Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κουτό, όλα γίνονται για το... καλό σου!


Αξίζει να τους ψηφίσεις και πάλι;

Τέτοιο καιρό πέρυσι σου ζήτησαν να τους ψηφίσεις, για το καλό σου. Και εσύ το έκανες.
  • Σου ζήτησαν να τους εμπιστευτείς, για το καλό σου. Και εσύ τους εμπιστεύθηκες.
  • Σου είπαν κάνε υπομονή, για το καλό σου. Και εσύ έκανες.
  • Σου ζήτησαν να δείξεις κατανόηση 6 – 7 μήνες ακυβερνησίας, μέχρι να τοποθετήσουν τους Γενικούς Γραμματείς των υπουργείων, πάντα για το καλό σου. Και εσύ την έδειξες.
  • Σου ζήτησαν να ταπεινωθείς, χάνοντας κάτι από την αξιοπρέπειά σου και τα κυριαρχικά σου δικαιώματα, για το καλό σου. Και εσύ το ανέχθηκες.
  • Σου ζήτησαν να μην διαμαρτυρηθείς που σου έκοψαν τον μισθό, την σύνταξη, το δώρο, για το καλό σου. Και εσύ το έπραξες.
  • Σου είπαν ότι έπρεπε να σου ακριβύνουν το κόστος της ζωής σου, γιατί θα είναι για το καλό σου. Και εσύ τους άκουγες σιωπηλός.
  • Τώρα σου ζητάνε να τους ψηφίσεις ξανά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Πάλι για το καλό σου.
Κάθισε και σκέψου, συλλογίσου για λίγο. Αν διαπιστώσεις ότι όλα τα παραπάνω έφεραν το καλό σου και σου βελτίωσαν την ποιότητα ζωής, ε τότε ναι ψήφισέ τους ξανά.
Ψήφισέ τους ξανά γιατί έχουν ακόμη δουλειά να κάνουν...
Δεν σε έχουν αποτελειώσει ακόμα...
Aκόμα αντέχεις...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο κ Γ. Παπανδρέου ήμουνα σίγουρος ότι ήταν αυτός που είπε την φράση «Κυβερνώ μια χώρα διεφθαρμένων». Ο άνθρωπος αυτός είναι φανερό από πολλά που λέει και κάνει ότι μισεί την Ελλάδα, τους Έλληνες, τον πολιτισμό, την παιδεία και την γλώσσα. Αυτός ο άνθρωπος έχει τοποθετηθεί σε αυτή την θέση για να φέρει μεγάλες συμφορές στη χώρα. Είναι ο άνθρωπός μας λένε οι τραπεζίτες, οι Αμερικάνοι και οι Τούρκοι. Μόνο Έλληνας δεν είναι. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος για την χώρα μας. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση γιατί σύντομα θα βρεθούμε και προ άλλων μεγαλύτερων εκπλήξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε λευκό, ούτε άκυρο. Μόνο ένας χαιρετισμός από μακριά με ανοιγμένα τα πέντε δάκτυλα της παλάμης.

    Ποτέ πια ψήφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]