Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γράμμα στους 800.000 που απείχαν...

Στις 7 του Νοέμβρη θα δοθεί στην κυβέρνηση του μνημονίου το πρώτο της μήνυμα.

Μήνυμα καταδίκης της αδιέξοδης πολιτικής της. Μήνυμα αποτροπιασμού για το κοινωνικά άδικο μνημόνιο το οποίο ενταφιάζει την ελληνική οικονομία. Μήνυμα απόρριψης της φαιοπράσινης προπαγάνδας. Μήνυμα άρνησης στην συνενοχή που προσπαθεί να μας επιβάλει το ΠΑ.ΣΟ.Κ λέγοντας μας δήθεν πως «μαζί τα φάγαμε».

Ο χρόνος που πέρασε, όσες πίκρες κι αν είχε, άφησε για τη Νέα Δημοκρατία υποσχέσεις. Για πρώτη φορά η Ν.Δ παρουσίασε σαφές οικονομικό πρόγραμμα. Για πρώτη φορά μετά από καιρό απευθύνθηκε στη ραχοκοκαλιά της, τη μεσαία τάξη. Της προτείνει την ελπίδα, την προσπάθεια και τη δημιουργία. Είναι η πρώτη φορά που η Νέα Δημοκρατία μπαίνει στη μάχη των ιδεών με τις δικές τις θέσεις και προτάσεις και όχι αναμασήματα αριστερίστικων και νεοφιλελεύθερων ιδεοληψιών.

Οι πισώπλατες μαχαιριές όσο ζυγώνει η ώρα των εκλογών θα είναι ακόμη περισσότερες. Τώρα είναι που τα εξαπτέρυγα θα επιτίθενται εξοργισμένα, χτυπώντας την παράταξη που τους έδωσε υπόσταση ολοένα και πιο συχνά. Δίνοντας τη δική τους μάχη να κοντύνουν τα όνειρά μας για τα δικά τους μικροπολιτικά συμφέροντα. Ο ρόλος τους έχει αποκαλυφθεί και σύντομα θα αποκαλυφθούν και οι υπόλοιποι εγκάθετοι εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας.

Συναγωνιστή, μην τους αφήσεις να βλάψουν την παράταξη. Μην τους αφήσεις να παίξουν τα δικά τους μικροπολιτικά παιχνίδια για να διατηρήσουν τη θέση και τα οφίτσια τους. Απομόνωσέ τους, δείξε τους πως είμαστε ενωμένοι και πως με τους δούλους του μνημονίου δεν συνδιαλεγόμαστε. Μην τους αφήσεις να στηρίζουν το σάπιο κατεστημένο που θέλει τους Έλληνες πολίτες ομήρους της ανέχειάς τους.

Συναγωνιστή, μην αφήσεις όσους παρασιτούν από την παράταξη να συνεχίσουν. Μην εκχωρείς τη γνώμη σου στα στελέχη εκείνα που σε πλήγωσαν και ποδοπάτησαν την αξιοπρέπειά σου για να κάνουν «κονέ» και πράγματα «νόμιμα άρα και ηθικά». Μην αφήσεις να παζαρεύουν την ψήφο σου και το μέλλον σου.

Στις 7 του Νοέμβρη ο Αντώνης Σαμαράς έχει ανάγκη εσένα. Εσένα που στήθηκες στις ουρές με τις ώρες για να ψηφίσεις τον περασμένο Νοέμβρη. Εσένα που όρθωσες το ανάστημά σου στις επιλογές του μνημονιακού κατεστημένου. Εσένα που ζητάς την αξιοπρέπεια, την ηθική και την ελπίδα. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει ανάγκη από ενδιάμεσους, έχει ανάγκη από τους 800.000 Νεοδημοκράτες που τον ανέδειξαν στην ηγεσία της παράταξης. Δεν έχει ανάγκη από κανέναν κομματικό μανδαρίνο. Ο καθένας από αυτούς είναι απλά ένας από τους 800.000. Δεν έχει ανάγκη από αυλές. Έχει ανάγκη τον κάθε Νεοδημοκράτη που πιστεύει στα ιδανικά και τις αξίες αυτής της παράταξης.

Στις 7 του Νοέμβρη στεκόμαστε όλοι μαζί απέναντι στο μνημόνιο, απέναντι στον εξανδραποδισμό, απέναντι στο πολιτικό κατεστημένο του χτες. Στις 7 Νοέμβρη συμμετέχουμε όλοι στον αγώνα για τη νίκη της παράταξης και τη συντριβή της κυβερνητικής πολιτικής. Όλοι στηρίζουμε την νέα προσπάθεια. Όλοι συμμετέχουμε. Όλοι αγωνιζόμαστε. Και όλοι τελικά θα νικήσουμε!

Θ.Γ. Πράντζος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Στις 7 του Νοέμβρη ο Αντώνης Σαμαράς έχει ανάγκη εσένα".

    Εμένα;;;;

    "Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει ανάγκη από ενδιάμεσους"

    Αααα...πες μου τέτοια !!Γιατί το 1992 όταν συμμετείχε στην λέσχη Bilderberg νόμιζα ότι κάποιους έψαχνε εκεί μέσα. Αλλά για να το λες εσύ Θ.Γ. Πράντζε κάτι θα ξέρεις περισσότερο από μένα.
    Εεε Θ.Γούλη;;; Ξέρεις ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]