Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξεκίνησαν οι πορείες στην Θεσσαλονίκη

  • Ηλεκτρισμένη και νευρική η ατμόσφαιρα
Σε όλα τα σημεία των προσυγκεντρώσεων της Θεσσαλονίκης μαζεύτηκε πολύς κόσμος. Συζητήσεις για την αδιέξοδη οικονομία, για τις επιχειρήσεις που κλείνουν, για τις δυσκολίες στα νοικοκυριά και για τον επερχόμενο χειμώνα, μονοπωλούν τους συγκεντρωθέντες και ανεβάζουν την αδρεναλίνη.
Οι αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούν ακολουθώντας τις πορείες, που έχουν ήδη ξεκινήσει. Συνθήματα κατά του ΔΝΤ και των εξουθενωτικών μέτρων ακούγονται σε όλες τις πορείες. Είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθεί τι θα συμβεί εάν η αστυνομία τολμήσει να απωθήσει, οποιαδήποτε στιγμή, τους Θεσσαλονικείς που σήμερα, εκπροσωπούν και βροντοφωνάζουν το δίκιο όλων των Ελλήνων πολιτών.
Οργή, θυμός και αγανάκτηση. Το κοκτέϊλ της ψυχοσύνθεσης των πολιτών είναι εκρηκτικό... και ιδιαίτερα επικίνδυνο...
Σε λίγη ώρα, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει στην ΔΕΘ


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]