Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φορολογείται το 35% του πτητικού επιδόματος στην Αεροπορία


Σε ποσοστό 35% θα φορολογούνται τελικά τα επιδόματα των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, ύστερα από τις παλινωδίες της κυβέρνησης και τις αλληλοσυγκρουόμενες ρυθμίσεις που κατέθεσαν οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Με τη χθεσινή τροπολογία Βενιζέλου στο νομοσχέδιο για την ιεραρχία των ενόπλων δυνάμεων ορίζεται ότι δεν θα φορολογούνται σε ποσοστό 65% τα ειδικά επιδόματα επικίνδυνης εργασίας και η ειδική αποζημίωση των ιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού και των πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που εκτελούν υπηρεσία με αεροπορικά μέσα.
Υπενθυμίζεται ότι τα επιδόματα αυτά φορολογούνταν με αυτοτελή τρόπο μέχρι το φορολογικό νομοσχέδιο που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών, που όρισε ότι θα φορολογούνται στο σύνολό τους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η πολιτικη αλητεια σε ολο της το μεγαλειο!!

    Αντι να μειωσουν κατο το ημισυ κρατικες επιχορηγησεις και βουλευτικους μισθους,
    αντι να καταργησουν τις βουλευτικες συνταξεις,
    αντι να μην υπογραφτει το διαταγμα για την προσληψη 232 κομματοσκυλων και συγγενων των πολιτικαντηδων ,
    και ενω φθασαμε να εχουμε 48 υπουργους και αλλους τοσους αλλοδαπους συμβουλους,

    καταφερνουν να αποδειξουν οτι δεν σεβονται ουτε το γεγονος οτι καποιοι ανθρωποι δινουν την ζωη τους καθημερινως για την πατριδα!!
    Η απολυτη ξεφτιλα των πολιτικαντηδων!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]