Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το παραλήρημα της επανάστασης ενός υπαλλήλου

«Στόχος είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα. Είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία», ανέφερε ο πολυχρονεμένος μας Πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη και ζήτησε από τους υπουργούς να μην ταυτιστούν με τα υπουργεία και τις θέσεις τους, αλλά με τις ανάγκες του πολίτη και πώς θα λυθούν τα προβλήματά του.
Πρέπει να είναι ή εκτός πραγματικότητας, ή να θέλει, σώνει και καλά, να προκαλέσει την κοινή γνώμη, για να τα λέει αυτά, ενώ ο κόσμος στενάζει από τα μέτρα που πήρε η κυβέρνησή του, η πιο στυγνή κυβέρνηση από την μεταπολίτευση τουλάχιστον.
Κατόπιν τούτων θα περιμένουμε εναγωνίως να δούμε την μαυροκόκκινη σημαία να υψώνεται στο Μαξίμου, ενώ πλήθος γραβατωμένων και σινιέ κυριών θα διαδηλώνει στην Ηρώδου του Αττικού και την Βασιλίσσης Σοφίας, επειδή επιτέλους έγιναν από μη προνομιούχοι, προνομιούχοι από τον γιό του Ανδρέα.
Αλλά επειδή, Γιώργο μου, γίναμε μπάχαλο και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα πια, αν είναι να κάνετε εσείς τους αντιεξουσιαστές, δεν βάζουμε κάποιον άλλον να κάνει την κακή κρατική εξουσία, να ξεκαθαρίσουμε και τους ρόλους; Την Τρόικα φερ΄ ειπείν;
Και που είσαι Πρωθυπουργέ μου, βγες έξω από τη ΔΕΘ πέτα μια μολότωφ να ξεχαρμανιάσεις και μετά ξαναμπές και κάνε πάλι τον prime minister.
Κάντε ότι κυβερνάτε, να κάνουμε κι εμείς ότι σας παίρνουμε στα σοβαρά, να περάσει ο καιρός κι έτσι αγαπημένα να χωρίσουμε.

Σχόλιο ιστολογίου: Στην φωτογραφία δείχνουμε την φαγούρα που αισθάνεται ο Γιώργος, αλλά αποφασίσαμε να σας την δείξουμε... καλαίσθητα


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ. Μ΄ΕΦΤΙΞΕΣ ΦΙΛΕ, ΜΈΦΤΙΑΞΕΣ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΦΙΛΕΕΕΕΕ...ΚΟΠΙΔΙ ΤΟ ΠΑΩ ΦΙΛΕ ΛΕΜΕ... ΚΟΠΙΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]