Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάτι άγριο "ψήνεται" στην Αθήνα...


Άλλη μία μάχη στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στον Άγιο Παντελεήμονα. Ένα δεκατριάχρονο παιδί Αλβανικής καταγωγής μαχαιρώθηκε όπως και δύο Έλληνες που έτρεξαν να το βοηθήσουν από τα ζόμπι του ιμπεριαλισμού.

Το παιδάκι που έκανε το λάθος να παίζει στη γειτονιά του και οδηγήθηκε αιμόφυρτο στο “παίδων”, χαλάει τη σούπα των ισλαμοφασιστών δουλεμπόρων και του παρακράτους του “μνημονίου”.

Άλλωστε, σύμφωνα με τα εγχειρίδια της “προόδου”, όπως εκπονούνται στις ΑΕ του δουλεμπορίου και τα υπενθυμίζει η κάθε παρακρατική “Σέχτα”, ο “Αλβανός” οφείλει να είναι πρεζέμπορος, σφαγέας εγκύων, εκτελεστής επί πληρωμή για να έχει την αμέριστη στήριξη του καθεστώτος. Ο “Αλβανός” οφείλει να είναι στο ασκέρι του Ιμπραήμ και όχι στο πλευρό του Κολοκοτρώνη. Ο “Αλβανός” οφείλει να είναι Νενέκος, φασιστοτσάμης ή Ουτσεκάς, μισογύνης και προαγωγός ανηλίκων.

Ο “Αλβανός” απαγορεύεται να είναι αδερφός στη γειτονιά που μεγάλωσε, με τα Ελληνόπουλα που πήγε σχολείο, μοιράστηκε την τυρόπιτα, έμαθε πως κάποτε υπήρχε Ιλλυρία και Γέώργιος Καστριώτης. Ο “αλβανός” απαγορεύεται να μορφωθεί και να ανακαλύψει την κρυμμένη φύση του που του έθαψαν οι χότζες, οι αλίες και οι ιμάμηδες. Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. Πρέπει να γίνει τζέγκινγκς χαν και να απολαμβάνει τους καρπούς του πλιάτσικου και όχι του μόχθου. Οι “αλβανοί” του Αγίου Παντελεήμονα πρέπει να εξαλειφθούν. Είναι λοιπόν στο χέρι των Αλβανών εάν θα επιλέξουν τον Σκερντέμπεη (στρατηγό Αλέξανδρο) από τον Κεμάλ.

Σύμφωνα με την "είδηση", επεισόδια έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, όταν ομάδα αλλοδαπών, Αφγανικής υπηκοότητας, επιτέθηκε σε 13χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, τον οποίο τραυμάτισε ελαφρά, με σπασμένο μπουκάλι , στα δάκτυλα του δεξιού του χεριού.
Αντιλαμβανόμενοι το συμβάν δύο Έλληνες ηλικίας 19 και 24 ετών, προσέτρεξαν σε βοήθεια του παθόντα Αλβανού υπηκόου, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους από αιχμηρό αντικείμενο, στην κοιλιακή χώρα και στον αριστερό μηρό αντίστοιχα.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απεχώρησαν και προσήλθαν στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα όπου και υπέβαλαν εγκλήσεις σε βάρος των προαναφερόμενων δραστών.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν τρείς (3) αλλοδαπούς, υπηκόους Αφγανιστάν, ηλικίας 18, 22 και 23 ετών οι οποίοι αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες και συνελήφθησαν. Κατασχέθηκε ένα (1) μαχαίρι.

Επί ημέρες το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα
Απρόβλεπτες εξελίξεις που ίσως οδηγήσουν σε γενικευμένη σύρραξη

Όλα τα είχε το βράδυ της Τετάρτης στον Άγιο Παντελεήμονα. Και κατά την άποψη μου δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Κάποιοι ήθελαν να δημιουργήσουν ένταση στην περιοχή, προκειμένου να “πυρπολήσουν” το κλίμα εν' όψει της συγκέντρωσης που έχουν προαναγγείλει για την Δευτέρα οι κάτοικοι της περιοχής.

Η ιστορία ξεκινάει λίγες ημέρες πριν την Τετάρτη, όταν επανειλημμένα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, στην γνωστή ιστοσελίδα “indymedia” κάνουν λόγο για “συμμορίες” που επιτίθονται σε λαθρομετανάστες, χωρίς κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από το επιτόπιο ρεπορτάζ.
Στις αρχές της εβδομάδος, κάποιοι χρησιμοποιούν ένα επεισόδιο προκειμένου να στήσουν σκηνικό τρόμου στην περιοχή: “Η δολοφονική επίθεση κατά του γνωστού μέλους των Γιατρών του Κόσμου Καντίρ Χουσεΐν από τις ομάδες ακροδεξιών που νέμονται εδώ και ενάμιση χρόνο την πλατεία του Άγιου Παντελεήμονα έλαβε τη στοιχειώδη δημοσιότητα ώστε να αναδείξει τη συγκαλυμμένη καθημερινή τρομοκρατία που υφίστανται ανώνυμοι μετανάστες και αλληλέγγυοι πολίτες στην περιοχή.
Εκατοντάδες επιθέσεις σε ανθρώπους, καταστήματα, κατοικίες, συλλόγους και χώρους προσευχής, απειλές και ανοιχτή τρομοκρατία, συνιστούν μια πραγματικότητα που όχι απλά γίνεται ανεκτή, αλλά που είναι αποτέλεσμα της συνέργειας των αγανακτισμένων πολιτών με τις αστυνομικές αρχές”.
Φαίνεται ότι αυτό ξεχύλισε το ποτάμι, για τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι συγκεντρώνονται αυθόρμητα στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Εν τω μεταξύ – και είναι αξιοσημείωτο – λεπτά μόλις μετά το περιστατικό, τα μαγαζιά που ανήκουν σε μετανάστες κλείνουν, ειδοποιημένα θαρρείς από κάποιο αόρατο κέντρο.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι κάτοικοι κλείνουν την Οδό Λιοσίων και την Οδό Αχαρνών, θέλοντας να ακουστεί δυνατότερα η φωνή τους. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται ότι είναι απαράδεκτο για την κυβέρνηση, η οποία στέλνει εναντίον τους τα ΜΑΤ, τα οποία οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι δρούν με πολύ προκλητικό τρόπο.
Την ίδια περίπου στιγμή και ενώ τα νέα διαδίδονται στο διαδίκτυο, κάποιοι φαίνεται ότι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, καθώς “μεγάλες” και “έγκυρες” δημοσιογραφικές ιστοσελίδες, τροφοδοτούμενες προφανώς με κοινές πληροφορίες από την ΓΑΔΑ, κάνουν λόγο για επεισόδια που άρχισαν μετά από την συμπλοκή δύο αλλοδαπών μεταξύ τους. Φαίνεται οι τρείς μαχαιρωμένοι νεαροί, δεν πρέπει να γίνουν γνωστοί και να καλλιεργηθεί κάποιος μύθος περί “τρελών και ρατσιστών” κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα.
Συλλαμβάνονται – σύμφωνα με μαρτυρίες – από κατοίκους, κάποιοι από τους επιτιθέμενους μαχαιροβγάλτες Αφγανούς. Οι κάτοικοι σπεύδουν στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου αυτοί να μην αφεθούν ελεύθεροι, καθώς είναι μια όχι και τόσο ασυνήθιστη τακτική της αστυνομίας.
Κάποια στιγμή και ενώ οι περισσότεροι κάτοικοι συνεχίζουν να βρίσκονται στην πλατεία η κατάσταση εκτονώνεται, ενώ αργά το βράδυ το καφενείο ενός Αφγανού, δέχεται επίθεση με βόμβες μολότωφ.
Σενάριο ταινίας; Όχι, αυτό ήταν ένα μόνο βράδυ, σε μια γειτονιά στο κέντρο των Αθηνών. Ας θυμηθούμε τον κ. Χρυσοχοϊδη που κάποτε μίλαγε για Καμπούλ. Την θέση του τώρα, έχει πάρει ο κύριος Παπουτσής. Και από ό,τι φαίνεται, προτεραιότητά του είναι να προστατεύσει την “πολυπολιτισμικότητα” της περιοχής, αντί να προστατεύσει τους έλληνες πολίτες.
Το σκηνικό μυρίζει από μακριά.
  • Ποιοί είναι αυτοί οι οποίοι οργάνωσαν τις συμμορίες των αλλοδαπών;
  • Ποιοί είναι αυτοί που τους έστειλαν, να επιτεθούν κατά Ελλήνων;
  • Και γιατί το κράτος ανέχεται τέτοιου είδους σχεδιασμούς;
Γιατί από ό,τι φάνηκε από την στάση της αστυνομίας, που ήταν ξεκάθαρα εχθρική εναντίον των κατοίκων, κάποιοι ήθελαν χτές το βράδυ να επιβάλλουν ένα καθεστώς τρομοκρατίας στην περιοχή. Κάτι που απέτρεψε η γενναία και άμεση παρουσία των κατοίκων.
Ελπίζουμε την Δευτέρα τα πράγματα να είναι πιο ήρεμα και η συγκέντρωση των κατοίκων να περιφρουρηθεί, από αυτούς που θα θελήσουν να τους φοβίσουν, για να μην διαμαρτύρονται.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΣΑ ΕΚΠΟΜΤΗ ΤΟΥ ALEX JONES ΑΠΟ YOU TUBE ΠΕΡΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι θα επιλέξει ο "Αλβανός". Ξέρω ότι το συγκεκριμένο συμβάν δεν είναι πρωτόγνωρο. Οι συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών είναι συχνές και πολλές από αυτές ούτε καν αναφέρονται από τα ΜΜΕ. Προσπαθούν συστηματικά να μετατρέψουν την Αθήνα σ' ένα τεράστιο υπαίθριο χώρο μαστουρωμένων και οπλισμένων που συγκρούονται μεταξύ τους. Αυτά τα ίδια στοιχεία βρίσκονται και σε διαδηλώσεις που καταλήγουν σε αιματηρά επεισόδια, όπως εκείνα της Μάρφιν.

    Εν τω μεταξύ, η γκετοποίηση των γειτονιών του κέντρου συνεχίζεται, με τους Έλληνες να φεύγουν σιγά-σιγά για τα προάστια και τις γειτονιές του κέντρου να παραδίδονται στα στίφη των νεόφερτων που, ρακένδυτοι, άστεγοι, άνεργοι και άγλωσσοι, δεν εντάσσονται και δεν πρόκειται να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο. Για ποιό κοινωνικό ιστό μιλάμε σήμερα; Και πώς θα είναι αυτή η χώρα σε δέκα χρόνια;

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάστε αυτό:

    http://dromeas-elen.blogspot.com/2010/09/blog-post_4143.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αφού ρε Έλληνες δεν ξεσηκώνεστε εσείς για να μπορέσουμε να σας τσακίσουμε, θα κάνουμε γιαλαντζί ξεσηκωμό εμείς με πληρωμένους Αφγανούς. Γνωστοί εκπαιδευμένοι ταραχοποιοί made in USA." Ποιός θα μπορούσε να σκέφτεται έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2009 ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.
    ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΖΕΦΡΥ ΔΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ φίλε μου τον θυμάμαι πολύ καλά τον Μάη του 2009
    Αλλά θυμάμαι επίσης ότι η μοναδική αντίδραση και αντίσταση συνάμα ήταν από την χρυσή αυγή και αντί όλοι ανεξαρτήτως ιδεολογίας να βγουν να πουν ένα ευχαριστώ ρε παιδιά , απεναντίας άρχισαν τα περί ανθυπομπατσων και λοιπές μικρότητες που δεν πρέπει να χαρακτηρίζουν τον Έλληνα.
    Κανείς από αυτούς δεν είχε σκεφθεί ότι το κοράνι 2009 ήταν η συνέχεια του Δεκέμβρη του 2008 και στο κάτω της γραφής τα δεκεμβριανά άρχισαν λόγο της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός αθώου παιδιού όπως πληροφορούμαστε και από την δικαστική εξέλιξη .
    Ενώ η υπόθεση του κορανίου απεδείχθη καθαρή προβοκάτσια εκ μέρους εξτρεμιστών μουσουλμάνων .
    Και δεν εννοώ όλους τους μουσουλμάνους γιατί υπήρξαν και μορφωμένοι ιερείς τους που προσπάθησαν να τους αποτρέψουν , όπως οι ίδιοι έχουν δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή.
    Δεν έχω παρά να τους πιστέψω.
    Πάντως όντως υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν απώλειες ζωής από όλες τις εθνότητες της σημερινής Αθηνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΩΣ ΓΕΝΟΣ. ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΧΑΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ . ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ . ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ . ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ. ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. "Ο ΕΛΛΗΝΑΣ". ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ."ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ " ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. Ε! ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΟΝΩΣ ΥΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ 54 ΞΥΠΝΗΣΑ ,ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]