Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος... ταξιδεύει

  • Ενδιαφέρουσα πληροφορία: Το Μαλάουι της Αφρικής τόλμησε να «βγάλει γλώσσα» και να αγνοήσει την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ… Και μέσα σε μια πενταετία κατάφερε να επιτύχει το οικονομικό του θαύμα… Μαλάουι – όχι όπως sto Ellada.

Ο πολυθεσίτης «μαύρος βασιλιάς», αφού δάμασε την ΤΩΡΙΝΗ! κινούμενη άμμο της Ελληνικής Οικονομίας, πέταξε (ξανά) στη Νέα Υόρκη, ενώ, οι Ελληνες θα πληρώσουμε (ξανά) με τα άθλια δανεικά του ΔΝΤ, €υρώ 7,000 (Εφτά Χιλιάδες!) ΤΗΝ ΩΡΑ (πηγή: To Ποντίκι), γιά τα VIPs Corporate Jet σουλάτσα του + τις χλιδάτες FullBoard διαμονές Του, και παραστάσεις Του και των παρατρεχάμενων ντόπιων και ξενόφερτων κηφήνων Του.
Άγνωστα τα τεράστια κόστη, καθώς, είναι προσωπικά δεδομένα, λέει. Κι εμείς, οι Ελληνες φορολογούμενοι, χωρίς δικαίωμα να ρωτάμε, συνεχίζουμε να πληρώνουμε γιά το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ και τις αχρηστείες Του. Κυρίως, χρεωνόμαστε και πληρώνουμε χωρίς κανένα ανταποδοτικό όφελος γιά Εμάς, τους Ελληνες, κα γιά την Ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. ΒIG FAT ZERO. NADA.
€υρώ 1,100,000 (Ενα Εκατομμύριο, Εκατό Χιλιάδες Ευρώ, ΔΗΛΑΔΗ, 374,825,000 (Τριακόσια Εβδομήντα Τέσσερα Εκατομμύρια, Οκτακόσιες Είκοσι Πέντε Χιλιάδες, Καφτές Δραχμές, του πληρώσαμε γιά τις πρώτες 100 ημέρες κυβερνητικής ακυβερνησίας του, γιά την απαξία, τον Διεθνή διασυρμό και τον «άνευ όρων» εγκλωβισμό της Ελλάδας στις νεοταξικές δαγκάνες του ατέρμονα ανεξόφλητου χρέους του ΔΝΤ.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις: Από τις 18 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, για να παραστεί και να μιλήσει στη Σύνοδο Κορυφής για τους Αναπτυξιακούς Στόχους της ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ!!! καθώς και στην επίσημη έναρξη των εργασιών της 65ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ενώ την Τρίτη 21 του μηνός θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον για σειρά επαφών.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Νέα Υόρκη, θα έχει αρκετές συναντήσεις με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, μεταξύ των οποίων οι Πρόεδροι της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, και της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια, όπως επίσης και με τον γενικό γραμματέα του διεθνούς οργανισμού, Μπαν Κι-μουν.
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού ξεκίνησε την Κυριακή το πρωί (τοπική ώρα), με συνάντηση που είχε με στελέχη αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων.
Σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου, μιλάει στην πρώτη μέρα της Συνόδου για τη ΧΙΛΙΕΤΙΑ!!! Και θα λάβει μέρος σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.
Γιά όλους αυτoύς, και πλείστους άλλους λόγους, οι απονευρώσεις δίχως μέθη, κι οι εκτινάξεις Του (ejecting) λόγω πολιτικών σκακιστικών κινήσεων “mat”, θα συνεχίζονται. Mε κορυφαία, την Ημέρα των Δημοτικών και Νομαρχιακών Εκλογών, την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, 2010.
  • Για να πούμε κάθετα Οχι! «στη χωματερή των εθνικών μας πλεονεκτημάτων».
  • Για να ψηφίσουμε από τον πρώτο γύρο, ΝΑΙ! Στην Ελπίδα!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]