Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χριστόφιας εκτός ορίων...


Το αίσχος "Καταστρόφια" συνεχίζεται στην Κύπρο και αποδεικνύει καθημερινά στον Ελληνο-Κυπριακό λαό το ποσο μεγάλο σφάλμα έκανε με το να αναθέσει σε αυτό τον γραφικό "Σταλινίσκο" τις τύχες του νησιού.
Αυτή την φορά ξεπέρασε καθε όριο αφου ευρισκόμενος στην Ουάσιγκτον έκανε "κομμουνιστικά" μαθήματα ιστορίας αναγκάζοντας όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα στην Κύπρο να αντιδράσουν.
Η γνωστή λογική της... συνυπευθυνότητας των απανταχού "προοδευτικών" εμφανίστηκε και πάλι στην ομιλία του Κύπριου προέδρου στο ίδρυμα Μπρούγκινγκς.
Οπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως "οι δυο λεγόμενες μητέρες πατρίδες εισέβαλαν στην Κύπρο και ευτυχώς για τον ελληνικό λαό αυτή η εγκληματική πράξη της χούντας οδήγησε στην ανατροπή της και στην αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία".
Ουσιαστικά με τις λέξεις "δύο μητέρες πατρίδες" και "εισέβαλαν", ο "Καταστρόφιας" ευρισκόμενος μάλιστα σε ξένη χώρα όπου υποτίθεται ότι για να προωθήσει τα δίκαια Ελληνοκυπρικά συμφέροντα, εξισώνει Ελλάδα και Τουρκία.
Βάζει στην ίδια μοίρα τον "Αττίλα" και την τουρκική εισβολή που οδήγησε σε εγκλήματα κατα του ελληνισμού της Κύπρου με την όποια βοήθεια κατάφερε να στείλει η Αμερικανοκρατούμενη τοτε Ελλάς.
Εξισώνει τους εισβολείς με τους νεκρούς ήρωες της ΕΛΔΥΚ αλλά και τους εκατοντάδες σφαγιασθέντες,ληστευθέντες,βιασθέντες και εκτοπισθέντες Ελληνοκύπριους.
Είναι βέβαια γνωστό το φαινόμενο των "κομμουνιστών" να παραποιούν την ιστορία προς όφελος τους όπως τρανό παράδειγμα η καθολική Εθνική αντίσταση που καπελώθηκε απο την κομμουνιστική συμμορία.
Καταλαβαίνουμε ότι ο "Καταστρόφιας" λόγο και "ιδεολογίας" έχει κάποια "αλλεργία" όταν πρόκειται να υπερασπιστεί οτιδήποτε αναφέρεται με τον όρο Εθνικός.
Ομως είναι ανεπίτρεπτο να λεει τέτοιες βλακείες που μεταξύ άλλων δίνουν και επιχειρήματα στην απέναντι πλευρά.
Οσο για το αν έχει ανάγκη να μας διαφωτίσει με τις ανιστόρητες αρλούμπες του καλό θα είναι να μην τα λέει σε αμερικανάκια αλλά να κάνει τον κόπο να επισκεφτεί τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και εκεί ανάμεσα στα μνήματα και τα κενοτάφια... ανάμεσα σε όσους θυσίασαν την ζωή τους για τον Ελληνισμό να βγάλει τα όποια "ιστορικά" του λογίδρια.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]