Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και τραβεστί* και βάρβαρος(η)!

  • Του Όθωνα Ιακωβίδη
Το είδαμε, το καταλάβαμε και «το ζούμε στο πετσί μας», καθημερινά, το ότι σύσσωμος ο εσμός των σοσιαλιστών του ΠΑΣΟΚ, πρωτοκλασάτοι, δευτεροκλασάτοι, τριτοκλασάτοι και βάλε, προκειμένου να κάτσουν στην καρέκλα της εξουσίας και να συνδιαμορφώσουν ένα «καρεκλάτο» μαζί της, επάνω στο σβέρκο μας, πετάξανε από πάνω τους όλη την αμφίεση της σοσιαλιστικής γκαρνταρόμπας τους, που επιμελώς έραβαν όλα αυτά τα χρόνια στους ακριβότερους μόδιστρους της πολιτικής και την οποία επεδείκνυαν καθημερινά με προκλητικά πολιτικά κουνήματα, πολλά υποσχόμενες ματιές και όρκους πίστης, στην καθημερινή πασαρέλα των πορτοπαράθυρων της TV.
Το ότι, όμως, στο κρεβάτι της αγάπης μας, η όμορφη κόρη που ερωτευτήκαμε αποδείχθηκε τραβεστί, ήταν το λιγότερο που μπορούσε να μας συμβεί.
Το χειρότερο, αυτό που συμβαίνει, είναι πως ο «μαύρος»** που κρυβότανε κάτω από την αμφίεση, αποδεικνύεται και βιτσιόζος σαδιστής.
Έχει πάρει τον βούρδουλα και βιτσιάζει τον αέρα, ετοιμαζόμενος να τον ρίξει επάνω στο κορμί μας.
Με αφορμή την «ανυπακοή» των φορτηγατζήδων, τους οποίους, αφού επί χρόνια, (μαζί με όλη την υπόλοιπη κοινωνία), τους κορόιδευε αναίσχυντα, ήρθε «η στιγμή της αλήθειας». Και θέλουν να τους πάρουν πίσω την αξία των Αδειών, δηλαδή αυτό που τους έδωσαν για να παίρνουν την ψήφο τους.
Και όσοι δεν το δώσουν, θα τους βάλουν στο μπουντρούμι.
- Καλά, ρε παιδιά. Εμείς (οι φορτηγατζήδες) να σας δώσουμε πίσω αυτό που μας δώσατε. Εσείς πώς θα μας δώσετε πίσω αυτό που σας δώσαμε, δηλαδή την εξουσία να μας κυβερνάτε επί 36 χρόνια;
Εδώ είναι το κουμπί.
Και εδώ είναι όλη η ουσία του προβλήματος και της λύσης του. Διότι, μπορούμε (εμείς, η κοινωνία) να πάρουμε πίσω, οριστικά και αμετάκλητα, αυτό που τους δώσαμε, δηλαδή την εξουσία να μας κυβερνούν.
Αρκεί, όλοι εμείς που, σαν τους φορτηγατζήδες, πέσαμε θύμα της απάτης των τραβεστί ταγών μας, να «πάρουμε πίσω την ψήφο μας». Στις επόμενες εκλογές των ΟΤΑ. Τώρα, το Νοέμβριο.
Καμία ψήφος, σε όποιον συνδυασμό σχετίζεται με οποιοδήποτε κόμμα. Διότι, «τραβεστί» δεν είναι μόνο οι σοσιαλιστές. Αυτοί, είχαν την ατυχία(;) να αποκαλυφθούν απότομα και άκομψα από τον «νταβατζή» τους, τους οικονομικούς πάτρωνές τους, με την υπογραφή του «Μνημονίου».
«Τραβεστί», όμως, αποκαλύφθηκε και αποδείχθηκε όλο το καθεστώς πολιτικό σύστημα, καθώς ευθύνεται σύσσωμο για τη δημιουργία και κάλυψη, κάτω από τον μανδύα της Δημοκρατίας, μίας οικογενειοκρατούμενης ολιγαρχίας, πολιτικής και οικονομικής, που πλέον είναι φανερή σε κάθε πολίτη και είναι αυτή που παρέδωσε σε τρίτους, αλλοεθνείς, την Ανεξαρτησία μας (που με τόσους και τόσο αιματηρούς αγώνες αποκτήσαμε).
Πριν αρχίσει, λοιπόν, ο «μαύρος» να μας δέρνει κι από πάνω, ας του πάρουμε το μαστίγιο από το χέρι. Μπορούμε. Είναι πολύ απλό και εύκολο. Αρκεί να γίνει κατανοητό. Αυτό είναι το δύσκολο.
* Τραβεστί: Μεταμφιεσμένος ** Μαύρος: (1) Η προσωποποίηση του «επαρκούς» ανδρός, (2) Ο φασίστας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εύστοχος ο χαρακτηρισμός επειδή Travesti = Παρωδία στην Αγγλική γλώσσα. Παρωδία πρωθυπουργού, παρωδία δημοκρατίας, παρωδία γενικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]