο , γενναίο, με ψυχή και σοφία… όχι που μόνον εμείς ξέρουμε να το λέμε τόσο ωραία!!!
Πρέπει να ακουστεί στα πέρατα της οικουμένης και να δώσει γερό μάθημα και στους εγχώριους προδότες και στους βάρβαρους εντολοδόχους τους. Και όλοι μαζί, ελευθερωμένοι και με σοβαρότητα, να δουλέψουμε για την Πατρίδα, όπως της αξίζει, όπως αξίζει σε όλους μας και όπως εμείς την ονειρευόμαστε για τα παιδία μας!
Ένα δυνατό όχι στην φαυλότητα, στους δοσίλογους και στους προδότες.
Καμία νομιμοποίηση στην παράδοση της Ελλάδος, στο κομμάτιασμα, την σκλαβιά και τον αφανισμό μας. Στους κυνηγούς της καρέκλας, του χρήματος, της πλαστής εξουσίας και προδοτικής δόξας και των αξιωμάτων.
Τους τυφλωμένους από την μικρότητά τους, που εγκληματικά και συνειδητά επιδιώκουν και οδηγούν χωρίς κανένα έλεος, στην προδοσία της πατρίδας μας και των παιδιών μας.
Ακόμη και αυτή καθεαυτή η υποψηφιότητα που αποφάσισαν να θέσουν, χωρίς δεύτερη σκέψη για την ουσία και του τι σημαίνει «Καλλικράτης» για ολόκληρη την πατρίδα, αυτό και μόνον, αποδεικνύει τα καθαρά προσωπικά και ιδιοτελή κίνητρα που έχουν για οδηγό.
Ελληνίδες και Έλληνες ψηφοφόροι
Η ελευθερία της πατρίδας μας, βρίσκεται στα δικά μας και μόνον στα δικά μας χέρια.
Ψηλά λοιπόν το κεφάλι, με θάρρος και εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, πολύ κουράγιο και υπομονή. Να είστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε, γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.
Καλή τύχη αδέλφια, στην πατρίδα και τα παιδιά μας.
Φωνάζουμε όλοι μαζί δυνατά
Αέρα!!!
Και καλή λευτεριά!!!

Βενετία Κάντζια
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]