Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δομικός (πριν την κατεδάφιση) ανασχηματισμός

  • Του Όθωνα Ιακωβίδη
Αφού, επί μέρες τώρα, τα παπαγαλάκια μάς έπρηξαν διάφορα μέρη τού σώματός μας με τον επίπονο μηρυκασμό των θλιβερών προσώπων που χάνουν ή κερδίζουν Υπουργείο, χθες, περί τα μεσάνυχτα (λες και κάποιος μας κυνηγούσε) ανακοινώθηκαν τα ονόματα της νέας σύνθεσης της κυβέρνησης των ανδρεικέλων.
Καλά, ο ΓΑΠ δεν ήτανε που πριν λίγο καιρό (προεκλογικά) διαλαλούσε ότι, η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία ολιγομελή κυβέρνηση, ένα σχήμα σφιχτό και ευέλικτο, για να λύνει γρήγορα και αποτελεσματικά τα προβλήματα του τόπου;
Τελικά, τίποτε απολύτως δεν θα κάνει από όσα υποσχόταν;
Θα μου πείς, εδώ δεν του στάθηκε εμπόδιο ολόκληρος Σοσιαλισμός (που τον αποκεφάλισε «εν μιά νυκτί», υπογράφοντας το «Μνημόνιο») θα σταθεί σε μία υπόσχεση δευτερεύουσα σημασίας, που οι περισσότεροι την έχουν ήδη ξεχάσει;
Πάντως, σήμερα ξημέρωσε μία άλλη μέρα.
Οι Έλληνες, με τη νέα κυβέρνησή τους, γιορτάζουν έξαλλοι στους δρόμους:
  • Την απαλλαγή τους από την ξένη κατοχή και το «Μνημόνιό» της
  • Την επιστροφή των κλεμμένων
  • Την παραδειγματική τιμωρία των «λαμόγιων»
  • Την παραίτηση των πολιτικών από τις ασυλίες και τα προνόμιά τους
  • Την αλλαγή της νοοτροπίας και της συμπεριφοράς των ταγών τους
  • Την εξαφάνιση της διαφθοράς και των διεφθαρμένων
  • Την εγκατάλειψη της σκέψης για αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης
  • Και άλλα πολλά…
Και ύστερα, ξυπνήσαμε…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Είχαμε συνηθίσει παλιά το "εμπορικής ναυτιλίας" και το "Αιγαίου". Τώρα αυτός ο κύριος στο "θαλασσίων υποθέσεων" τι ακριβώς κάνει; Μα ακούστε όνομα υπουργείου... "Θαλασσίων υποθέσεων". Όπως λέμε "εσωτερικών υποθέσεων", "βρώμικων υποθέσεων". Πονηρούλι υφάκι! Κουτί θα του έλθει.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χεστήκαμε κύριε πρόεδρε!!!! Μεγάλο συμβάν στην καριέρα σου. Να το βάλεις στο βιογραφικό σου!!!! Ανακάτεψες την τράπουλα. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ..... Ο κάθε μαλάκας πού δεν είναι κουλοχέρης μπορεί να το κάνει!!! Μέχρι στιγμής στούς 11 μήνες πού κυβερνάς, αν μπορούσε να το πεί κανείς αυτό το μόρφωμα κυβέρνηση, μας απόδειξες ότι: 1. Ξερεις να ξεκουράζεσαι κάνοντας εληνιστί... Holidays!! Also... nα ταξιδεύεις με έξαδα τού Ελληνικού λαού!!!
    2.¨Οτι χωρίς τυψεις προάγεις σε υπουργούς ασχέτους ανθρώπους πού εκτός από κομματόσκυλα και αρεστοί του κατεστημένου των "οικογενειών" και τών αφεντικών σου της παγκοσμιοπίησης δεν έχουν κάποιο άλλο προσόν για την θέση.
    3. Ξεπουλάς την χώρα πού δεν σου ανήκει.
    4. Ξέρεις να κάνεις κανό , ποδήλατο, και να κολυμπάς.
    Η ιστορία σίγουρα δεν θα σε κατατάξει στούς ικανότερους managers πού πέρασαν από αυτόν τον τόπο, ούτε και στούς πατριώτες πού σώσανε την χώρα. Τώρα έχω μια ερώτηση. Αυτόν τον χαμογελαστό χαζοχαρούμενο Δρούτσα πού τον βρήκες;
    Καταλαβαίνεις ότι άφησες τήν υπόληψη και την ακαιρεότητα της χώρας στα χερια κάποιου χωρίς δείγματα γραφής; Μα καλά τόσο τυφλή υπακοή στην νέα ταξη;
    Τον λαό τον ρώτησες τι θέλει;
    Σύνελθε "πατριώτη" γιατί ένας λαός ποτέ δεν κοιμάται για πάντα. Καποτε ξυπνά....και τότε μαύρο φίδι που σέ έφαγε και εσένα και τούς 300 κρατικοδίαιτους χαραμοφάηδες συναδέλφους σου "πατριώτες" .
    Μετά τιμής
    Ένας Μαλάκας από τα 11.500.000 που κυβερνάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Οθωνα, χαίρομαι που είσαι καλά και τούς τα λές.. Αυτοί φίλε μου είναι σε διατεταγμενη υπηρεσία δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Τώρα έχουμε και Δρούτσα .. Κρίμα στην χώρα, θα παει στράφι και θα την δώσουν για ένα κομμάτι ψωμί. Ευτυχώς προλάβαμε και γεράσαμε, αλλοίμονο στούς νέους.
    Χρήστος Κουκ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]